Black/white

Hei søtinger!
Igår var det helt sleeping modus on/off hele dagen. Sto opp ganske tidlig for å være med til flyplassen og si hade til mamma og etter det sovnet jeg i bilen og hjemme osv. Avtalte å dra på kino med Martine og Oda. Sovnet i senga en stund og fikk sykt panikk for at jeg hadde forsovet meg, men hadde heldigvis en time på meg :-) Vi så Snow White and the huntsman. Kan skrive et innlegg om den, hvis dere vil, haha

Idag var planen å være med Nina, men gjett hvem som sovnet? Nå skal hun i bursdag, så jeg tror jeg tar en tur på moa, kjøper litt is og bigbite. Kommer med outfit senere idag, tenker jeg :-)

Etter  at jeg fikk 600d-kameraet, så har jeg liksom fått mye mer lyst til å ta bilder, også er det jo enklere også siden det er fjernkontroll til! Elsker det!

4 kommentarer

Silje

22.06.2012 kl.18:34

Kjempefine bilder! ♥

Amalie ♥

22.06.2012 kl.21:46

kjempefine bilder! og det er veldig deilig å sove, særlig når det har vært slitsomme dager på skolen før ferien osv.. man må på en måte "hente" seg inn :)

Sophie

22.06.2012 kl.21:57

kjempe fine Bilder! :)

Caroline

23.06.2012 kl.18:11

Kjempe fine:)

Skriv en ny kommentar

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits