januar 2012

Tryin'

Ok, ok. Sa jeg skulle slutte med sånne pauser uten å si ifra og sånn, men jeg kjenner at det er utrolig vanskelig å blogge nå! Skjer ikke så mye gøy rundt meg i livet nå, føler jeg... Men, jeg prøver ;) 


Noe spessielt dere lurer på, eller vil jeg skal blogge om? Bare si ifra, begynner å gå "tom"!

Outfit- bigsizecardigan


Top BIKBOK / Cardigan H&M / Bukse CUBUS   

Så var det en sånn dag idag da, der jeg blir så sinnsykt sliten av ingenting, og alt bare er feil. Har bare lyst å legge meg ned og gråte. Alt er bare elendighet, og det er urettferdig.

Busy woman

Skulle blogge igår, men sovnet, igjennnnn.

Nå er jeg på moa, siden lillesøster skal få turnsko osv. Etter skolen idag kom Nina og Mariell på besøk, også pratet vi litt, og Nina gikk amok med kameraet! Legger ut bilder fra igår og idag når jeg kommer hjem. Måtte bare få ut et innlegg sånn at det ikke var heeeelt uoppdatert..!

Hilser fra ninis og mæi

God natt!

Heihallå! Skulle egentlig i bursdag idag, men var litt sliten så ble hjemme istedet. Så på Spellemannsprisen med mamma! Og da Plumbo vant årets hit med "Møkkamann", fant de ikke på noe verre å si? Noen folk burde tenke igjennom ting før de sier det...

Men nå er det seeent, god natt!?

Sherlock Holmes

Drar straks på kino med Maria og Martine, skal se "Sherlock Holmes: A Game of Shadows"! Snakkast!

#cold #sleepy #girl

 
Var på moa isted og kjøpte to strikkede cardigans, desverre fantes de bare i stor størrelse, men kjøpte de likevel!


Atm sitter jeg på badet hjemme hos pappa, siden det er den varmeste plassen i huset, brr! Sykt kald, sykt trøtt. Snakkes senere, nå sovner jeg...

Nattprat

Jeg får ikke sove, så tenkte jeg kunne blogge litt. Har liksom ikke fått gjort det på flere uker nå, men kjente at jeg savnet det litt, so here I am. 

Hva gjør man når alle spillene på mobilen er gjennomgått minst tjue ganger, spillelista tretti, og fortsatt ikke får sove? Tell me! Så jah, kan fortelle litt da, om uken og sånt. På skolen har vi misjonsprosjekt der hovedtemaet er Mali, sånn at vi jobber med presentasjoner som vi viser frem på fredagen. Utenom på idag da, for da skulle vi jobbe og tjene 300kr(?) som skal gå til et klasserom i Mali! På min gruppe går det ganske greit, vi er nesten ferdige! Men nå må jeg "stå opp", haha! Har brukt en hel natt på ett innlegg, lol!
Hilsær.

Bloggast

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits