Innkjøp

On its way to meee


Fra Ebay

Små gleder i hverdagen, haha! Idag hadde jeg egentlig ikke noen planer, men skal visst ut med familien på et par ærender. Formen har vært veldig dårlig den siste måneden (nei serr :Pp) så dette blir sånn første gang på over en uke at jeg skal ut! Nå skal jeg se litt How I met your mother, og spise litt. Snakkes!

Hva syns du om klærne?

Innkjøp over jula

Må bare advare om at igår var en sånn dag da hår og fjes bare ikke funker. Så ja, tenker dere skjønner


Fra Bikbok 349kr


Fra Bikbok, 149kr (kjempedeilig!!!)


Fra Sorbet, vet ikke hvor mye den kostet


Genser: H&M 99kr    Bukse: Gina Tricot, 149kr


Fra H&M, 79kr


Fra Gina Tricot, 199kr

Fra Gina Tricot, 199kr

Fra H&M, 75kr

Var en tur på moa i romjula, med Nina, var vel da jeg kjøpte mesteparten. Resten har vært sånt som jeg har kjøpt mens jeg kjøpte julegaver! 

Innkjøp innkjøp innkjøp
Var og handlet litt igår. Med 30% på ytterjakker på Bikbok, så kjøpte jeg en jakken over som jeg har hatt lyst på veldig lenge! Var også innom Gina Tricot som nettopp har kommet med et sammarbeid med motebloggeren Gala Gonzalez og jeg falt rett og slett for et par bukser. De er veldig dress-ish, og de var kjempefine på!! Også ble den lille neglelakken med hjem også. Jakken kostet 489kr, buksa 199kr, og neglelakken 39kr!

Imorgen skal jeg på Galla på Fila (kristent ungdomsmøte), og denne gangen er det juleavslutning, så vi skal være pyntet! Viser dere hva jeg skal ha på imorgen, gleder meg!

Hva syns du om innkjøpet?

Innkjøp innkjøp innkjøp

Her er det jeg kjøpte på mandag, og det som jeg kjøpte i dette innlegget (utenom den strikka genseren, fant den ikke) Kos dere


Genser H&M 99kr, Skjørt GinaTricot 125kr


Skjerf Cubus 149kr, Skjørt Bikbok 49kr


Skjorte Bikbok 49kr


Genser Vero Moda 159kr


Leppestift 19kr, Eyeliner 39kr, Fliseklemmer 19kr > H&M


Ca sånn ser leppestiften ut!

Beklager for den dårlige kvaliteten, hadde forandra på en innstilling, men fant det ikke ut før etter jeg hadde tatt bildene... Men dere overlever tenker jeg! Nå skal jeg se reprisen av Senkveld med Thomas og Harald, og spise kylling! Hva syns du om innkjøpet?

 


OG forresten! Har laget facebook-page for bloggen, haha! Har aldri følt meg kleinere enn nå... Det er ihvertfall link til den i sidemenyen, så hvis du føler for det, så er det bare å trykke!

Ut på kafè, aldri sur

Fikk for meg at jeg skulle dra ut på kafè idag, så jeg gjorde det. Var også innom to butikker osv. Sier egentlig alt på videoen, så ja.. Enjooy!

Trykk på hjulet og velg 720!

Hva syns dere?

Pakke i posten

Skinnjakke fra Ebay! Ble utrolig fornøyd i forhold til at den bare kostet 130(!!!)kr! 

Ble ikke noe blogging igår, første jeg gjorde da jeg sto opp var å stelle meg og dra til Oda. Satt parkert  i sofaen nesten hele dagen, med disney channel, brus og sjokolade! Så blogging ble det ikke... Idag er jeg bare sykt trøtt, har sett på film hele dagen! :)

Nå blir det straks middag, snakkes! Hva synes du om jakka?

Sisters on shopping

Hei kjære søte! Igår hadde jeg faktisk en kjempefin dag, var på handletur med lillesøster! Hun har nettopp feiret bursdag, fikk litt mye ca$h og sånn, så da måtte (og ville) jeg bli med henne! Fikk endelig kjøpt stjernebuksa mi, happy! Og litt andre ting. Kjøpte også den gråe t-skjorta som er på bildene, men bildet av den ble så stygt at jeg ikke vil legge det ut, haha


Synes egentlig den er litt styggfin, men heller mest for fin! Var på 50%, så det ble 300kr Bikbok


129kr Cubus


79kr Cubus


79kr H&M


49kr H&M


59kr HåEm


120kr Lindex

Lil'sis ville også vise hva hun hadde kjøpt!


Genser fra Cubus


Earcuff fra H&M

Hva syns du om innkjøpet?

Innkjøp fredag


H&M Mann 99,-


H&M 149,-


CUBUS 199,-


CUBUS 149,-

Dette var altså det jeg kjøpte på fredag med Anna! Måtte ta bildene med iphonen, siden kameraet mitt er utladet, men skal fikse det idag!

Innkjøp OSLO


1. MONKI 200kr      2. ZARA 200kr       3.GINA T 125kr


4. VERO MODA 100kr       5. GINA T 99kr

Kjøpte også noen nye sko, og en veske, men de tok jeg ikke bilde av. Det ene skoparet ligger nedpakket, så det kommer sikkert ikke på bloggen før jeg bruker de i Hellas. Glemte å fortelle, men skal til Hellas 28.juli! Gleder meg kjempemye! 

Har også kjøpt meg en levis shorts, bestilte den på ebay (sjokk, haah). Var litt redd for at den ville komme etter jeg hadde dratt til Hellas, siden den ble sendt fra Amerika, men kom kjempefort frem og passet perfekt! Har "910"modellen i størrelse 3, eller det sto 27w på ebay.

In love. 240kr

Watcha think?

Innkjøp 220612

Gårsdagens innkjøp! Glemte å smile, haha #fokusert

Vest CARLINGS 149kr - Skjørt BIKBOK 175kr - Skjortebluse VERO MODA 200kr

Syns?

Attende mai - innkjøp

Hei dere! Beklager at jeg ikke blogget igår, men var skikkelig opptatt! Skulle møte mamma på Moa, og da jeg skulle gjøre meg klar og kle på meg, fant jeg ut at lillesøsteren min hadde klippet hull i buksa mi... Hun har en veldig lik bukse så hun trodde det var hennes... Men siden vi likevel skulle på moa, så fikk jeg kjøpt meg ei ny bukse, og en svart. Begge kostet 199kr :-)Kjøpte også noen sokker og sånn klesrull. Dere ser prisen på bildet :-)


Har omtrent sovet i hele dag, ikkje bra... Nå skal jeg snart hjem til mamma og øve på matte, siden jeg har eksamen på mandag... Ha en fin lørdag videre!

New in

Dro en tur til byen med Nina, Maria og Martine, det var 50% på hele Bikbok idag, så da måtte jeg dit! Kjøpte ikke så veldig mye da, for pengene skal vare hele måneden...Også gikk vi en tur innom Fretex! Bildene er tatt med iphone, har glemt kameraet hos mamma :-(


BIKBOK: Topp 149kr, skjørt 125kr, strikket genser 99kr Fretex: Skjorte 69kr

Hey, i put some new shoes on

Haha, "kommer sikkert til å blogge en del med Oda", jeg er så morsom..

Anyways, tenkte jeg skulle vise dere noen sko som mamma kom hjem med! Aner desverre ikke hvor hun har kjøpt de... Favorittene!

Og idag har jeg vært i familieselskap, og jammen fikk jeg ikke noen sko? Arvet de av søskenbarnet!

:-D

 Hva har du gjort i helgen?

My purchases

Åh, dagen idag gikk så fort! Har ikke rukket å blogge! Hadde avtalt å dra med Nina på moa, (eller skulle egentlig gjøre det i forrige uke, men sånn ble det ikke) også ble Anna også med! Og da vi skulle hjem, mistet først Anna bussen, så jeg og Nina, og tilslutt ble vi hentet. Kom ikke hjem før i 8-tiden! Så spiste jeg med familien, tok bilder og nå sitter jeg her og blogger. Innkjøpet;
 
Vero Moda 169kr

H&M 99kr

H&M 199kr

Lagde denne selv, men kjøpe buksa til 49kr på BIKBOK

Men nå må jeg hoppe i seng, god natt!♥

Innkjøp 060312


BIKBOK 99,-  & 149,- 

Vita 75,-

Hihihih

Ojojo, seint! Godnatt♥

Shopping

Var på moa med jentene etter skolen idag, koslig! Nå er Oda her og vi skal dra om 2sek til Charge! :-)

Innkjøp:

Vero Moda 75,-

GinaT 199,-
Veldig dårlige bilder, kameraet ligger med pappa...

Godkjenner og kommenterer tilbake når jeg kommer hjem!

God ferie!?

Innkjøp


Det jeg kjøpte på fredag♥

Idag har jeg vært på skolen, sovet, spist pizza, og facebook. Fint liv.. Men nå skal jeg hoppe i dusjen og prøve å legge meg tidlig :-)

Har forresten lagt merke til at forrige outfit var for to måneder siden... Savner dere outfitinnlegg, eller er det ikke så interresant?

Innkjøp 16.11.11Idag har det igrunn ikke skjedd noe spessielt, var på skolen, kom hjem, that's it. Imorgen skal jeg og Oda dra på moa igjen fordi jeg måtte forte meg hjem igår, og fikk ikke kjøpt alt jeg skulle :-)

Innkjøp from yesterday


Cardigan CARLINGS 209,-
Øredobber GINATRICOT 149,-
Mascara H&M 129,- ?

Watcha think?

Moa med ODA

Dro på moa etter skolen idag, kjøpte dette:


Bikbok 199,-


H&M 149,-


H&M 199,-


Og dette pannebåndet som jeg ikke fikk tatt ordentlig bilde av; BIKBOK 79,-
(JA, vi er pene.)

Synes? :- D

Hva jeg fikk til bursdag

Sko, converse i skinn

Peeengeer

På kortet også :-)

Gavekort

Innkjøp 09.08.11

Idag var jeg og Oda på moa, og dette er det jeg kjøpte:


Skjorte / Cubus 49,-

Neglelak / Vero Moda 29,-

Genser / BIKBOK 29,-

 

Synes?

Innkjøp from yesterday

Hei, jaja, nå kommer den kjente sorryforatjegikkeblogga-unnskyldningen.. Men har vært så opptatt i  det siste, overnatting, soling, shopping, osv! 

Jeg var en tur innom bikbok og h&m igår, kjøpte dette


Saltvannsspray - h&m 39,- (???)


T-skjorte - bikbok 49,-


T-skjorte - bikbok 99,-

 

Nå skal jeg bare slappe av, vente på isbilen (hahaha) og sole meg. Skal bli brun!

Filippa

Dør av varmen

Nå sitter jeg i stua og dør av varmen! Det er over 20 grader, tror jeg? I hvertfall skal jeg og lillesøs ha vannkrig nå straks. Lurer på hvem som kommer til å bli vååååt? 

Har forresten vært på moa idag, med Maria, Martine x2 og Oda! ♥ Maria og Oda hadde blåmandag, så vi andre dro dit etter skolen. Der kjøpte jeg en jumpsuit og en blomsterklemme. 


playsuit 199,-


Vet ikke hva jeg gjorde på dette bildet, men det var det eneste bildet som ble bra av blomsten. Blomsterklemme 29,-?


Dette innlegget skulle postes for en stund siden, men jaja. Shit happens.

Gjort idag?

 

BTW: Leste gjennom innlegget jeg skrev igår, døde nesten.. Der har vi et fiint eksempel på at jeg har god konsentrasjonsevne.. hihi♥

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits