Første skoledag

Hei, og beklager for lite blogging...

Kom nettopp inn døren etter å ha vært på Charge, og er så sinnsykt trøtt at jeg må bare legge meg etter jeg har skrevet dette innlegget!

På torsdag begynte skolen igjen, og kul som jeg er har jeg satt et mål om å spise knekkebrød og andre sunne ting til frokost, lunch og kvelds, noe som mange ler av ettersom de kjenner "den ekte" meg.. Men jeg har faktisk satt meg inn i det, andre skoledag idag, og jeg spiser fortsatt sunt(!!!!!!)! Eller, etter skolen dro vi på is-buffè, spiste ostepop, pizza, smurf og drakk brus... Nå føler jeg meg som en skitten dritt på insiden.. For fem minutter siden takket jeg faktisk nei til cola. S T O L T


Diett. hahah

Hadde egentlig tenkt å blogge både i forgårs og igår, men jeg fikk aldri tid! Etter skolen på torsdag dro jeg, Oda og Martine hjem til Maria og badet i boblebad og grilla. Rett før vi skulle bade fant jeg ut at jeg hadde glemt veska på bussen med lommebok og mobil i, fikk helt panikk!! Så vi ringte rundt til diverse bussfolk ogsånt. Fikk tilslutt vesken min tilbake, med alle ting i, men likevel; går det ann å være så glemsk?!

Imorgen skal jeg på Robyn-konsert i byen, og på mandag er det noeeeeen som haar buuursdaaag :-D:-D:-D

Hva har du gjort idag?

Ønsker alle en god natt, nå skal jeg sove- overochut

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits