Q's and A's

"Jeg lurte på om du kunne skrevet litt hva du pleier å gjøre og hvordan kroppen føles når du har M.E.? Jeg er selv under utredning for dette.."

Hva jeg pleier å gjøre
Dette varierer egentlig ganske mye. Noen dager bare sover jeg, mens andre dager drar jeg og møter venner, drar på kafè, shopping etc. Kommer helt an på hvordan jeg føler meg og hva jeg har gjort dagen før. Du må gjerne tenke flere dager i èn, sånn at du har litt å gå på om du finner på noe krevende. Jeg går ikke på skole, har ikke jobb og går ikke på noe sport (nei serr), siden det bare er helt uaktuelt. Skole pleier å variere ganske mye tror jeg, jeg gikk jo på skole i tiende, siden da fikk jeg det til.

Hvordan kroppen føles
ME er jo en diagnose du får hvis legene ikke finner noe feil med kroppen din- i tillegg til at du må være innenfor rekkevidden på et par symptomer. Derfor er det jo ganske varierende fra person til person, jeg får for eksempel sjeldent problemer med lys og lyd. Og som sagt varierer det også fra dag til dag. Av og til føler jeg at kroppen er sinnsykt sliten, sånn at jeg ikke orker å røre på meg, lukke munnen osv, men hodet er helt klart. Andre ganger er jeg sliten i både hodet og kroppen, og avogtil er jeg ikke så sliten. Noen ganger er jeg trøtt, andre ganger er jeg utmattet. Ofte kan jeg ha sovet hele dagen og våkner om kvelden, også er jeg trøtt igjen om natten.. Føler at hele greia er litt influensa-ish med ekstra trøtthet.

Greit å ha i bakhodet,

Håper du fikk svar på spørsmålene dine, også ønsker jeg deg god bedring og lykke til!


Tar meg en liten pause i noen dager. Er litt ting som skjer og orker ikke å blande bloggen inn i det ennå.

3 kommentarer

Jh

22.01.2013 kl.00:03

Tusen tusen takk for svar! Føler jeg har hørt mye om M.E. Av legene, men synes det er veldig greit å høre pasientenes versjon også av sykdommen! :) god bedring til deg også, gleder meg til å følge med hvordan det går med deg fremover! Håper du får noen gode dager ;)

Sunnimar

23.01.2013 kl.19:32

Legger igjen en klem <3
Bra svart!

Fikk vite litt mer om hvordan du har det og lever med sykdommen..

Skriv en ny kommentar

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits