Hverdag

sytten

Idag, mine damer og herrer, er jeg og sytten år. Tusen takk for fantastiske gaver og flotte gratulasjoner, love you all!

lately

Savner alt, men savner ingenting. Vil hjem, men vil ikke hjem. Er glad, men er ikke glad. Jeg vet ingenting lenger

Oslo

Har vært en liten stund siden forrige innlegg nå, men har faktisk levd litt! Pappa fikk hentet en rullestol til 17.mai sånn at jeg kunne bli med ut, og den har jeg beholdt siden. Har vært på turer med både Oda, og med familien i fineværet. Det har rett og slett vært fantastisk!

Og nå er jeg på vei til Oslo, har nemlig kommet inn på Rikshospitalet. Skal være der i to uker, så dette blir spennende! Tenkte at jeg kunne prøvd å oppdatere litt på hva som skjer når jeg er der? Hvis det er til interesse for noen da.

ti over ni på en søndag morgen

Denne uken har jeg gjort ganske mye, men samtidig ingenting. Jeg har vært i Molde igjen, hørt på musikk, og spist en kjempeflat hamburger. Jeg har også besøkt Oda, bestilt fine klær fra ebay, og sovet gjennom hele første mai. Jeg har hatt det veldig fint, og jeg har hatt det helt forferdelig. Jeg har fått sove om nettene, men så har det snudd seg igjen og jeg har også fått sove over dagene.


1. slapper av liksom 2. det snør på vei til molde 3. bigbite i molde 4. min flate hamburger

sovende

Idag har jeg sovet hele dagen, og det var ganske koslig igrunn.

Roadtrippin

Det er et eller annet med kombinasjonen Filippa, søvnløse netter og Molde. Så som dere sikkert skjønner, er jeg nå i Molde. Var igrunn litt spontant, bestemte meg nemlig for å bli med pappa idag tidlig.







dvale

Ojojoj, glemte å si ifra at jeg har gått i dvale etter helgen. Har sovet, hatt vondt i hele kroppen, og snudd døgnet fullstendig. Igår bestemte jeg meg for at jeg skulle snu døgnet da, fordi jeg skulle på fysioterapaut idag. Så fant jeg ut at det er imorgen, så da feiret jeg ved å være oppe hele natten og se på how i met your mother yay life

Hvilke serier ser dere på?

easter

God påske!

Long time no see

#mitt liv er fantastisk

Har ikke vært ute av huset siden forrige innlegg (liar!!! var ute på verandaen i fem min) så har egentlig ikke gjort annet enn på bildet. Har begynt på sesong tre av 24 da, og oh my, det er fantastisk.

Lately

Siden forrige innlegg har jeg gjort mye, har hatt vinterferie, har levd. Bilturen på vei til Molde var fantastisk i begynnelsen. Mine eneste tanker var "nå skal jeg vekk herfra" og det var så merkelig, jeg greide ikke å slutte å smile. Etter å ha ventet lenge i venterommet dit søsteren min skulle, kjente jeg kreftene forsvinne. Kroppen var utmattet i tillegg til trøtt siden jeg ikke hadde sovet natten før. Var like før jeg begynte å grine, men hey, orket ikke.



På tirsdag og onsdag overnattet jeg, Maria og Oda hos Martine siden hun hadde bursdag, og vi bruker å gjøre det hvert år. Var fantastisk gøy, har ikke ledd så mye på lenge! Jeg elsker dere! ♥


Postet dette nydelig bildet på facebook dagen hun hadde bursdag, er jo det man har venner for?


Vi lagde amerikanske pannekaker til frokost, og helte på med sukker, smør og sirup!

RUNAWAY


ut på tur

Sov på merkelig vis bort hele dagen igår (slapp av, er singel) og våknet ikke før på kvelden, til mynthon-pakke og valentinsklem fra lillesøster. Gotta love her, hun vet hvordan man gjør storesøstre glade! MEN, hvordan skal jeg kunne sove gjennom natten når jeg har sovet hele dagen før? Tok ikke kjangsen med ny sovetablett etter forrige gang, ass. Så, med null søvn i behold går idag turen til Molde med hele familien! Har lastet ned mange superfine sanger som jeg skal høre på, så vi satser på at dagen blir fin! Snakkes!




Stukket#2

Var som sagt på sykehuset idag og tok en test. Skulle få noe hormon-medisin, også tappet vi litt blod innimellom. Måtte stikke tre ganger før de endelig fikk tak i en god åre... Også følte jeg meg helt dopa da jeg satt der, selvom jeg ikke hadde fått noe beroligende, derfor ser jeg helt morsom ut på bildene.. Haha! 

Stukket

Har vært på sykehuset idag, og tatt noen prøver. Prøvde å ta antrekkbilder etterpå, men bildene ble så stygge at jeg tror jeg beholder de for meg selv.. Hehe! Er sinnsykt trøtt nå, så skal ta meg en liten powernap, søvnen har ikke vært helt 100% awesome i det siste...

Favoritt

Har overnattet med Oda, spist frokost og sett på film, How to lose a guy in 10 days. For de som ikke har skjønt det (haha) så er det favorittfilmen min! 

Har du sett filmen? Hva er din favorittfilm?

@hospital

Skal sove over på sykehuset inatt, skal ta diverse tester. I helga har jeg vært helt utslitt, så derfor har jeg ikke fått blogget, og idag gikk turen hit. Har det ikke så ille her da, siden de har et rom med mange filmer og bøker! Har valgt meg ut den først Harry Potter-boka og Letters to Juliet, hihi!






Mamma og søss kom med godteri og kaffi til meg, wii!

Men nå skal jeg sove, god natt!

Nattmat

Har vært helt utslitt de siste to dagene, så har ikke gjort annet enn å sove og slappe av. Ikveld var vi på besøk med noen venner, og på vei hjem stoppet pappa og jeg innom Burger King. Ingenting er bedre enn mat sent på kvelden, haha! 





 

Good night

Idag har jeg vært produktiv, og har fått tatt bilde av alle klærne til innkjøp-innlegget. Okei, det var ikke så veldig stort, men måtte ta alle på nytt siden de første ikke ble bra... Så nå skal de bare redigeres, før jeg legger de ut imorgen! 

Har forresten nettopp sett ferdig The Dark Knight som gikk på tv, Heath Ledger altså♥♥♥♥♥♥♥ 

Nå går jeg og legger meg, god natt!♥

Happy New Year!

Hei dere. Nå er det nytt år, nye muligheter som man sier. Skal ta det som en mulighet til å begynne å blogge ordentlig igjen, kan ikke skryte over den siste uka, hehmphh. Føler egentlig at jeg har gått inn i det nye året som et vrak. De siste dagene har blitt tilbrakt på sofaen med filmer og kakao, helt uten energi, inkludert igår. Så kort fortalt sto jeg på verandaen i pysj med stjernskudd. Har kost meg da, har sett film med familien og spist god mat!

Holder forresten på med et innlegg med alle antrekkene mine fra dette året, de som er tatt bilde av, selvfølgelig. How's that? 

Godt nyttår!!

God jul!

Åh, har hatt utrolig koslig julaften. Maten var kjempegod, og i motsetning til alle andre år, så stoppet jeg rett før jeg trillet av stolen. Så åpnet vi pakker, og jeg tror ikke jeg har vært så fornøyd. Fikk kamerastativ (ENDELIG), og klær og gavekort osv! Og idag har hele familien sett film og spist stor frokost. Deilig! Har tatt bilde av det jeg hadde på meg igår, men så ikke før etterpå at de var helt grusomme, så skal ta nye imorgen. 

Hadde du en fin julaften?

Halv ti på en lørdagskveld

Og jeg er sinnsykt trøtt. Har hatt tre kjempetravle dager, har nesten kjøpt og fått til alt jeg skulle av julegaver. Så idag etter jeg hadde vært og kjøpt litt julegaver, så var jeg med Oda på Julelyd. Der var det sånn åpen scene og kaker. Det var kanskje ikke kjempesmart av meg å være med, siden jeg ikke fikk sove inatt. Det endte med at småsov gjennom mye av programmet og dro tidlig hjem, haha! 
Haha, jeg vet...

Men da sier jeg god natt dere! Nå er jeg jo nesten ferdig med stressdagene, så kommer sterkere tilbake før julaften. Har også flere ting å vise dere som jeg har bestillt + jeg har laget meg et juledesign. Også skal jeg vise dere hva jeg skal ha på meg på Christmas Eve. MEN, god natt. Kommer meg ikke i seng hvis jeg ikke stopper nå.!

Julestress

Åååå. Har prøvd å komme meg ut av huset de to siste dagene, men jeg har bare ikke orket. Har sovet hele dagen, sovnet på sofaen når jeg egentlig skulle dusje osv. Så det vil si at jeg ikke har fått dratt og kjøpt julegaver enda. Det er fire dager til julaften, begynner å bli litt stressa nå... Bloggen har heller ikke blitt prioritert, men hva kan jeg si, det skjer ikke noe spessielt uansett. Nå går jeg og legger meg, er så trøtt. Godnatt

Update

Hei! Har brukt dagen til å komme helt til hektene, er endelig selverklært frisk! Jeg bestemte meg for å dra til Nina igår, og jeg er ganske glad jeg gjorde det. Har ikke ledd så mye på lenge! Vokste opp med Mariell og Nina, så vi har såååå mange morsomme minner! Haha! Idag var jeg ganske sliten da, så har lagt på sofaen hele dagen. Sett på Disney-filmer og spist pepperkaker fra igår! 


Nemo, all-time favorittfilm!! 

Imorgen skal jeg mest sannsynlig ut og kjøpe julegaver, siden jeg bare har fått kjøpt èn (og den var det noen andre som kjøpte) haha! Så ja, blogger imorgen. Nå går jeg straks og legger meg, god natt!

One week

Endelig. Endelig begynner det å lyse smått i tunnelen. Endelig er jeg på bedringens vei! Dette har vært en utrolig lang, hard, kvalmende, slitsom og vond uke. For å ikke glemme utmattende. Igår smilte jeg til meg selv i speilet for omtrent første gang på en uke, rett og slett fordi jeg ikke har orket. 

Men nå smiler jeg igjen, ofte, kanskje ikke et smil som når helt opp og rundt, men det er en god begynnelse.

Igår skulle jeg egentlig til Maria, og idag skulle jeg egentlig til Nina. Igår ble ikke noe av, uansett hvor lyst jeg hadde til å dra. Planen var å gjenta suksessen fra forrige helg, vel, uten å bli syk igjen da. Idag var det meningen å møte Nina og Mariell og bake julebakst. Sjansen er ikke stor for at jeg orker å komme. Men vi får se. Fikk ikke sove inatt

Yeye, hva gjør resten av verden idag? 

God natt!

Eller god morgen, jeg vet ikke. Jeg våknet for ca to timer siden, døgnrytmen er snudd total-oppned. Men jeg er faktisk trøtt igjen, så går sikkert snart og legger meg!

De som har lest bloggen en stund, eller kjenner meg, vet at jeg hadde en stoor obsession for iste for en stund siden. Drakk det hele tiden. Guess what, den er tilbake. Kan ikke si annet enn at jeg ble helt slått ned over hvor godt det er.


Liker du iste? God natt!

Åh så syk

Har vært sengeliggende siden søndag, etter at jeg fikk kjempemye feber igjen. Har sovet og drukket og sovet og vært på do, i, er ikke sikker på hvor lenge, hvilken dag er det idag? Men nå er jeg heldigvis på bedringens vei, har ikke hatt feber på to døgn! Men det dumme med å ha ME er at jeg blir utslitt av å ha vært utslitt, kommer ingen vei!! 

Heldigvis har pappa tatt opp kjempemange episoder av Keiserens nye skole (fordi det er lekker-lekk-lekkert), og kjøpt Ben&Jerrys til meg, skal virkelig slappe av de neste dagene! 

Nå er jeg ferdig med å skrive kjempelangt om hvor syk jeg er, så avlutter med "kommer sterkere tilbake senere i uken" og et bilde som beskriver humøret mitt! 



12:12 12.12.12

1st of December

God første desember! Idag tidlig (ti på ti) kom jeg hjem til Oda, for å være med Martine og Oda. Søsteren min hadde overnattet der, og hun skulle bake julemenn, så da satt vi rundt kjøkkenbordet og snakket i flere timer! Har hatt en så utrolig koslig dag! 

Twilight breaking dawn II

Nå stikker jeg straks og møter Oda og Marty, skal bare spise litt først! 



Kan legge ut outfit imorgen, blir kjempedårlige bilder hvis jeg skal ta de ikveld, og ikke minst blir det sent! Så ja! 

Hva gjør dere ikveld?

Good night

Dagen startet ganske dritt, men ble ganske bra da pappa kom hjem med en litt godteri og desemberutgaven av ELLE.



Imorgen blir det Twilight med Martine og Oda, så nå skal jeg straks legge meg slik at jeg våkner! Igår sovnet jeg faktisk før tolv!! Amazing! 

Godnatt! Har du sett twilight?

Movies

Søndag er virkelig filmdag. Har ikke gjort noe annet, bare sett film og drukket kakao. Mr. and Mrs. Smith, What happens in Vegas, Made of honor, Crazy stupid love er alle filmene jeg har sett så langt idag. Fikk ikke sove inatt (igjen), så tenkte jeg skulle prøve å snu døgnet. Ingen god idè, har mistet følelsen i øyelokkene...


Trøttingen96

Nå skal jeg vel se enda en film, før jeg faller om og sovner. Hva pleier dere å gjøre på søndager?

Et stk sliten pike

Kan ikke huske sist jeg gjennom alle butikker jeg hadde lyst til! Har ikke kjøpt meg så mye, men bare det å gå rundt og samle inspirasjon - det gjør noe med meg! Viser det jeg kjøpte imorgen, siden det har blitt mørkt ute... Er ihvertfall utrolig sliten nå, men det gjør ikke noe. Sitter innpakket i ullklær, joggebukse og teppe! Skal straks se Forbrytelsen, og etter det, Miss Marple. Jeg er krimperson, elsker krim! 


I prøverommet

Haha, sovnet mens jeg skrev dette... Uansett, ha en fin kveld!

Ut

Hei! Er på vei ut, men tankte å oppdatere her først! Skal på moa, fikk ikke gjort det på torsdag som jeg hadde planlagt (pga soving, haha). Men nå går bussen om to strakser, så må løpe! 


Bruker lue altfor ofte

Hva gjør dere idag?

Bloggfri jeg da

Har ikke blogget på noen dager, fordi jeg for det første ikke eier døgnrytme, og for det andre, så har jeg bare ikke orket. Hele helgen har egentlig gått til småsoving hele tiden. Overnattet også hos Oda på fredan, og lørdagen ble dedikert til kringler med sjokade og film, The Switch! søt film!


Gamle bilder av meg og Oda! Hadde ingen brukbare bilder fra helgen, haha!

Har du en film å anbefale? Have a nice day!

Lazy sunday

Haha, sikkert en av de mest brukte overskriften på hele bloggfronten. Anyways, har slappet av i hele dag. Våknet først halv tre og etter det har jeg  godt rundt i morgenkåpe, spist litt og sett på klær (all the time)... Nå har jeg endelig somlet meg til å sette på film, Bride Wars. Jaja, lenge leve jentefilmer. 







Hva har du gjort idag? Har du sett denne filmen?

A good day

Idag våknet jeg faktisk så tidlig som halv seks, helt av meg selv! Rundt kvart over åtte dro jeg på skolen med mamma og pappa. Så dro jeg hjem og bare slappet av. Tok litt (mange) bilder av meg selv, og snøen og snapple'n min. Så sloknet jeg på sofaen, og ble vekt tre timer senere av at vi skulle ha biff!!! til middag. Og nå sitter jeg her sammen med lisjesøster og snacks. Vi har leid Barbiefilm, prinsessen og popstjernen for de som måtte lure, og er helt klar for å kose oss!
Biff, snacks og ute av senga, denne dagen kan ikke bli bedre!







Hva gjør du ikveld?

LOL, THAT'S ME

Vel, dette er sånn ca meg. Kjenner meg igjen i omtrent alt fra den tumblren! >lolthatsme

Surpriseparty

Igår var den beste dagen på lenge! Var med på Surprise-overstått-bursdag til Maria! Først var det bowling med jentene, som var planen for å få Maria ut av huset. Så dro vi på McDonalds, og med èn gang hun ble hentet etterpå, dro vi også! Fikk med foreldrene på dette, så de dro innom butikken osv. Var sinnsykt godt gjennomført i forhold til at det ble planlagt kvelden før! Hjemme var det flere som lagde tacogryte og kake, og når hun endelig kom hjem sto vi klare med ballonger og konfettipistoler(?)! Desverre er jo kameraet mitt utladet, så det tok jeg ikke med, så fikk heller ikke tatt noen bilder. Låner bildet som ble lagt ut på instagram:

@stineholstad sitt!

Hva synes du om bildet? Har du vært med på Surpriseparty før?

(forhåndsinstilt innlegg, ligger sikkert og sover nå, zzz)

Four Red Fruits Tea

Hei dere, nå sitter jeg i sofaen og bare.. sitter her. Idag har det vært en stygg dag, så har bare sovet, sett på filmer og drukket te. Har blitt helt dilla på te, har jeg fortalt det? Te-te-te. Drikker flere kopper om dagen, sikkert ikke så sunt når man har et lass med sukker i da, men men.

Den beste!!


Gladjenta

Men nå skal jeg se enda en film, 500 days of Summer, før jeg legger meg! God natt! Hva har du gjort idag?

Yesterday

Igår dere! Da greide jeg det! Var på skolen for første gang på tre uker! Etter skolen dro jeg en liiiten tur og spiste bigbite og så på klær, siden bikbok hadde kjempemye på salg! Ble ganske sliten etter skolen, og det høres sikkert rart ut at jeg dro på Moa etter det, men jeg har sittet inne i over to uker og stirra i veggen, så da måtte jeg bare dra en tur. Uansett, det var en skikkelig fin bukse der, boyfriend-style med stjerner på. Ombestemte meg i siste sekund, så jeg kjøpte den ikke. Angrer litt (veldig)..



Nå blir det tacopastagryte med familien! Hva gjor du igår?

Sleeping over

Heihei! Inatt overnatter jeg hos Nina! Vi har spist taco og godis, og nå skal vi snart legge oss (mamma og pappa leser bloggen...) Så ja! Good night sweeties

Hva gjør dere inatt? Heheh

On the radio


#Funfact Jeg elsker FM-radioer! Så det tristeste med å kjøpe iphone var at det ikke var FM på. Hadde heller ikke vanlig radio hjemme, så nå kjøpte jeg en liten, lilla og søt en fra Europris! 

Idag har jeg vært på legen. Var der bare for å snakke litt, siden det er nesten tre uker siden jeg sist var på skolen. Blir litt sprø av å sitte inne uten å gjøre noe så lenge. Blir ingenting å gjøre på, men samtidig orker jeg ikke så mye om jeg går ut en tur heller. Var helt sovevrak etter legen, så sovnet ganske fort med pcen på fanget. Har et lite prosjekt om å ikke sove om dagen, sånn at jeg får sove ordentlig om natten, men failet allerede nå. Er sinnsykt trøtt nå, så blir nok til å legge meg nå snart.   Skal   på   skolen   imorgen

One week

Nå er det èn uke siden jeg blogget. På syv dager har jeg vært sengeliggende i fire dager, slappet av i to, og vært på skolen, èn. Så har rett og slett ikke orket å blogge. Så ja. Imorgen er det ny uke og det betyr nye muligheter, ikke sant? Ikveld skal jeg slappe av, kanskje se en film på tv. Håper alle får en fin søndagskveld!
Blogging in progress

Lykke til med uken!

Going out

Skal på noen ærender, blandt annet Bohus osv! Kan legge ut outfit senere når jeg kommer hjem, hvis noen er interessert?

Hva skal du idag?

Sisterlove


Koslig kveld med lillesøster! Spist Ben&Jerry's og sett på disney channel! ♥♥

Long time no see

Kort oppsummert:
lørdag dro vi (familien) ut i byen på matfestivalen, og senere på Herlighet og kjøpte systoff og skinnstoff.
søndag dro jeg hjem til Oda på ettermiddagen, og så The Hunger Games. Ble selvfølgelig hentet midt i filmen, så lånte den med meg hjem! Mandag var jeg utrolig sliten, og idag har jeg vært på skolen.
Nå skal jeg spise middag, og så se resten av filmen! 


Søndag


Hehe, bilder fra skolen idag

Kommer til å legge ut outfit senere, så stay tuned people!

Birthday gifts


Sko, klær, kort og penger! Kjempekjempekjempefornøyd med skoene!! 

Lovely day

Dette har vært en super dag! Etter skolen dro jeg, Oda, Martine og Maria på Dolly og 'feiret' meg! Og senere dro jeg ut og spiste middag på Fellini! En av favorittresturantene mine i Ålesund! Det er så koslig der :-) Har fått mange fine gaver, som jeg viser imorgen! Loveit♥ Nå blir det sengen om to strakser! 

Vel, nå er det 7 minutter til jeg ikke har bursdag lenger, og da er det et år til neste, så nå sier jeg hade og koser meg med resten av den tjueandre august!

16 years



Da var jeg også seksten år! Nå skal jeg ut på cafè med jentene mine, og senere skal familien og jeg på resturant! Wii! 

First day of school

Første skoledag. Sliiiten


1. Some kind of outfit; pants ZARA / sweater H&M  2. My beloved one  3. Me after a looong day

Var litt nervøs da jeg kom meg inn på skolen idag. Lille meg på VGS! Men det gikk egentlig ganske bra, og kom i klasse med flere jeg kjente. Etter skolen ble Oda med meg hjem, og vi slappet av og så på tv. Så tok vi turen for å kjøpe litt stuff til skolen. Og en pysjamas-shorts. Og en neglelakk. Hehe. At the moment sitter jeg og drikker te, og skal snart legge meg. 

Og dere, gjett hvem som blir 16 om to dager da? ;-)

Back to reality

 Nå er det bare fire dager til skolen begynner igjen.. Hvor ble sommeren av? Føler liksom at alt har gått så sinnsykt fort! Alt jeg hadde planer om å gjøre, alt jeg og veninnene mine skulle finne på, det fikk vi plutselig ikke tid til? Har jo hatt det kjempegøy, men alt har gått så altfor fort! 

I tillegg kjenner jeg at jeg gruer meg skikkelig til å begynne på vgs. Nå blir det ingenting som heter "ikke grunnlag for karrakter", og jeg blir pent nødt til gå om igjen hvis jeg ikke greier å få karrakter i fagene. Jada, alle sier at jeg må ta den tiden jeg trenger, men ærlig talt; hvor gøy er det at klassen din skal bli russ og du fortsatt er stuck i første? 

Når starter du på skolen?

Girls Night

Hey allaihopa! Idag, eller rettere sagt om 30min, skal jeg ta buss til Sykkylven til Martine. Senere skal jeg og en del flere bort til Lovise, på avskjedsfest! Hun flytter nemlig nå til høsten! :-( Så da skal vi ha det utrolig koslig ikveld! Så blir det til at jeg, Oda og Maria skal overnatte med Martine. Blir utrolig koslig, men nå MÅ jeg gå!



Vi snakkes da!

Å sove i sin egen seng

Er noe av det beste i verden! Skal straks legge meg nå, er drittrøtt og utmattet. Kom til Oslo igår og til Ålesund idag. Så dro vi på kaffe til noen vi kjente som nettopp har giftet seg! Imorgen skal jeg sove hele dagen!

Gardemoen

Nå sitter jeg, pappa og lillesøs på gardemoen. Vi har spist på pizza hut, sett i butikker, og vært på do, så nå er vi helt klar for boarding!

Haha, glemte å legge det ut, men nå sitter jeg på flyet, skal straks skru av telefonen :-)

On da plane

Èn dag igjen

til Hellas! Haha, vet jeg har skrevet det i nesten hvert innlegg, men er så sykt gira! Vi dro ikke dit i fjor, så det føles så lenge siden.. Nå skal jeg ta meg en dusj, så dra på butikken :-)


Hva skal dere ikveld?

Busy woman

Åh, de siste dagene har vært skikkelig stress! I dag feks, dro jeg rundt hele moa, for å finne bikini! Fant til slutt på hm (og litt til, hihi), men det tok jammen tid..! Nå er det bare 4 dager til jeg drar til Hellas!
Sol, sjø, souvlaki, tzatziki og milko! OPA!

Så her sitter jeg og pakker! Skal straaaaks putte alt i kofferten! Hva gjør dere på denne tirsdagskvelden?


Har forresten lagt ut innleggene om ME, Om meg, og følg meg under menyen!

22.juli

Hei! Idag føler jeg meg ganske nummen i kroppen, har sett på minnesmarkeringen i hele dag. Følelser har vellet opp, og ansiktet har vært ganske hovent i hele dag. Jeg vet ikke hva jeg skal si, eller skrive. Lillesøsteren min har besøk idag, og senere skal vi alle på kino og se Istid 4, igjen. Blir nesten deilig å ta pause fra alt det triste. 


/Google

Moldejazz

Nå er familien og jeg på vei til Molde! Skal møte Oda og selvfølgelig dra på jazzfestivalen! Har med kamera, så dere får sikkert bilder og outfit når jeg kommer hjem/imorgen!

Ten fun facts

1. Jeg har aldri sett titanic. Har aldri blitt noe av.. Men det er kanskje like greit, har hørt hvor trist den er!

2. Jeg er skikkelig fan av House og Sherlock Holmes. Hva kan jeg si? Digger dem

3. Jeg har et ganske bra forhold til mamma. Kan snakke med henne om alt! Og det er ganske deilig å tenke på, spessielt når jeg hører om folk som har problemer med å kommunisere med foreldrene...

4. Jeg elsker mat! Har brukt feks 2500kr på bigbite. Også er jeg veldig glad i kjøtt. Ekstremt liksom

5. Jeg missliker Pretty Little Liars-serien. Har nemlig lest bøkene, og føler de har forandret så mye av handlingene...

6. Jeg er halvt gresk. Mamma er fra Hellas, også bor bestemor og bestefar der!

7. Glad i å lese. Skikkelig lesehest! Har jeg funnet en bra bok, så går jeg og leser på den til det ikke er mer å lese! Ofte går jeg tilbake og leser om igjen de beste delene osv

8. Hater når folk tar mobilen min! For å se på et bilde, ringe eller søke opp noe- haterhaterhater det. Har sånn avansert kode, og jeg er den eneste som vet om den. Selvom jeg ikke har noe hemmelig på den, så takler jeg ikke at folk låner den...

9. Jeg greier ikke å følge med på serier! Greier aldri å f.eks. huske på når det går, osv. Er ganske fan av Gossip Girl, men hadde skikkelig problemer med å få med meg hva som skjedde. Eneste jeg har greid ca å følge med på var da Sherlock Holmes gikk på NRK3, og House!

10. Elsker Franklin! Har sikkert elleve dvd-er med episoder og to langfilmer! Føler liksom en connection til han, hahah. Veet, freak

Noe du visste?
 

God morgen!


Sto opp for to timer siden, nå sitter jeg og drikker sjokomelk og ser på disney channel, kos!

Senere ikveld skal jeg på kino med Oda og se Istid 4! Skal også legge ut innkjøpene fra Osloturen :-)

Bieberfever minus bieber

Jeg har altså fått feber... Ble dårlig en stund etter at jeg kom hjem til Nina, så pappa kom og hentet meg. La meg med en gang jeg kom inn døren. Frøs skikkelig, og våknet helt våt rundt øynene. Nå tror jeg det har gitt seg litt da, siden jeg orker å blogge osv. Nå skal jeg straks legge meg igjen, må bare spise litt :-)

Yeye.

Har forresten fått kjolen jeg bestilte fra Ebay for en stund siden. Har ikke prøvd den enda, men skal gjøre det imorgen. Kosta rundt 80kr, og har en utrolig knæsj og fin rosafarge! Gledings! 

Vi snakkes i morgen, hvis jeg orker :-)


Forrige innlegg (som nå er slettet) var forresten Nina som skrev, haha. Bloggrape sier jeg bare!

Going to Nina

Nå skal jeg straks besøke Nina, har nettopp dusjet og venter på at pappa kommer! :-)


Brukte faktisk en topp og et skjørt! Skjørt fra BIKBOK, topp fra H&M

Nå må jeg stikke, snakkes!

Ålesund by night














Jeg og papps dro ut i byen rundt tolv i kveld for å se Slinningsbålet, men de hadde tent det mye tidligere i år, så vi fikk bare sett slutten. Så vi dro i stedet opp på fjellstuen og tok bilder og sånt av utsikten! Etterpå kjøpte vi is i en kiosk! Har igrunn hatt en koselig kveld, selvom jeg ikke fikk med meg bålet.

Black/white

Hei søtinger!
Igår var det helt sleeping modus on/off hele dagen. Sto opp ganske tidlig for å være med til flyplassen og si hade til mamma og etter det sovnet jeg i bilen og hjemme osv. Avtalte å dra på kino med Martine og Oda. Sovnet i senga en stund og fikk sykt panikk for at jeg hadde forsovet meg, men hadde heldigvis en time på meg :-) Vi så Snow White and the huntsman. Kan skrive et innlegg om den, hvis dere vil, haha

Idag var planen å være med Nina, men gjett hvem som sovnet? Nå skal hun i bursdag, så jeg tror jeg tar en tur på moa, kjøper litt is og bigbite. Kommer med outfit senere idag, tenker jeg :-)

Etter  at jeg fikk 600d-kameraet, så har jeg liksom fått mye mer lyst til å ta bilder, også er det jo enklere også siden det er fjernkontroll til! Elsker det!

Happinessss

Åh, dere gjetter ikke hva jeg har kjøpt meg nå! Kan bare si at jeg er overlykkelig, glad og fornøyd! 
KAN GI DERE ET HINT DA HEH

 

CANON EOS 600D!


Måtte teste ut litt

Test#2

ooooog den har fjernkontroll!!

hhihihihihhiihihih

Eksamen, blogg, header, osv...

Var 'syk' igår, og idag har jeg vært hjemme fra skolen. Jeg skal ikke ha muntlig eksamen, og det er ganske lite vits i å dra på skolen når klassen ikke er der. Så idag har jeg slappet av, sett på film og sånt. Holder faktisk på med ny header, er ikke så altfor glad i den jeg har, så nå kommer det snart en ny! Kan også hende jeg kommer med flere alternativ også får dere se de. Well seeeee


Bladde litt tilbake i arkivet, min første header folkens! Hva kan man si? Pentttt

Hva gjør du idag?
Skal du ha muntlig eksamen? 

Sweet sunday

Ah, idag har jeg ikke gjort NOE. Følte meg gankse slapp i dag tidlig, så droppet å dra til Sykkylven på Sykkylvsdagene. Så har slappet av på sofaen, lest blogger og drukket cola! Nå er det biff og fløtegratinerte poteter! Snakkess


NAM


Skulle postet  dette for to timer siden, heh, men kom aldri så langt...

Innholdsrik dag

Idag har jeg:

1. Laget invitasjoner

2. Sovet 

3. Spist pizza som er sunn

(Håper&tror jeg ihvertfall)
 

Nå skal jeg legge meg, så jeg får meg opp imorgen! Goodnight

Hey sleepyhead

Er så sykt trøtt, men slenger inn et lite innlegg for å være hyggelig. Var i bursdag igår, kjempekoselig! Tok ingen bilder, men er vel like greit, hadde bare blitt bilder av mat uansett... :-)

Live from the beach

Herlighet, er så syyyyykt varmt!! Sitter nede ved vannkanten atm, sammen med Oda og Martine! Maria skulle også være med, men det gikk ikke likevel... :-(

Igår var jeg forresten på Emblemsanden sammen med mange folk. Det var mange som spilte volleyball, også grillet vi! Var kjempesliten da jeg kom hjem, så null blogg.


Igår

Snakkes når jeg kommer hjem :-)

Exam; done

Ferdig med matteeksamen!! Wiii! Var helt utslitt da jeg kom hjem, så sov på sofaen lenge. Nå har jeg spist pizza, drukket cola og skal straks hoppe i dusjen, snakkes :-)






Har du hatt/skal ha eksamen?

Gratulerer Norge!

Gratulerer med dagen Norge!

Har hatt en kjempefin dag, spist good mat! Har også sett på toget, og kjøpt lodd, som jeg vant i! Nå skal jeg bort til mamma og spise enda litt til, snakkes!

Eksamen, innkjøp, bilder, lol #funny

Hei dere! Ble visst ikke noe blogging igår, skjedde en del, så fikk ikke tid. Var på visning og sånt. Idag var jeg ikke på skolen, var så sykt sliten, og våknet med dritthodepine. 


zzzøt

Idag fikk vi vite hva vi kom opp i på eksamen, og siden jeg var syk så fikk jeg vite det av Oda og Maria. Kom opp i matte! :-D Også har jeg bestilt meg en sinnsykt fin shorts fra Ebay. Viser dere når den kommer, gledings! 

Hva har du gjort idag?

Dead and gone

Dagen idag har vært dritt. Våknet kjempetidlig, og gikk helt rundt meg selv. Hadde syke magesmerter og øynene bare svei og svei... Så jeg la meg, og sov resten av dagen. Lykke til i natt liksom. Uansett, pappa skjønte at jeg trengte noe for å gjøre alt bedre, så han dro og kjøpte biff til meg! Åh, #gottalovedad!!! 


Thumbs up for biff

Vi snakkes vel imorgen, nå skal jeg prøve å sov :-)

Unge Talenter

Hei dere! Fikk desverre ikke blogget igår. Etter skolen hentet jeg kameraet med mamma, og så dro jeg og pappa for å finne fjernutløser til kameraet, men fant ikke den som jeg leita etter. Da jeg kom hjem var så sliten, så jeg sov resten av dagen. Også våknet jeg og så på film. Sånn kort oppsummert :-)

Idag skal jeg og Martine til byen for å se Maria spille konsert på Unge Talenter! Hun spiller trommer, og er utrolig flink!! Parken Kulturhus kl6, alle i ålesund- be there, neida, no tvang liksm

Sto opp for en time siden liksom. Neida. jo

Tar med meg kamera, så kan sikkert legge ut bilder. Hvis jeg i det hele tatt tar noen :-)) Saknkse Snakkes

Babysitter#2

Hei! I går kveld la jeg meg med en spesiell frisyre, og idag hadde jeg krøller. Men hadde faila litt bak på hodet, så børstet de ut til bølger. Hadde serriøst korketrekkere da jeg våknet! Anyways, i kveld skal jeg passe søstern, så da får jeg sikkert lagt ut noen innlegg, eller så fortsetter jeg på designet :-)





Snakkes!

Klassebilde

Hei dere! Sen blgging- gotta love it. Vell, nå sitter jeg i stua og blogger. Dagen er nesten forbi og jeg har ikke fått gjort noe av betydning. Etter skolen, så skulle jeg gjennom moa for å komme til pappa, og da gikk jeg en omvei opp med bikbok, og der var det salg, og der var det en litt fin genser og den måtte jeg ha. Så jeg.. kjøpte den. 80kr


Den er egentlig litt rar, pga armene er sånn annet stoff.. 

På skolen idag tok vi klassebilder, og jeg var skikkelig slapp i dag tidlig, så orket ikke stå opp.. Men jeg kom meg til slutt opp, og da kom jeg akkurat sånn at jeg ikke rakk gruppebildet. Men tok bilder alene, så nå skal hun redigere meg inn :-):-)

Ja, mer er det egentlig ikke å si, så da avslutter jeg innlegget med god natt! selv om jeg ikke skal legge meg helt enda. God natt!

Hva har du gjort idag? Og bruker klassen din å ta klassebilder?

Dear John

Denne helgen har gått så fort, plutselig er det søndag? På fredagen dro jeg og Oda og kjøpte strømpebukse, eller, jeg kjøpte ingenting da. Var i bursdag til en i klassen igår, var kjempegøy. Midt i alt dette har blogg.no vært nede og jeg har ikke hatt tid, hehe.




Frukost


Dette innlegget skulle postes tidligere idag, men blogsoft klikket igjen. Nå skal jeg og Oda se Dear John. Fantastisk film! 

YEAH!!

Hva har dere gjort i helgen?

Designtalk

Hei dere! Idag fikk jeg sove litt lenger, siden jeg skulle til sykehuset. Etterpå dro jeg på skolen, og resten av dagen har jeg egentlig ikke gjort noe nyttig, utenom å lage et nytt bloggdesign. Er sykt skeptisk, det skal så mye til før jeg blir fornøyd... 

Hva tror dere?


Hilsær

On the run

Hei dere! Dette blir et sånt hasteinnlegg, fordi jeg skal så mye idag!
Byen -> Charge -> Overnatting med Oda! Blir sikkert endel innlegg senere når jeg har kommet til Oda og imorgen osv :-) Snakkes senere!

Wear seatbelt!

What to write about?

Beklager null blogging, har litt skrivesperre.. Kom _gjerne_ med tips til hva jeg kan blogge om utenom outfits og sånn :-)

Begynte å tenke på dette av det øverste bildet; Var på peppes for en stund siden, og fant ut at de hadde sånne svære glass!

 

Ut på tur

Nå sitter jeg i bilen mens de andre i familien er på en minifjelltur. Hadde egentlig ikke lyst å være med siden jeg bare kom til å sitte her, men så sa mamma at jeg skulle få kjeks hvis jeg ble med. Så ja, her sitter jeg :-)

Har faktisk på meg skjørt idag! Legger ut bedre bilde når jeg kommer hjem ;-)

Lørdagskos

Hei! Idag har jeg slappet av hele dagen, og det har vært så utrolig deilig! Måtte passe lillesøsteren min idag igjen, men hun er så snill så det gjør ingenting. Hun stakk til og med til butikken for å kjøpe baguett til oss! Søta! 
 

Nå sitter jeg bare og leser blogger, skal snart se en film på tv :-)






Ha en fin kveld videre! ♥

The babysitter

Da var det helg da dere! :-D

I hele dag har det vært sol og varmt vær! Så utrolig deilig! Har lagt på verandaen og kost meg, med musikk og iste♥ Akkurat nå sitter jeg og ser på film med lillesøster, siden jeg er barnevakt ikveld :-)

Hva skal du i helga? :-)

Blogg.no nede?

Hei! Etter skolen idag fikk jeg tatt outfitbilder (#backinbusiness), men gjett hva? Jeg fikk ikke logget inn... Istedet for å sitte i en evighet for å logge inn, så tok jeg med søstern på mcdonalds for å kjøpe is :-)

Q10 lizm

Legger ut antrekk når jeg kommer hjem!

Måndagsbarn

Hoh, bloggen! Har tilbragt omtrent hele helgen i senga, og har ikke orket å blogge. Var på skolen idag da, etterpå dro jeg hjem til pappa og så hentet vi en pakke fra Ebay :-D Wiii!


Sneakpeak! Legger ut bedre bilde imorgen, siden jeg legger meg nå! Godnatt!

No internet

Nettet er nede pga at vi bytter sånn ting med tv-en, men det kommer tilbake i løpet av dagen så får blogge senere :-)

Påske u know

Hoho, så nettopp at jeg ikke har blogget på en stund... Har slappet av til tusen, og det tror jeg at jeg trengte. Også har jeg vært to turer bort til Oda, på lørdag, og igår. Da dro hele familien og spiste påskemiddag der! :-) Nå ligger jeg i senga og har ikke stått opp enda, men lover, våknet rundt ti!!

Akkurat nå spiser jeg sjokolade.

Hva har dere gjort i dag?

Supersick

Har blitt sykt forkjølet, og derfor har jeg ikke giddet å blogge, haha! 

Men jeg har sjokolade og påskeegg, så jeg overlever! God påske allesammen! ♥

Home

Da har jeg kommet hjem fra Larvik! Har hatt noen fantastiske dager med kjempekule folk! Har også shoppet en hel del,  legger ut det imorgen siden jeg skal legge meg nå! Tok med kamera, men det ble bare tatt bilder på vei til Larvik, og jeg tror ikke det ble så veldig mange heller... Haha, flinkaa

Godnatt!

På toget til Larvik

Hei! Nå sitter jeg på toget til Larvik, har vært på tog siden kl 10, og nå er det bare litt mer enn én time igjen! Mistet akkurat toget på Oslo S, siden toget vi var på var forsinket... Men nå er det ikke lenge igjen!!

Late night update

Hei dere! Var flink blogger og tok bilder osv idag, men så funket ikke blogg.no og etterpå sovnet jeg... Våknet rundt elleve, og nå legger jeg meg igjen, haha! Goodnight!

Kostyme!

Hallo! Nå sitter jeg hjemme med Oda og prøver å finne kostyme til imorgen! Da er det nemlig karneval på skolen. Før har vi hatt "Crazy hair day" men i år blir det karneval! Har ca funnet kostyme, må bare fikse litt ting :-D Legger ut bilde imorgen! 


Wiii, søte ♥

Sunshine

Åh, sitter ute på verandaen og koser meg i sola, jobber med bloggdesign og hører på musikk! Livet ♥ Skal ta meg en tur på butikken og kjøpe is tror jeg, har syyyykt sommerfølelse nå! 

:-D:-D:-D:-D Haha, måtte ha på hals siden jeg har vondt i halsen... Mustlovemoms

Hvordan er været hos deg?

Fredag igjen

Denne uken har gått så utrolig fort! Føler det bare var noen få dager siden det var fredag sist! Skal innrømme at det er utrolig deilig og ikke måtte opp og stresse om morgenen for å rekke bussen! Så nå skal jeg kose meg  med cola, og prøve å finne noe godt i skapet! 


Var forresten en liiiten tur på moa igår. Synes egentlig det er litt flaut å skrive det på bloggen, for jeg føler jeg er ute og shopper mye, altfor mye! Selvom jeg som oftest bare går og ser på ting og spiser bigbite... Men så er det mye bedre å være på shoppingsenter og se på det som interreserer meg enn å sitte hjemme i sofaen hele dagen og være smådeprimert over livet mitt. 


Kjøpte denne veska, har sett på den lenge, og genseren jeg har på. + to andre ting, men de orket jeg ikke ta bilder av. Kan legge ut bedre bilder av alle tingene imorgen, nå er det uansett mørkt ute :-)

Har nå jobbet endel med det nye designet, og er ganske fornøyd! Tror det kommer i løpet av kvelden eller morgendagen!

Ha en fantastisk fin fredagskveld videre, og god helg!

Moving out

Åh, må er jeg sykt sliten! Har pakket og pakket i hele dag, siden vi skal flytte. Er fortsatt ikke ferdig, altfor mye igjen!

Hadde egentlig tenkt meg på Jesus

Fant disse ørevarmerene som jeg fikk i julegave av Nina, hahahahah

Hva gjør du i kveld?

TGIF

Hei dere! Kom nettopp (for to timer siden) hjem fra min nesten ukentlige bigbite-date med Oda! Nå skal jeg slappe av, har vondt i hele kroppen etter igår, trynet på vei opp i trekket og hang etter.. Er så deilig med helg nå, skal sove lenge i morgen! 

Holder forresten på med nytt design, er litt smålei det jeg har nå, haha! Synes det er litt "mye" liksom..

Hva skal du idag? :)

Skiing



1. Hoho, meg 2. Meg og min venn (ja, faktisk) Oda 3. Min venn Martine som har skadet hånden, som medfører nye matvaner 4. Maria og Martine klar for action!

Var på skidag med skolen, hadde det utrolig gøy! Trodde det kom til å bli kjedelig siden jeg bare skulle sitte på varmestua, men neida! Ble overtalt til å sitte på ryggen til Sondre i trekket, sykt skummelt! Men det var egentlig skikkelig gøy, så vi gjorde det flere ganger! :-D

Nå skal jeg finne klær til imorgen, dusje og så legge meg, så for min del sier jeg god natt!

Feeling trøtt

Etter skolen idag, dro jeg på moa og spiste bigbite os. Litt senere møtte jeg mamma og da dro vi til byen og spiste! Nå er jeg så utrolig trøtt, så legger ut innkjøp senere, må bare sove litt!

Zzzzzzzzz

På bedringens vei

Føler meg mye bedre idag, hoster bare litt... Fikk antibiotika igår, men siden jeg må ha tatt den i to dager før jeg kan være med folk, ble det null skole på meg idag... Idag hadde jeg, Oda, Martine og Maria planlagt å dra på sånn konsert på moa → cupcakes hos Maria → Charge → Overnatte med Oda... Også får ikke jeg være med :-(( 

Thumbs up'n'down

Snakkkkkes

Still sick

Åh, jeg er så lei! Har hatt feber og kraftig hoste i flere dager nå!!


Idag har jeg syntes synd på meg selv og tatt svart-hvitt bilder for å demonstrere det

Drukket mye og laget supersugerør

Og spilt Wordfeud

Fint liv, ja ofc

So sick

Er utrolig dårlig idag, var det igår også. Kjempesvimmel og vondt i ryggen og magen etter inngrepet, så nå skal jeg bort på sykehuset og ta blodprøve igjen. Tror ikke det blir noe mer blogging før jeg har blitt bedre, med mindre jeg kjeder meg så fryktelig at jeg gjøre noe. Snakkes

Arkivbilde

Home again

Endelig hjemme! (Okej, har vært her i ca to timer, men har ikke startet macen før nå, heh) Så nå skal jeg bare slappe av til tusen. Spise sjokolade, og mye annet godt! Legen sa at jeg skulle slappe av den neste uken, ikke være særlig aktiv. 

Vi snakkes senere, eller imorgen, får se :-)

Feel good

God morgen! Det er så deilig å endelig kunne stå, bevege seg utenfor senga og best av alt; gå på do! Måtte bruke sånn ting i senga igår. Ikke gøy...  Nå har legen nettopp vært her, og hun fortalte at det blir en ultralyd før jeg mest sannsynlig kan dra hjem! :-D

Plasteret! Til dere som lurer på hva jeg gjorde; de tok en "rør" inn i nyren og tok ut litt vev, som de skal legge under mikroskop og studere. (Måtte gjøre det fordi jeg har hull i nyren og lækker proteiner...)

Så nå sitter jeg bare og venter på ultralyd, spiser litt sjokolade og ser på tv :-)

Snakkes! 

God natt

Idag har jeg vært i sykesengen hele dagen, måtte ligge på ryggen i fire timer etter biopsien, og ligge i senga resten av dagen. Er utrolig lei av å ligge nå... Men nå skal jeg kose meg med sjokolade og se på Lilyhammer! :-)

Ready for surgery

Nå er det under en time til jeg skal ta biopsien, gruer meg! Nå sitter jeg egentlig i senga og bare venter. Leser litt blogger og sånn :-)
Har fått krem på hendene som bedøver de, siden  jeg skal ha sånn.. ting. Sprøyte liksom. 

Skal ligge her i helt til imorgen, og prøver å oppdatere! Hade ♥

Sykehuset

Nå sitter jeg på sykehuset og slapper av. Har tatt noen tester fordi i morgen skal jeg ta nyrebiopsi. Supergøy.

Halla

Men nå skal jeg spise litt, før jeg tar noen flere(!!) tester... Snakkes!

Sweet sixteen!

Nå sitter jeg i Sykkylven hos en av mine beste venner som har bursdag og blir 16! :-D

ilu♥

Jeg, Maria og Oda dro til Martine tidligere idag, også har vi laget pizza og spist oreo-is! Nå sitter vi bare på pc og hører på musikk osv! :-)



Snakkes imorgen! Og beklager for litt slapp blogging, avogtil er det vanskelig å få slengt inn innlegg :-))

Done-nothing-day

Blogg.no klikket igår, fikk ikke logget inn :-/

Vel, idag har jeg ikke gjort noe, ikke engang vært på skolen. Var helt utslitt og skulle dra litt senere til skolen, men ble til at jeg ikke dro i det hele tatt. 


Kjedet meg. Hihi

Dere er så supre til å kommentere nå for tiden, tusentakk!♥

Morsdag!

Håper alle har hatt en kjempefin dag, det har jeg! Mamma har vært i Oslo hele helgen, og da hun kom hjem dro vi rett på resturant og spiste middag! Mamma hadde også med gave til meg, fra Carlings!

Dongerivest, wii :-D

Tycks?

 


Lol, skulle poste dette for ca to timer siden, heh...

 

Videoblogg?

Tenkte at det var på tide med en ny videoblogg, men hva slags? Kom med forslag!


Sitter og ser på Slumdog Millionaire som går på nrk1. Den er så sykt bra, og litt ekkel, men mest bra. Så ja, dette blir nok det siste jeg poster ikveld, så sier godnatt!♥

God natt!

Hei jeg sover, egentlig. Men ville bare si hei.


Hei


Måtte legge ut dette da, ubeskrivlig søtt

Liker du One Direction?

Barnevakt

Heihei. Ikveld er jeg barnevakt for lillesøster, og nå skal vi se på film og spise lørdagsgodt!

Vi hilsær

Var veldig opptatt igår, mye som skjedde... Måtte pakke til siden jeg skulle til mamma, så skulle vi spise med søskenbarna mine, og tilslutt, Charge! Så då fikk jag inte bloggat. Heh

Ha en fin kveld!

Follow me

Instagram: Filippach

Tumblr: Her og her

Facebookpage: Her

God natt!

Godkveld!

Lillesøster har vært syk idag, så vi har sett istid 3, inntullet i teppe og drukket kakao! Nå skal jeg straks legge meg, men måtte bare oppdatere litt :-)



Good night!♥

Og takk for tipsene i innlegget under!

Tryin'

Ok, ok. Sa jeg skulle slutte med sånne pauser uten å si ifra og sånn, men jeg kjenner at det er utrolig vanskelig å blogge nå! Skjer ikke så mye gøy rundt meg i livet nå, føler jeg... Men, jeg prøver ;) 


Noe spessielt dere lurer på, eller vil jeg skal blogge om? Bare si ifra, begynner å gå "tom"!

Busy woman

Skulle blogge igår, men sovnet, igjennnnn.

Nå er jeg på moa, siden lillesøster skal få turnsko osv. Etter skolen idag kom Nina og Mariell på besøk, også pratet vi litt, og Nina gikk amok med kameraet! Legger ut bilder fra igår og idag når jeg kommer hjem. Måtte bare få ut et innlegg sånn at det ikke var heeeelt uoppdatert..!

Hilser fra ninis og mæi

God natt!

Heihallå! Skulle egentlig i bursdag idag, men var litt sliten så ble hjemme istedet. Så på Spellemannsprisen med mamma! Og da Plumbo vant årets hit med "Møkkamann", fant de ikke på noe verre å si? Noen folk burde tenke igjennom ting før de sier det...

Men nå er det seeent, god natt!?

Sherlock Holmes

Drar straks på kino med Maria og Martine, skal se "Sherlock Holmes: A Game of Shadows"! Snakkast!

#cold #sleepy #girl

 
Var på moa isted og kjøpte to strikkede cardigans, desverre fantes de bare i stor størrelse, men kjøpte de likevel!


Atm sitter jeg på badet hjemme hos pappa, siden det er den varmeste plassen i huset, brr! Sykt kald, sykt trøtt. Snakkes senere, nå sovner jeg...

Nattprat

Jeg får ikke sove, så tenkte jeg kunne blogge litt. Har liksom ikke fått gjort det på flere uker nå, men kjente at jeg savnet det litt, so here I am. 

Hva gjør man når alle spillene på mobilen er gjennomgått minst tjue ganger, spillelista tretti, og fortsatt ikke får sove? Tell me! Så jah, kan fortelle litt da, om uken og sånt. På skolen har vi misjonsprosjekt der hovedtemaet er Mali, sånn at vi jobber med presentasjoner som vi viser frem på fredagen. Utenom på idag da, for da skulle vi jobbe og tjene 300kr(?) som skal gå til et klasserom i Mali! På min gruppe går det ganske greit, vi er nesten ferdige! Men nå må jeg "stå opp", haha! Har brukt en hel natt på ett innlegg, lol!




Hilsær.

Bloggast

Home alone

Som sikkert mange vet så har det vært storm/orkan i Ålesund og andre plasser- igjen... Så igår rundt syv-tiden gikk strømmen, og så kom den og gikk flere ganger til ca to om natten. Og da forsvant selvfølgelig internetten, som gjor at jeg ikke fikk blogget. 

Nå sitter jeg og lillesøster alene hjemme og ser på "Hjemme Alene", haha. Vi spiser litt julebakst, juleskinke, og drikker kakao! :-)




Lilsis ♥

Moi

Jeg har laget et juledesign, men skulle ta kodene inn på bloggen på lillejulaften, men da fikk jeg ikke tid, og på julaften kunne jeg ikke sitte så mye med data, og igår gikk strømmen, så nå skal jeg gjøre det ;-)

 

God jul!

Endelig er det julaften! Åh, som jeg har ventet på dette! :-D 

Nå sitter jeg, som sikkert hele Norge, og ser på "Tre nøtter til Askepott". Ingen jul uten!♥ Senere skal jeg i kirken og så er det ♥julematen♥ og til slutt gavene!

Drikker kakao♥

God jul, søtinger!♥

Stygg dag

Dagen idag er så stygg at jeg kan dø. Vi fikk karakterboken, siden det er siste dagen før jul, og den består av 3-ere, 4-ere og IG. Sistnevnte står for ikke grunnlag. Det er hele åtte fag som jeg ikke har grunnlag i, men til gjengjeld kan jeg trøste meg med at det ikke er min feil. Ikke at det gjør det noe bedre, men det er alltid greit å ha noen andre å skylde på. Hater ME, så syyyyyyyyyykt.

Ellers har jeg vært på butikken, fikk med meg hjem både cola, marsipan, julebrus og ostepop! Lenge leve juleferie♥





Liker å ta fine bilder av meg selv i Photo Booth

Sexy and I know it!

Har du juleferie? Fikk du bra karakterer?

BTW: Måtte ta meg en uoffesiell bloggpause siden jeg har vært så sliten for tiden, men prøver å blogge når jeg har overskudd og sånn ;-)


Skulle poste dette innlegget for ca lenge siden, men sovna osv,,

Julebord

Har ikke blogget de siste dagene, fordi jeg har vært så sliten, og ikke har hatt tid...

Hei! Igår var det julebord, og det var kjempegøy! Håper resten synes det også! :-) Idag er jeg utrolig sliten, har vært på skolen hele uken, i tillegg til å dra på shopping etter sko, og noen andre småting. Når vi er inne på sko; jeg la av noen til julebordet som jeg skulle hente dagen etter, men da jeg kom og skulle betale de, var de borte... Gøy? Nope. Men mamma fant noen sko i siste liten, som var kjempesøte! :-) 

Bildene er tatt fra KS på fb!

Meg, hehehehe.

Ivar og meg, haha

Maria B og Hallvard

Maria♥

Martine R

Meg og Odaa♥ Pene osv

Hanne-Line, Martine F, Oda, meg og KS! :-D♥

Nå skal jeg snart legge meg, god natt! 

Wedensday

Hey

Den siste uken har vært utrolig slitsom, heldigvis er det bare to dager til helg og julebord! (Skolen min har julebord i stedet for ball, og det er tiende, klassen min, som arrangerer. Pengene vi får inn skal brukes til klasseturen til sommeren!) Og så er det bare noen dager til med skole, før det er juleferie! 

Nå holder jeg på å redigere designet, endelig... Og siden jeg ikke er i moodet til å ta bilde av meg selv, så slenger jeg med noen bilder av lillesøster, som jeg tok for en-to uker siden :-)



Søtsøtsøt

Hva synes du om bildene? Skal du noe idag?

Sportsdrill

Idag dro jeg for å se Penelope opptre/fremføre sportsdrill! Hun var superflink, mistet bare drillstaven noen få ganger! Hennes gruppe hadde nisselue, og de var kjempesøte!♥ 

Skal ta kvelden nå, siden det er skole imorgen. ♥Gleder meg♥♥


Nattaa♥

TGIWFY

Thank God It Was Friday Yesterday- for da har jeg fri idag :-)

Mattetentamenen gikk overraskende bra igår, håper på noe over 4+/5-! Da jeg kom hjem sov jeg i fire timer før jeg dro i bursdag til Marie! Ganske koselig :-) Derfor fikk jeg ikke blogget... 

Oda♥


Moi


Maria♥


Dette innlegget skulle jeg egentlig poste før jeg, mamma og lilsis dro og byttet noen ting på Moa... Men rakk det ikke, heh. Så dro vi på konsert med Respons! Og etterpå spiste vi kvelds med Oda og familien! Nå skal jeg legge meg, sånn at jeg kan være med på drillgreia til lillesøster imorgen :- ) God natt♥

BTW: Noen som vet hvor lang tid det tar å få noe fra nelly.com???? Tar det 2-6 dager eller færre/flere dager??

Grauthaud

Sitter her med Blåfjell og grøt, kos♥ Krekling har nettopp blitt født, og guuriimalla så søt han er?!

Grøøt! :-D

Skal straks gå tilbake til matteøving, har nemlig mattetentamen imorgen!!! Så jeg kommer nok ikke til å blogge mer ikveld... 

Snakkes søtinger!

Tannlegebesøk

Heia ♥

Har nettopp kommet hjem fra tannlegen, ikke noe skummelt, tok rønken og la på en slags "lakk"... Så nå er det èn time til jeg kan spise... Yeah.

Er litt sliten, så jeg orker ikke blogge mer akkurat nå, snakkes ♥

.

Bloggfri idag, syk.

Engelsk tentamen

Hei dere!
Idag har jeg prøvd å øve til tentamen, men det er sinnsykt vanskelig, skjønner ikke noe, orker heller ikke skjønne det. Siden det gikk så dårlig på de andre tentamenene, gruer jeg meg skikkelig!! Har ikke lyst å dra derfra med blanke ark ihvertfall...

Oppturen er at jeg fikk Hunter-støvler av mamma og pappa idag, en slags "tidlig julegave" siden jeg trenger de nå. Har ikke de høye, men noen litt lavere, siden jeg er så lav :-)

Nå legger jeg meg, er utrolig utslitt, har faktisk begynt på min fjerde uke uten fravær på skolen!

God natt!?

Hvordan bli dumpet på 10 dager!

Idag er det andre søndag  advent og jeg skulle egentlig på adventsfest, men orket ikke. Så nå sitter jeg her, og ser på "Hvordan bli dumpet på 10 dager", en av favorittfilmene mine! :-D Skal straks gå å fylle på mer brus og chips, og så se ferdig filmen!

Yeye, legger ut to lys, siden det er advent!

Hva gjør du ikveld?

Hos pappa

Fikk ikke blogget igår, skjedde så mye! Måtte hjelpe Oda å finne en nisselue, så hjem og pakke, se blåfjell, dra til paps, og tilslutt Charge!

Idag er jeg helt kjørt. Tre uker med skole, hver eneste dag, er så fjkejskad stolt! Har hatt to tentamener, som jeg ikke skrev en dritt på, men jeg kom, og prøvde! Så idag skal jeg bare slappe av, ikke gjøre en noe ;-)

Snakkes :-)

Barnepassern

Barnevakt for lillesøster! Nå skal vi se "Narnia - Reisen til det ytterste hav", og drikke julebrus, koos

Hva skal du ikveld? :-)

Sorry

Sorry for null blogging. Tentamenstider og utmattelse, u see.


Btw; Første desember om tre minutter!! Gooood juul

Today


Dro til skolen - Kom hjem - Slappet av - Drar på butikken - Spise - Sove.

Dagen idag, så snakkes vi imorgen!

Snow in Aalesund

Det var senest igår jeg klagde over at snøen aldri kom, men idag tidlig kom lillesøster og vekket meg tidelig; "Filippa, se ut av vindue!!!! De har snødd!!!!"


Okeida, det er ikke  mye, men det er en begynnelse :-DD Hagen til naboen btw! 

Snør det hos deg? :-)

Sleepyhead



Hejhallå. 

Skal igrunn ikke noe spessielt idag, så det blir nok tv og chips-kveld :-)

Fredag

Endelig helg! Har vært på skolen de to siste ukene HELE dagene! Overgår meg selv! Etter skolen idag dro jeg, mams og Penni på skeidar for å se på rullgardin til rommet mitt, men vi fant ikke noen "fine", så da kjøpte jeg heller ei pute :-)

Vet ikke helt hva jeg skal i kveld, men det blir kanskje en tur på Charge, eller hjemme ;-)

Hva skal du i kveld? God helg♥

Wordfeud

Add meg; filippach! Sykt gira!

Skolen

Stikker på skolen!

Hektaa

Twilight

Jeg stikker på kino om 10min, skal se twilight breaking dawn! Har stoore forventninger!! :-D De siste dagene har det vært litt hektisk, men når jeg kommer hjem tenker jeg at jeg får lagt ut både innkjøp og nytt design ;-)

Fraværende

Hei, de siste dagene har ikke bloggingen vært på topp. Har nettopp flyttet inn hos mamma, holder på å komme igang her, altså. Mamma liker heller ikke at jeg sitter så mye på dataen, men hva kan jeg egentlig finne på? Føler meg ganske så handikappet, selvom jeg sikkert virker som en energifull jente på mange. Ville egentlig bare si ifra at jeg lever. Snakkes imorgen. Da legger jeg også ut bilde av vesken og blusen jeg kjøpte med lillesøs, Martine og Oda idag :-)
Loveyouall♥



@Weheartit
 

Snart nytt design

Hei søtinger!♥

Idag var det frost på bakken!? Snaart kommer vinter'n!


Søt#1


Søt#2

Holder på  å lage meg nytt design, så kommer snart nytt! :- )

Miss my hair

Home again! Var utrolig gøy i bursdag, spiste pizza og kakoor! Også så vi "Hodejegerne", skikklig bra film! Nå skal jeg legge meg, snakkez imorgen ♥

Tusen takk for de fine kommentarene på forrige innlegg ♥

Danseforestilling

I kveld dro jeg på danseforestillingen til Maria og Martine, eller balletskolen da, men for å se Maria og Martine danse. De var kjempeflinke, og nå er jeg supertrøtt. Skal legge meg snaaaart, må bare se ferdig James Bond!


Søt XDXD, neida.

Blogges imorgen♥

Sykingen

Det er så sykt kjedelig å være syk, eneste man gjør er å se på tv, kjede seg, se på tv, sitte med dataen, se på tv, lese noe, se på tv, spise, sove. Kjedeliiig


Arkivbilder er kult.

Snakkes når jeg har noe bedre å gjøre..♥

Edit: Har forresten bestilt den julekalenderen fra femelle som du finner overalt på blogger på topplisten ^^

Dagen idag

Hei! Beklager bloggfraværet, har vært "lost" siden mandag, helt utslitt av hospitering... Men idag dro jeg på skolen, og så har jeg vel egentlig bare slappet av etter deet :-)

Mariell gikk rundt og solgte pepperkaker til folk, som gikk til klassen eller noe? Kjøpte en boks, og nå er det syyykt julestemning her! Hihi♥



Jolemonn♥

Men nå skal jeg legge meg, sånn at jeg greier å dra på skolen i morgen også :-) Snackhez 

VGS

Var på sånn VGS-ting idag, husker ikke hva det heter, men er ihvertfall helt dau etter det... Sovna flere ganger i "timene" og på bussen. Men serriøst, nå må jeg slutte å blogge, for jeg er så sykt sliten. Snakkes forhåpentligvis...

AAFK VANT!

LYKKE! :D:D:D 

Butikken next

Stikker på butikken for å kjøpe litt snacks til ikveld :-D


HEHE

Jaaa, det er irriterende..

...når folk kommenterer uten at det har NOE med innlegget å gjøre? Jeg tror du selv vet at jeg sikter til deg. Just sayin.

Greys Anatomy

HELG. Har nettopp komt hjem fra skolen (for to timer siden, eheh).

Og nå sitter jeg og ser på Greys Anatomy, syyykt spenandes! Er egentlig sånn skikkelig "trøtt" eller kroppen er det, men ikke hodet, så jeg føler meg som en zombie liksom, orker ikke snakke :-S


For ca 2 timer siden :-)

Så nå skal jeg bare slappe av og så får jeg se om jeg skal noe i kveld.

Hva skal du i kveld?

Jeg er litt sånn derre

DRITLEI. Jeg spydde etter skolen fordi jeg hosta............... :s:s Nå må jeg bli bra, for jeg er syyyykt lei.

Lillesøster tok med seg en krabbe hjem og lagde akvarium til den, men den døde dagen etter :-/

R.i.p. Andreas :-(

Siden sist

har jeg; spydd, tatt blodprøve, drukket mye cola, sovet lenge, hatt småfolk på døra, spist litt godteri, sett på tv OG laget meg et design på designbloggen her

Har vært så syykt usosial i det siste, siden jeg har vært syk liksom, at isted skrudde jeg på talkshow på tv-en for å ikke føle meg aleine... Haha!

Så nå sitter jeg og ser på tv, skal legge meg snart, tenker jeg ;-)

Blogges

Hva kan man si? Eg er sjuk igjen

Æsj, skulle egentlig være med Nina på senteret, men spydde for en time siden, jippii.. 

Lei seg :(

29.okt.2011

Hei! Idag har jeg faktisk vært på skolen, wii! Og etterpå dro jeg og Oda på moa, spiste is og chips og dro hjem, haha :-D Resten av dagen har gått til TV-sløving, og litt tyggisspising, før vi til til slutt somlet oss til å dra på ungdomskveld. Sykt bra tale, synes jeg, og etterpå så vi Grusomme Meg. Fantastisk søt film! Men nå skal jeg legge meg, så god natt! ♥

Snakkez

Tv-kveld

Da jeg logget inn og sjekket kommentarene på videobloggen, kom faktisk den "I want candy"-sangen på på tv! 

Sitter og ser på Sigrid søker selskap, av alle program, skal ta meg noe mat og kanskje litt cola? Er man syk så er man syk, det sier ihvertfall jeg ;-D 

Har dusja btw

Så da snakkes vi imorgen, for jeg regner med at det ikke kommer noe innlegg senere :-P
Vi snackes♥ 

I'm back

Missed me? Tilbake fra min uoffesielle bloggpause pga kraftig forkjølelse! 

Ohyes, det ble så ille at vi dro på legen og nå skal jeg tygge antibiotika (som jeg blir superkvalm av) to ganger om dagen. Glede! Heeehhh. Var ikke på skolen idag, har vært hjemme og prøvd å få opp energinivået to-tre hakk, men det funket iiikke. Spydde faktisk.. Så da gikk jeg inn på Asos og Nelly og sånn, og da fant jeg bare verdens fineste kjole! Men den var utsolgt i min størrelse :((((((


SesåFIIIN!

Det fantes mange lignende også, men de og var utsolgt.... Jeg synes (kjole)modellen er såå fin! Ermene, halsen, alt! Hvis du ser dette mamma, så ønsker jeg meg en sånn kjole til jul!

Men nå må jeg spise to antibiotix, hoppe i seng och sova sött♥ Godnatt sötasmå!

At Maria's place

Heyo, idag var jeg med Maria hjem, fordi vi skulle bake glutenfrie cookies til bursdagen imorgen! Vi dro på butikken og handlet osv, men akkurat idet vi skulle begynne, måtte Maria dra på en trommeting som varte i .. 3 TIMER?! Satt i vinduskarmen og sov, men likevel... Da vi kom hjem måtte vi bade i boblebadet med lillebroren, så vi fikk ikke bakt før halv ti!

Smårare, men søte

Drev forresten med molekylbygging idag på skolen! Bildeer

Stolt! Vi satt sammen en decansyre :D

Hunden min

Men nå sover jeg, sånn egentlig. Godnatt søtinger!

Jeg er syk idag også

The reason why I didn't update ;-)...

Hatt besøk

Idag har var jeg på skolen, og Oda ble med meg hjem. Vi har sett på film osv, hatt det koslig! Nå er jeg drittrøtt så nå står det mellom å legge meg, eller sove en stund på sofaen? Vi får se... Snakkes senere, forhåpentligvis ;)

Har så lyst på :(((( Må slutte med arkivbilder altsåå, men hva gjør man når man er lei av webcam-bilder og ikke orker å fine frem kamera?

Hva har dere gjort idag? :-)

Sickness

Serriøst, halsen min er mye verre idag... Jeg våknet og fikk ikke puste fordi det hadde tettet seg igjen, med slim(!!!), så pappa syntes veldig synd på meg, og har nå kjøpt både oreokjeks, potetgull og julebrus♥♥

Men nå skal jeg spise middag, og etter det skal jeg nok fortsette TV-daten min♥


Forrige jul ♥

Holder forresten på å laste opp spørsmålsrundesvarene på youtube! Kommer sikkert snart på bloggen ;-D
Vi snackes! 

Overskrift er vanskelig

Orker ikke blogge, har ikke gjort noe spessielt uansett, så dere går ikke glipp av noe, for å si det sånn...

Snakkes imorgen!

Blogglyst osv

Halo ale schamen

Dritgøy overskrift, vetdet. I det siste har ikke blogglysten vært helt på topp, og de to-tre siste dagene har ikke bloggen det heller...

MEN, de siste nettene har den kommet krypende fram, og nå sitter jeg her, med dritstor blogglyst! 

Og jeg skulle så gjerne skrevet tusen blogginnlegg, men for det første; kameraet mitt er utladet, for det andre; jeg får angst av designet mitt og for det tredje; jeg må legge meg nå... Så dette fantastiske innlegget som ikke består av iphone- eller photobootbilder må vente til imorgen. S j o k k. Og da skal jeg sette meg ned, med joggebukse, lesebriller, varm kakao og mac, for å lage til et design som jag verkligen  gillar, og etterpå kle meg i mine fineste klær for å ta outfitbilder med mitt søte Canon 1000d/Frode.


Colgate-smil 

Så da sier jeg godnatt søtingeer, og legger meg. Så får vi håpe at jeg faktisk får sove inattt, til forskjell fra igår, forgårs, osv....... Ok, nok negativt, snakkkkkkes! :- D

 

Vært i bursdag

Har akkurat kommet hjem fra bursdag, er sliten og skal legge meg straks ;-D Imorgen skal jeg mest sannsynlig slappe av, før jeg skal i ny bursdag kl 7!

Good night!♥

Glemte bloggen

Ups, hihi'

Har ikke gjort noe spessielt uansett, vært på legen, hostet, hostet, og hostet litt mer...
Nå skal jeg snart legge meg, så snakkes vi imorgen ;- )

Arkivbilde- Nei til hoste!

Snakast!

Bloggfri

Har ikke energi til noe annet...

Snakkes imorgen!

Ja, jeg lever- såvidt.

NÅ DØR JEG, serriøst. Halsen dreper meg og jeg kjeder meg som søren.

Pappa har heldigvis kjøpt verdens største samling av hostesafter, noen mot hoste, andre mot slim, så nå jeg bli frisk! Og jeg ikke blir frisk i løpet av natten, kommer det sikkert et superlangt klageinnlegg om hvor vondt det gjør, og hvor kjedelig det er, osvosv.

Sitter atm og ser på tv, dritgøy, iknow. 



Slenger med arkivbilder få å ikke lage det ultimate klageinnlegget...

Dette blir en laaang natt..

Sliter med å sove inatt også, pga hosten :(((((((

Legger ut et bilde av daim-isen også, har så lyyst påå :(

Overskrift er ikke lett.

Heij alle leserne!

Idag har; halsen tatt livet av meg, jeg funnet ut at det er 75 dager til jul og at daim-isen jeg lagde igår var goood! Ettersom jeg ikke fikk noe søvn inatt, føler jeg meg som en zombie, og er syyykt trøtt... 

Oda var forresten med meg hjem idag, og vi gjorde lekser og spiste is og så på tv. Nyttig much? Har ikke så mye mer å blogge om, så slenger inn noen "søte" bilder av meg og Oda!





Skulle poste dette for ca seks timer siden, men sovna.. :-(((

Host host

Hva gjør man om man ikke får sove pga halsen? :s

Ja, har til og med på meg favoritt Björn Borg-boxeren, men neida....
Åååh, der kom hikken også! Just love my life.

Nevnte jeg at jeg er redd for lyn og torden? Uansett, det virker som om det står en idiot utenfor vinduet med dritkraftig blitz og tre sekunder etter bestemmer seg for å slå på stortromma. Fun, right?

Lite blogglyst-Større fravær

Har ikke blogget de siste dagene fordi jeg har hatt så lite blogglyst, og har i tillegg vært litt småopptatt. Har vært på Høst11 torsdag og lørdag. Og på lørdag hadde Maria bursdag, så da var jeg med henne. Idag har jeg sovet til to, og hatt værdæns mæst fæntæstiske hostæ. Jippi, liksom. Idag har jeg ikke planer om å gjøre NOE, må slappe av etter dagene. ;-)

Og fordi jeg ikke har noe bilde av mææg, legger jeg ut dette;

Hahahaha, ikke hver dag Oda innrømmer sannheten!! Neida. :-))

Home again

Sofa - Sliten - Stratos - Iste - Potetgull - Tv - Data - Musikk







Ikea er slitsomt

Har vært nesten overalt på Ikea nå, kjenner det virkelig i kroppen. Hver gang tester en sofa har jeg liksom ikke lyst å reise meg opp...

Har forresten klipt meg! Skal vise dere bedre når jeg kommer på hotellet ;-)

Snakkes søtinger!

På hotellet

Ligger og ser igjennom ikea-katalogen samtidig som jeg ser på Senkveld. Skal snart legge meg, men er liksom ikke trøtt... :-P

Har ikke internett, bruker 3G, så det blir nok ikke mye blogging mens jeg er her, men kommer hjem på søndag!

On my way to Bergen

Snakkes der! :-)

Drar imorgen!

Imorgen skal jeg og mamma enten til Trondheim eller Bergen! IKEA, BoConcept, Bolia osv som skal sjekkes ut, og forhåpentligvis bli med hjem i form av flaate pakker! Så nå skal jeg pakke og legge meg siden vi skal opp tiiidelig!



Vi pratast

Hetebølge

Det er så sykt varmt i Ålesund akkurat nå! Og da mener jeg over 20 grader. Nå skal jeg finne meg en sjokoladebolle, et glass iste og slappe av. You will find me on the varanda!

Dette er i skyggen?!!

Dritpen

Har du bestemt deg?

Hei dere. Har ikke spesiellt blogglyst akkurat nå, men kan fortelle at jeg sitter og ser på The Big Bang Theory (genial serie!!!), og spiser sjokoladeboller. Utrolig meningsfylt og interresant, i know. 

Tenkte jeg skulle fortelle litt om dagen igår- skolen. Klassen min og mange andre 10.ende klasser dro til Høyskolen i Ålesund og etterpå til Sunnmørshallen. Vi ble delt inn i grupper og gikk rundt på "stasjoner" om Medier og Kommunikasjon, Helse Sosial osv. Nå har jo jeg bestemt meg for å gå på allmenn og etterpå Høyskolen i Buskerud for å bli optiker, men var ganske gøy likevel. 

Vi fikk mange brosjyrer med forskjellige linjer, skoler osv. På noen "stasjoner" fikk vi drikkeflasker, refleks og tyggis. Mens på andre fikk vi bare en brosjyre.

Nå skal jeg bare fortsette å kjede meg, jobbe litt med k&h-en eller noe sånt. Ha en fin dag videre!

Bare for å friste.
 

Har du bestemt deg for VGS, linje osv? 

Info

Ville bare si til dere at - Ja, jeg kommenterer tilbake, men når dere spør om jeg kan, og ikke minst kommanderer meg til å gjøre det, da vil jeg IKKE gjøre det. Kommenterer altså tilbake til dere som ikke tigger osv...
Just so you know it, liksom ;-)

Naturfagen går finfint. Eg elskar celledeling.

Og dere? Da jeg så ut for en time siden var det

MØRKT!! Vinteren nærmer seg! Gledee!

EDIT: Statistikken stupte, hva skjer med verden??..

Natuurfag

Aah, imorgen skal vi ha naturfagprøve så sitter med naturfagfordypning nå...

Håper dere får en bedre kveld enn meg..

Snakkes!


Skal møte maria nå, snakkes! :-)

 

Doing tonight?

Beklager

Sorry for dårlig blogging! Var syk igår og sov hele dagen etter skolen idag. Skal blogge bedre imorgen og legger ut challengegreiene da ;-)

Tok dette rett før jeg sovnet, heh

God natt alle søte!

Sicksicksick :-(

Har ikkenoe blogglyst, så bare informerer om at jeg nå skal lage meg varm kakao og ha sykeparty med lillesøster som har høøøy feber, stakkars! :-(

Også spurte Nina om jeg kunne legge ut spillelisten min, so here it is OHYEAH, har veldig variert musikksmak, hihi :- )

Er du syk?

Videoblogg på vei :- )

Den sunnhetsgreien jeg har nevnt tidligere på bloggen har nå offisielt gått rett i dass. De siste dagene har jeg vært usunn til tusen, og i dette minuttet sitter jeg faktisk og spiser ostepop..  

MEN, til det positive, jeg holder på å lage videoblogg til dere! Med litt sånn svar på spørsmålsrunden, og litt til. Etter den er redigert og lastet opp på youtube tar jeg meg en powernap og senere får jeg se hva jeg finner påå. 



Sykt fengende sang just sayin'

Er du sunn?

Brb, sover

Sitter i sofaen, er på vei til å sovne, men snill som jeg er blogger jeg først. Skulle bare si at jeg er kjempesliten etter en dag med lilla øyenbryn og modellstuff, så nå legger jeg meg på sofaen og sovner til Annais sin soveliste ++. 



Meg om to sek.

Hva skal du senere?

Studio

Akkurat nå sitter jeg i studio med Maria, Martine, Stine og Sigve! Vi holder på å ta noen bilder til prosjekt, der jeg er "lilla".

Martine og Stine!

Vi snakkes når jeg kommer hjem ;-)

Koselig kveld

Nå sitter jeg i sofaen, trøtt og sliten etter en koselig kveld! Magen er full av pizzasnurr/bolleting, godteri og cola, akkurat som det skal være etter bursdager!  

Men nå legger jeg meg, godnait ♥

Da stikker jeg i selskap!


Da drar jeg i Maria E sin bursdag! Snakkæs!

Film och ostispoppis

Akkurat nå sitter jeg på date med TV-en, snakkes! :- D




Daten min ♥

Lørdag!

Planen for dagen er å; spise frokost -> Moa -> Hjem -> Slappe av -> Peer Gynt -> Vetikke


Ser helt dust ut akkurat nå, så dere får et arkivbilde.

Hva skal du idag? :- )

Nittini dager til julaften!

JA, jeg har nedtelling. Gleder meg sånn! Snø, julemat, julebrus, pepperkaker er bare en liiten del av listen min over "Ting som er bra med julen". Okei, jeg har ingen liste, men kunne fortsatt i det uendelige om jeg skulle beskrive hvor fantastisk julen er! 

Tenkte jeg måtte starte bloggdagen med litt julepreik! ♥
Har ikke vært på skolen idag fordi jeg ?greide ikke å våkne? og pappa greide ikke å vekke meg heller, så han lot meg sove... Har med andre ord ikke gjort noe nyttig idag heller... Senere idag skal jeg møte Odis og så skal vi på emblem eller fila. Vi får seeee.




Sol og finevær!

God helg, da dere!

Hva skal du idag?

Hjemme igjen!

Hei dere :-)

Nå har jeg nettopp våknet, så tenkte jeg skulle fortelle litt om det vi gjorde på turen!

Turen begynte med at vi dro på Ljøbrekka, som er et fjell i nærheten av Geiranger. Satt som sagt i bussen og leste bok og hørte på musikk, mens jeg ventet på de andre. Da alle hadde kommet inn i bussen dro vi til Hellesylt på Peer Gynt utskjæringsmuseum.

(google)

Så sto Vestborg for tur, plassen hvor vi overnattet! Der hadde vi turnering med klassene osv.

Vestborg!

Tidligere idag ,etter frokosten og samling, dro vi til Ekornes og fikk omvisning i fabrikken og sånt! Tok sinnsykt mange bilder med mobilen, men har ikke tatt de inn på dataen enda...

Etter deet dro vi hjem. Mamma kom og hentet meg, Maria og Andrè og kjørte de hjem, så dro vi og spiste. Da jeg kom hjem sovnet jeg med en gang, har vært "aktiv" i går og idag, så det var vel ikke så rart?

Så nå sitter jeg med et glass is-te, selfølgelig, og venter på at mamma har laget pitapizzating. 

NAM.



Poster straks challenge innleggene for igår og idag ;-) 

Har du vært på Vestborg/ Peer Gynt galleri/ Ekornes? :-p 

On the bus

Yep, da sitter jeg på bussen og venter på at de andre skal komme ned fra fjellet...

Skoletur

Hallaa♥ 

I morgen drar jeg og klassen min på klassetur! Det blir kjempegøy! :-D Skal ta med meg både kamera og is-te, så dette kommer til å gå bra! Skal forresten sitte og kjede meg i 4 timer mens de andre går på fjellet... Livet er hærlig.

Men nå må jeg bare ta en liten powernap, er så syykt trøtt... Etter det skal jeg nok pakke og dra med meg paps til butikken. 


Meg om 5min.


Smiiilee :- )

 

Kjedet deg i 4t eller fjelltur?

Filmmaraton




Filmmaraton på FEM, med chips og dip ♥

Har glemt spørsmålsrunden!

Hadde spørsmålsrunde for en stund siden, som jeg ikke har svart på. Ikke at det var så mye å svare på da.. Men tenkte å lage video med svarene når det kommer mer en to kommentarer.. Så; er det noe du lurer på, spør HER :-)

02.sep.2011

Heij, hallåå.

Nå sitter jeg på kjøkkenet og "slapper av". Kjeder meg sykt, hører på tapersanger på spotify og halvsover... Lurer litt på om jeg skal få rompen opp og gjøre noe litt bedre, som å dra på ungdomskveld. Spørs litt om Oda, eller Maria og Lovise skal, får se.

Har forresten laga en ny header, siden jeg klipte håret, ikke det at det synes så veldig, men det gir jo litt feil "inntrykk" for folk som nettopp har kommet inn på bloggen? Lol.


Jeg kjeder meg veldig.

 

Pleier du å dra på ungdomskvelder?

Odaogfilippa

Odis-bestevenn er her, og vi gjør en kombinasjon av data, tv og lekse. Ikke den beste akkurat :) Vi har laget en video av mye tullogkødd, kan hende jeg legger den ut etter en omgang redigering- for det trenger den! :-D

Nå skal jeg prøve å få Oda med ut, ettersom det er BLÅ himmel og 20 GRADER ute!!!

Odaa..



Matte ♥



Tom iste.

Goodbye. FilippaochOda

Våken igjen

Sovnet kl 6 og nå er jeg våken. Flott.. Har forresten drukket opp is-teen min :-(

Home from school

HEI

Nå sitter jeg i sofaen (as usual, heheh) og kjeder meg. Leksene frister IKKE, så prøver å dra ut tiden før jeg gjør de. Haloo? Jeg jo se på tv, sitte på dataen, drikke is-te, osv? Jeg liker å være serriøs, ja. 

Siden jeg nå ikke har noe å blogge om får dere nyte noen bilder fra dagen. Ja ok, jeg vet, de bildene tok jeg på vei fra busstoppet og i sofaen, men det er jo fortsatt fra dagen min?








Kan forresten ha "dott/dusk" i håret selvom jeg har kort hår :-D

Har ikke noe spessielt på meg idag, men kan legge ut outfit senere likevel. Ha en fin dag videree :-)

Chilleeer

Hey, "god morgen"

Nå sitter jeg i sofaen og ser på gamle episoder av Frustrerte Fruer og drikker Iste (namnamnam). Har ikke gjort noe fornuftig sålangt idag, og har heller ikke tenkt å gjøre det.. Lenge leve soffaliv ♥♥

Skal du noe nyttig idag? :-p

Jeg er syk, hva er din unnskyldning? :)

Grunnen til at jeg ikke har blogget idag, er fordi jeg har vært syk, slapp og feber ogsånt... Ble bedre utover kvelden, så nå sitter jeg og leser blogger. 

Ha en fin fredagskveld videre! :-)

Gjort idag?

 

Har ikke noe å blogge om idag,

så jeg gidder ikke å blogge ;)

Besøk av bestiiiie<3

Martine var med meg hjem idag :-D

Har nettopp kommet hjem fra moa , måtte bytte noen øredobber ;-)

Gjort idag?

Et stk trøtt bursdagsbarn

Heia, har hatt en kjempefin bursdag sålangt! Frokost på sengen, spist middag ute, fått muffins på skolen..! Fikk is med stjerneskudd på Fellini, resturanten vi spiste middag på også :-D

Nå er jeg sykt trøtt og sliten, holder på å lese "Peer Gynt" i lekse, funfunfun, og etter det skal jeg legge meg, tror jeg ;-D Og ettersom det mest sannsynlig ikke kommer noe innlegg senere, sier jeg bare godnatt!

Legger ut bilde av gavene imorgen!

Birthdaykid

Familieselskap

Heyhey, skal ha familieselskap idag! Akkuratt nå, i dette fantastiske sekundet, sitter jeg å venter på pappa sånn at vi kan dra på butikken... Men han er treig..

Har ikke noe å blogge om, så det blir litt sånn idagharjeggjortdette-innlegg...
Ikke det at jeg får så mye inspirasjon av null kommentarer...

Gjort idag? :-)

Første skoledag

Hei, og beklager for lite blogging...

Kom nettopp inn døren etter å ha vært på Charge, og er så sinnsykt trøtt at jeg må bare legge meg etter jeg har skrevet dette innlegget!

På torsdag begynte skolen igjen, og kul som jeg er har jeg satt et mål om å spise knekkebrød og andre sunne ting til frokost, lunch og kvelds, noe som mange ler av ettersom de kjenner "den ekte" meg.. Men jeg har faktisk satt meg inn i det, andre skoledag idag, og jeg spiser fortsatt sunt(!!!!!!)! Eller, etter skolen dro vi på is-buffè, spiste ostepop, pizza, smurf og drakk brus... Nå føler jeg meg som en skitten dritt på insiden.. For fem minutter siden takket jeg faktisk nei til cola. S T O L T


Diett. hahah

Hadde egentlig tenkt å blogge både i forgårs og igår, men jeg fikk aldri tid! Etter skolen på torsdag dro jeg, Oda og Martine hjem til Maria og badet i boblebad og grilla. Rett før vi skulle bade fant jeg ut at jeg hadde glemt veska på bussen med lommebok og mobil i, fikk helt panikk!! Så vi ringte rundt til diverse bussfolk ogsånt. Fikk tilslutt vesken min tilbake, med alle ting i, men likevel; går det ann å være så glemsk?!

Imorgen skal jeg på Robyn-konsert i byen, og på mandag er det noeeeeen som haar buuursdaaag :-D:-D:-D

Hva har du gjort idag?

Ønsker alle en god natt, nå skal jeg sove- overochut

Leser du bloggen min?

Heija :-) 

Jeg bare lurte på hvem som leste bloggen min?

16.aug.2011

Har ikke noe å blogge om idag, skal ikke noe spessielt, gjør ikke noe spessielt, osv..

Har heller ikke noe blogglyst, men kommer kanskje et innlegg senere idag ;-)

Seljetur; bildedryss :)

Da er jeg hjemme! Har sett gjennom alle bildene og valgt ut noen som jeg synes var fine, eller som var "informasjonsrik" eheh.. På vei ned til Selje stoppet vi innom Hakkaligården, om noen har hørt om den, og var der i to timer, eller noe sånt! Etter det dro vi videre og kom frem til plassen vi skulle overnatte på. En halvtime senere dro vi til stranden og badet, og Oda hadde det veeeldig gøy med å kaste sjøgress, sand og gjørmesandkaker (!!) på meg... Idag dro vi på et kunstgalleri og et fotogalleri, før vi dro hjem igjen...

Kos dere med bildene da! :-)








Sykt kul!





Fornøyd jente 1





Måtte ta bilde, lignet sånn på Harry Potter-treet!





Fornøyd jente 2








 

Og dere? Har dere sett grusomme meg? Ihvertfall, i den filmen er det ei lita jente som gjør sånn ting på kinnene sine, og på vei hjem satt jeg og Odis og prøvde å få til det samme.. Det endte med at jeg var en smule stoltere og Oda lagde promplyder, flott :-)

Yeah, hei liksom..

De siste dagene har jeg bare ikke orket å blogge. Har koblet hjernen helt ut, og bare hatt dritkoslig kveld med jentene mine! Tok ikke med kameraet, men vet at Oda har noen bilder på kameraet sitt. Kan legge de ut om jeg får de :-) Vi lagde pizza i pizzaovn, så film, og strødde søppel (potetgullposer, dippbokser osv) rundt oss og sovnet på gulvet. Så våknet vi og la oss der vi egentlig skulle sove. Men da kom en sånn bille-edderkoppekkeldritt i taket rett over Oda, også fikk vi helt panikkanfall.. Heehh.. 

Imorgen skal vi dra en sånn plass og overnatte, men Oda sin familie! Det blir kjempekoslig! Skal ta med kamera, loooovæær

Akkurat nå sitter jeg i senga og ser igjennom de bloggene jeg leser, og irriterer meg sterkt over at naboen skyter opp rakketter (!!!), griserhyl og so on.. UMULIG å få sove?! Og nå skriker de også... 


Good night♥

 

Filippa

Våken faktisk?!

Nå ligger jeg i senga og lurer på om jeg skal stå opp eller sove litt lenger med tanke på at jeg og min fantastiske døgnrytme sovnet kl 5 inatt... Men jeg er ikke så veldig trøtt,så jeg tror jeg står opp. Filippa (1) vs senga (0)

Ro, ro til fiskeskjær

Nå har jeg, pappa og Penni vært og fisket, det ble ikke noe fisk desverre. Skulle ta maaange bilder med kameraet, men det streiket og det gikk bare ann å ta ti, så jeg tok bilder med mobilen ;-)

Kakaaoo!


Fristende?? :-))))

Nå sitter jeg og venter på at Oda skal komme seg bort hit så vi får sett Harry Potter 1, 4 og 7del1 :-D
De er så søøte i de første filmene!

Åhh, så søte!! ^^

Hva skal du idag?

Jeg vil lese bloggen din! ;-D

Jeg har kort sagt ikke noe spessielt mye å gjøre på, og begynner å bli lei av å gå innpå de samme bloggene hvert femte minutt, så hvis jeg skal begynne å lese din blogg så kan jo du skrive i kommentarfeltet? :-)



Peppes next!

Nå skal jeg ut med familien :-) snakkes senere!

Ville bare si ifra

Om at nå er jeg våken :)

Hva jeg har gjort idag? Jo, jeg har...

Stått opp
Dusjet
Fiksa meg
Mistet buss
Tatt buss
Gått
Møtt Nina :-D
Spist pølse
Fått sommergave
Spist popcorn
Drukket cola
Gamet smurf
Gått ute
Mistet buss
Spist chips og milkshake
Blitt henta
Og nå skal jeg sove ;-)

Fikk denne t-skjorta da, så skal ikke klage ..

Ninafina

Og dere? Jeg kan vifte med ørene :):):):):)

Våken tiidlig

God morgen! Bedre nå, så da blir det blogging! ;-)

Idag sto jeg opp kl ti! Skulle egentlig blogge for en stund siden, men selvfølgelig fikk jeg ikke gjort det...

Herlighet så kul jeg er!?

Hva skal du idag?

28.jul.2011

Hei, jeg tar meg en pause fra bloggen i to-tre dager siden jeg har vært så dårlig ;)

Beklager!

Jeg har ikke blogga så mye, alt har vært så kaotisk. Det i Oslo og Utøya, i tillegg til utmattelse og slikt.. Har bestemt meg for å ikke lage innlegg om det som har skjedd, for jeg blir så lei meg når jeg tenker på det.

Idag har jeg forresten vært på shopping, men de stengte tidlig pga fakkeltog som jeg ikke gikk i pga helsa osv. Så jeg, Martine og Oda dro på Dolly Dimpels og spiste pizza! :-D Kjempegøy! Og etterpå dro vi hjem og så film.
Har nettopp overført all musikk og bilder på macen så nå får jeg snart laga en header!















Sorry for skrivefeil, om det er i innleggene fremover/bakover, men akkurat nå føles det som om jeg har dysleksi, pga ME-tingen, ellernoesånt...

Cafe Moa Syd

Nå sitter jeg, Oda familie på cafeen på moa syd :)

Spørsmålsrunde :)

Har ikke noe annet å blogge om, så vi kjører spørsmålsrunde ;) 





Enda ett "natt"innlegg

Hello

Jeg får ikke sove, men mamma og pappa tvinger meg til å legge meg ... Har tatt maange bilder som jeg skulle legge ut, så de kommer mest sannsynlig imorgen :) det var igrunn bare det jeg ville si :P

Feber åsann.

Nå sitter jeg her, med feber og stygg hals... Sykt sliten. Blogger. Senere. H. A. D. E.

Sorry!

Hei dere, sorry for null blogging, men idag har jeg bare ikke orka.. Skulle opp til nina, men orket ikke det heller. MEN, skal legge ut outfit og blogge skikklig imorgen før jeg drar ut til Maria :-) promise!
Nå skal dere få lov å nyte dette "fine" bildet av søsteren min ;-D

Har redigert på sminken altså!

Blogges!

15.jul.2011

Kom hjem for ca 2 timer siden etter en kjempegøy dag i byen på båtfestival og kino! Det er så sykt trist at det ikke kommer flere Harry Potter filmer... Jeg, Oda og Maria kjøpte "ballonghatter" for 10 kr, alle stirra på oss da vi gikk forbi, også var det noen som peika på oss, ehehe.. Jeg tok ikke med kameraet ettersom jeg hadde dårlig tid og måtte rekke bussen, s j o k k . hihi :-)


Tok faktisk bilder som jeg skulle legge ut nå, men så la jeg de bare inn i iphoto, og slettet de fra kameraet...

Båtfestivalen!

Hey, nå stikker jeg, sis, pappa og nina på båtfestivalen! :D Snakkes senere! 

Blogger når jeg kommer hjem! : DD

Bored

Hey, nu sitter jag i bilen och bloggar fron min iphone. Holder på at dø om inte mamma och pappa kommer snart... solen skiner, men det är inte så varmt... Fml

Bloglovin

Følg min blogg med bloglovin : DDD yeah, registrert min blogg ;D

Relax

i'm still alive, har bare ikke fått blogga de siste dagene ;-)))





Memories ♥


Ja, dette sitter jeg og ser på :))


Meg akkurat nå :OOOO neida, fikk ikke sove, såå, overtrøtt x1000

Stranda!

Har ikke blogga idag siden det var så fint vær! Har solt meg hele dagen og bada!

Akkurat nå sitter jeg, mariell og nina på brygga på eikrem og soler oss. Nå kom resten av familien også, så da blir det vannkrig!

Kino next!

Om 2 sek skal jeg, pappa og Penni ut på kino, eller vi skal bestile billettene da. Kung Fu Panda 2! :-D Så ener'n nå i helga med Nina og Mariell, var utrolig morsom :-D

Ekstremt lite bilde, veeet..
 

Men nå roper pappa, mååå stiiikke!

Stem på MIN nelly-kjole!

God morgen, ettermiddag, eller noe sånt :-)

I mangel på noe å gjøre i natt, lagde jeg en kjole på nelly.com, og det hadde jo vært litt gøy å få noen stemmer :-p

 

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Ja, dette er den jeg ladge.. Haha

 

Ellers kjeder jeg meg, og venter på at mamma og pappa skal bli ferdig. Kan. Ta. Tid.
Mennneee, blogger sikkert senere fra telefonen, siden den nye appen har kommet :-D:-DD 

 

Skal/gjort idag?

Filippaaaa

Litt sånn .. info

Hei du/dere (hvis det er noen da) som forhåpentligvis leser min blogg? Siden forrige ordentlige innlegg, har dette skjedd:

»Jeg har vært i endel konfirmasjoner:



Søskenbarnet mitt sin ♥


Maria sin ♥

»Spist kake(r)

♥

»Feiret bursdag

krøllings på g, hihi♥

»Og kjøpt meg Mac!

♥♥♥♥

Min nye bestevenn og kjærlighet♥

 

Ja, også til header, design ++

Jo, jeg har nå et nytt design, headeren er mest sannsynlig bare midlertidig, ettersom jeg ikke synes den passer helt inn :-P

 

så, hva synes dere?

 

-Filippa

Test

Ja, sitter og prøver ut blogg.no-appen som kom idag/går! Har venta lenge på den nå. Så da blir det flre oppdateringer, hvertfall ;-)

Meg og søs

About me

Filippa, 16, Ålesund



Jeg heter Filippa, og er født og oppvokst i Ålesund. Jeg er halvt gresk, ettersom mamma er fra Hellas. Pappa er norsk. Jeg har også en lillesøster som er irriterende, søt, og elskverdig!

Jeg skulle gått 1. videregående, men det måtte jeg gi opp. Jeg har ME, kronisk utmattelse, og en lidenskap for klær og redigering (bilder, html). Denne bloggen handler altså om det, mote, redigering og hverdag med ME. Jeg er også ganske glad i å lese, spise oreokjeks og generelt katter. Jeg har verdens beste venner, som jeg elsker! 

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å spørre i kommentarfeltet, eller på mail: filippach.blogg@hotmail.com

LEGG MEG TIL SOM VENN HER | INSTAGRAM | FACEBOOK | TUMBLR

Konfirmasjon :)

Idag var jeg i konfirmasjon til Maria♥ Jeg hadde med meg kameraet, men tok igrunn ikke så mange bilder, og nå orker jeg heller ikke legge de inn på pc'n. Er såsykt trøtt, men holder meg våken i hvertfall fem minutter til for å gi dere et innlegg å lese. Ehehe. Nå avslutter jeg. Må sove. Må sove. Må s.. zzzz

Nisse

I dag fikk jeg vite at jeg lignet på en nisse... 

Men, nå har jeg besøk av Oda! :D Og vi lager overraskelse  til Maria siden hun skal konfirmere seg i morgen. 


På konfen til Oda ♥


Et kjapt innlegg, før vi MÅ bli ferdig og dra foooort for å kjøpe fundation, hvis vi rekker og så skal vi på Charge (ungdomskveld) med Martine R! :)

Gjort i dag?

/Filippa

BLOGG!

Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen! Så nå skal jeg (prøve) å holde denne bloggen oppdatert :p

Jeg må inrømme at jeg har savnet det, jeg tar ofte bilde av ting jeg har kjøpt og det jeg har på meg osv, men så tenker jeg "Åja, jeg har jo slutta å blogge liksom"... Ja, da tror jeg det blir en del blogging på meg framover ;)

MEN, i det siste har jeg vært inn og ut av sykehus med maaange forskjellige prøver, fordi jeg har mest sannsynlig ME, eller den derre borrelia bakterien, eller hva den heter. Etter skolen sover jeg, som oftest resten av dagen, fordi jeg blir så sliten at jeg ikke orker å gjøre noe annet, så det er ikke helt min feil om det ikke kommer mange innlegg pr dag ;p


Forresten tatt av strengen, til de som ikke visste det.

(Jeg vet forresten at halsen min så rar ut på bildet..)

/Filippa 

EDIT: Det er ikke borrelia, men nå er det kanskje noe galt med nyren min... er lei av å være syk

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits