Answers#2

Helt ærlig så husker jeg ikke så godt, alt i begynnelsen er ganske tåkete å tenke tilbake på, men jeg tror det gikk gradvis mot sånn det er idag. Hvis jeg husker riktig så gikk jeg jo på skole hver dag i begynnelsen også ble det verre og verre. Jeg sov på skolen og var hjemme mye oftere og slikt. Og nå går jeg ikke på skolen.
Men jeg har ikke hatt så mange andre symptomer, har ikke slitt med ledd-og muskelsmerter mye, har heller ikke hatt daglig kvalme, diare, eller særlig lysømfintlighet! Har rett og slett bare blitt mer utmattet. Søvnproblemene har jo tatt helt av, er et eget kapittel!!

3 kommentarer

Jh

18.02.2013 kl.17:18

Takk for svar, nok en gang :) skjønner hva du mener med at det ikke er så enkelt å huske tilbake i tid! Håper virkelig at det snart går i riktig retning for deg, og at du blir bedre! :)

Siw

18.02.2013 kl.18:44

Vil si at personen mest sannsynlig burde konsultere legen sin hvertfall, og fortelle om symptomene han/hun har :) På meg begynte MEen etter kyssesyken, og merket jeg ble mer og mer sliten, selv om alle leverprøvene mine var helt fine. Og muskel og leddsmertene mine er det verste av alt, de er veldig kraftige..

Beate Kolbeinsen

19.02.2013 kl.15:18

bra svart! :-)

Skriv en ny kommentar

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits