Fredag igjen

Denne uken har gått så utrolig fort! Føler det bare var noen få dager siden det var fredag sist! Skal innrømme at det er utrolig deilig og ikke måtte opp og stresse om morgenen for å rekke bussen! Så nå skal jeg kose meg  med cola, og prøve å finne noe godt i skapet! 


Var forresten en liiiten tur på moa igår. Synes egentlig det er litt flaut å skrive det på bloggen, for jeg føler jeg er ute og shopper mye, altfor mye! Selvom jeg som oftest bare går og ser på ting og spiser bigbite... Men så er det mye bedre å være på shoppingsenter og se på det som interreserer meg enn å sitte hjemme i sofaen hele dagen og være smådeprimert over livet mitt. 


Kjøpte denne veska, har sett på den lenge, og genseren jeg har på. + to andre ting, men de orket jeg ikke ta bilder av. Kan legge ut bedre bilder av alle tingene imorgen, nå er det uansett mørkt ute :-)

Har nå jobbet endel med det nye designet, og er ganske fornøyd! Tror det kommer i løpet av kvelden eller morgendagen!

Ha en fantastisk fin fredagskveld videre, og god helg!

5 kommentarer

heee

23.03.2012 kl.21:14

kjekt me fredag!

Therese:)

23.03.2012 kl.22:06

fint!:)

Julie

23.03.2012 kl.22:52

God helg da. Takk for kommentaren : )

Karin Pedersen

24.03.2012 kl.06:52

kjempekul veske! jeg har like genser, liker den også hehe! :D og tusen takk for fin kommentar!

Sunniva

24.03.2012 kl.13:26

Ha en fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits