Bilder

January, baby

Update. Har snudd meg så sykt i døgnrytmen, og nå har den kommet rundt og gitt meg et skikkelig slap i trynet. Har basically sovet de siste dagene og vært våken nettene, og det begynner å bli skikkelig frustrerende siden jeg verken rekker verden mens den er våken, eller mat, eller blogging. Så mens folket har sovet har jeg vært våken og hørt på musikk, sett på klær og redigert bilder. Delte noen over, siden jeg ikke akkurat er i form til å stille meg foran kameraet, er faktisk overrasket over at jeg ikke har sovnet allerede. Skal prøve å få orden på den ikveld. (haha, har sagt det i noen dager) Så ja, sofaen next, med k.o.f.f.e.i.n. $nAkk?s 

(Hvis vi ikke snakkes før imorgen kveld, har jeg feilet)

"look into my eyes

 and hear what I´m not saying, for my eyes speak louder than my
voice ever will"

such a babe

#Denfølelsen når du finner gamle bilder av deg selv som poserer. Hadde faktisk blogg da disse bildene ble tatt, så dette var en photoshoot med Oda. Minner!

UnpublishedUpubliserte bilder fra iphonen

Jugendfest

Nå sitter jeg og Oda på tribunen på Color Line Stadion, rettere sagt på jugendfesten! Maria Mena står på scenen akkurat nå! Og senere er det Mikael Paskalev, Roxette, LidoLido osv :-)

Batman: The dark knight rises

Nå sitter jeg og Oda i kinosal 3 på Moa Kinosenter. Vi skal se batman!!!

Oda, haha, bildet ble ganske mørkt

Men nå begynner den! Snakkes

Siste dagen

Imorgen drar vi til flyplassen. Idag er siste hele dagen vi er her! Kom tilbake til Skiathos igår, etter noen dager i Volos med bestemor og bestefar! Idag skal vi bade, men tror det blir om en stund siden alle er slitne! Igår var vi på Mamma Mia utendørs kino! Det var kjempekoselig!

Litt bilder fra iphonen:

Kalimera

Hei! Nå sitter jeg på en resturant, faktisk! Har ikke internet der vi bor, men vi får kanskje fikset det! Uansett, idag var vi på achladias beach, som er en av de nydeligste strendene jeg vet om! Har badet og solt meg!

Legger ut litt bilder fra idag og sånt jeg, så har dere noe å se på! :-)

Fant nettopp ut at jeg ikke hadde tatt så mange bilder med telefonen.. Haha!

Jaja, vi blogges.. en gang :-)

Atm #bk #yeah

Sitter på Burger King, og spiser (noshit)! Tenkte bare å oppdatere litt! Hyggelig at dere likte headeren! Etterpå skal jeg på butikken og kjøpe sånn oreokake123-ting!

Båtfestival

Nå sitter jeg på Lyspunktet med Oda og familien hennes! Skal snart gå litt i butikker, og når mamma kommer så skal vi sikkert gå litt i bodene og sånt! Legger ut outfit når jeg kommer hjem!

Bilder fra dagen

On my way home

Må først og fremst si at det har vært utrolig deilig å ha en minipause fra bloggen! Nå er vi på vei hjem til Ålesund. Det er ganske deilig igrunn, for jeg kjenner at det begynte å ta på. Har jo vært kjempekoselig i Oslo, har kjøpt en del og sett litt mer, spist god mat og sånn! Anywayss, her er noen bilder fra dagene som har gått!

Lom

I natt overnattet vi i Lom, også skal vi dra videre mot Oslo idag!

Nå skal jeg spise frokost, så blogges vi senere!

De siste dagene

Har ikke hatt feber i dag, hadde litt igår. Dere har sikkert fått med dere at jeg ikke har blogget på noen dager, men hadde jo egentlig ikke noe å blogge om, i tillegg til at jeg ikke har orket.

Jeg, mamma og lillesøster skal kjøre til oslo imorgen, så det blir sikkert sånn blogging som de siste dagene hvis det ikke er nett på de stoppestedene vi skal stoppe på.

Men nå skal jeg spise oreo-is, snakkes!

Fever and nightmares

Hei dere! Dette er tredje dagen med feber, og i natt var det bare dritt. Først våknet jeg og sovnet flere ganger, og så begynte jeg å fryse sinnsykt... Etter en stund begynte jeg å få mareritt, om at jeg var med i Hunger Games osv. Helt sykt.. Så idag tidlig kom mamma med febernedsettende og en klut, og nå føler jeg meg litt bedre :-)

Legger med bilder jeg tok på klasseturen med mobilen. Er liksom ikke helt tilgjengelig til å bli tatt bilde av nå...

Attending birthdayparty

Nå har jeg vært i bursdag til søskenbarnet mitt, Anna! Hadde ikke med kamera, tok heller ingen med telefonen... Vi spiste kaker og bare pratet :-)

Hjemme igjen!

Kom hjem fra klasseturen i går, men orket ikke å blogge. Idag skulle vi på skolen og spille volleyballfinalen og få vitnemålet, men jeg orket ikke. Senere skal jeg i bursdag til Sondre, legger sikkert ut bursdagsoutfit :-) Tok veldig mange bilder på klasseturen, her er litt av det vi gjorde! 

Grillet
Vi kjørte gocart


Vi var nede i Olavsgruven
Vi køddet med guttene og satte opp 500 plastkopper med vann utenfor døren deres om natten!
Spilte paintball


Spiste på Egon i TyholttårnetDette var ikke alt vi gjorde da, men det var dette jeg fikk tatt bilde av :-)

Synes om bildene?

Skoletur next

Nå stikker jeg på skoletur, beklager for at jeg ikke har fått sagt fra før nå. Kameraet blir selvfølgelig med, også får jeg se om det kommer noen blogginnlegg. Vi skal til trondheim, og vi skal være der til tirsdag! Så ja, vi blogges!

Grilling

Heihei! Har nettopp grillet og spist kylling hos Sondre, sammen med Oda, Maria, Martine og Heljar! Nå sitter jeg og Oda i sofaen, mens de andre lager telt eller noe ute, haha!

Starbucks bokeh

Hei. Dagen idag har vært bare dritt. Har sovet omtrent hele dagen. Lykke til inatt liksom.... Er overhodet ikke i form til å ta bilder av meg selv, så dere får heller se dette "Starbucks bildet" som jeg tok for noen uker siden.


Syns det var litt kult, hihi


Good night!

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits