Design

Juledesign

Før:

Etter:Følte for å gjøre bloggen litt mer "julete". Begynte å gå tom for brukbare bilder da, så ble ett der jeg ser helt alvorlig ut.. Får enten bytte det når jeg forhåpentligvis tar nye bilder, -eller bare beholder det. Time will show. 

Hva syns du?

New, again

Var så lei av designet. Har bare hatt det siden mai, men likevel. Organic tabs - burgunder - grått. Tror jeg kommer til å ha dette en stund, siden det er så utrolig enkelt! Kan jo også bare bytte ut bildet i headeren når jeg føler for det. Jepp.

Før


Kommer til å bytte ut profilbildet, passer liksom ikke helt inn, haha

Hva synes dere?

Ny header, endelig

Har endelig fått tatt bilder og redigert header og profilbilde! Lagde de igår, men skrev ikke noe på bloggen om at jeg holdt på med det, i tilfelle jeg somlet det bort, haha!

Gamle:

Lagde den sånn i hastverk, fordi designet ikke var så fint uten header... Nydelig

Nye:

Men denne derimot, ble jeg ganske fornøyd med! Fargene, bildet av meg- likeit

Profilbildet som jeg hadde før gidder jeg ikke engang å legge ut, det var noe jeg hadde for lenge siden, forrige design osv. Bildet var fra åttende, og jeg har forandret meg liitt siden da...
Det nye kan du se der borte ━━━━━━▶

Har også endret arkiv-og kategorimenyen! Nå kommer listen nedover når du trykker! :-)

Hva synes du om headeren og profilbildet?

Gratisdesign?

Hei! Blogget ikke igår, var dårlig. Senere på kvelden dro jeg til Oda, vi skal feire bursdag på fredag så måtte vi bestemme litt. Dro på skolen idag, følte meg helt tappet av energi på vei hjem. Imorgen er det idrettsdag på skolen. Skal dra, men har ikke planer om å gjøre noe. 

Men dere? Er det sånn at dere vil at jeg skal lage gratisdesign? Har veldig lyst, men det tar jo litt tid, så da gjør jeg det bare hvis dere vil :-)


Vil du ha gratisdesign?

Nytt design!

Finally!

BEFORE:


AFTER:

Det er så sinnsykt deilig med nytt design! Har brukt litt tid på det, så håper jeg ikke blir altfor fort lei. Det er noen få små ting som jeg skal fikse, men det kommer litt etter. Headeren er også midlertidig, tror jeg!

Syns? :-D

Hjelp!

Hva synes dere om designet på denne bloggen; fch096.blogg.no?
Jaa, jeg er litt stolt fordi jeg greide å lage det helt selv, heheheeh...
Menne, hva synes dere? :-D

Må meddele dette koselige bildet som nina sendte idag

Så jeg sendte dette tilbake

Før vi til slutt sendte litt sånne

Lol, snackes

Workin with my new design!

Jau, jobber med designet, men skal gå å se om vi har noe potetgull, brus eller sjokolade i skapet! Sunn ja?
Var forresten på Moa igår, med lillesøster! Skal vise dere snaart ;-)

Har sminket meg og tatt på meg mine fineste klær!

VI snakkes!

Ny header!

Tycks?

Hvilken skal jeg velge?

Heei♥     Idag har jeg sto jeg opp rundt fem, faktisk. Er sinnsykt sliten og har slappet av i hele dag ;-) Har også fått somlet meg til å lage noen header-alternativer, men jeg veit ikke hvilken jeg skal velge så dere får "stemme".. 

Det er igrunn samme bilde, men på den ene er det ikke skygge bak teksten, på den andre er det skygge bak teksten og på den siste er det en slags hvit "kant" ... Jaa, jeg er sinnsykt opptatt av detaljer, ehhe..

Nå skal jeg gå og stappe i meg noe pizza, junkfood4life<3

Hvilken likte du best?

Filippa CH
Filippa CH

20, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits