fremskritt

literally! Gikk en liten tur igår, og det føles så bra! Det er en ting å si at jeg er bedre fra ME, og en ting å faktisk gjøre noe for å bevise det. Smilte hele veien, haha. 

5 kommentarer

Otilie Ravneng Sandvik

15.09.2013 kl.12:04

Åh, så glad jeg blir av å høre det. Jeg heier på deg, fine Filippa!

godis

18.09.2013 kl.21:44

Såå stolt av dej!

Julie

23.09.2013 kl.01:44

Fine deg!

Lager du headere?

29.09.2013 kl.15:00

Savner blogginga di veldig

Kine

15.10.2013 kl.04:45

Halloi!!!! Jeg har lest blogen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Virkelig lei meg for det. Det har egentlig ikke vært noen god årsak til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogggen er døds pen, og du fortjene å få all komplimanger du kan få for denne blogen!!!! Dette er faktisk en av de beste sidene på blog.no etter min mening og nå er jeg helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lese denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog!!!! Hehehe!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange drit slemme kommentarer fra slemme personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som lenke jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen sprsml. Det er veldig koselig å være med på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et lotteri. Det var veldig kjekt. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!

Skriv en ny kommentar

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits