januar 2013

Boredom

Lagde dette bildet igår, og nå skal jeg på ukens legetur. Jippi

I'm tired ok

720px Orker ikke skrive, så lager film. JA, jeg vet, haha 

A faint hello

Den siste uken har jeg vært satt opp på hormontilføring, prøvene på sykehuset viste nemlig at jeg manglet et hormon. De sa at det mest sannsynlig var noe galt med hypofysen eller i regjeringen over. De sa også at med medisiner ville jeg føle meg bedre (som i 'bra fra ME' bedre) i løpet av en ukes tid. Det var selvfølgelig for godt til å være sant. Yes

Har ikke snakket så mye med folk i det siste heller, orker ikke. Jeg føler meg så trist. Jeg visste at jeg ikke skulle håpe, jeg visste at det ikke ville gå. Likevel tenkte jeg at nå, nå blir jeg kanskje frisk. idiot
Q's and A's

"Jeg lurte på om du kunne skrevet litt hva du pleier å gjøre og hvordan kroppen føles når du har M.E.? Jeg er selv under utredning for dette.."

Hva jeg pleier å gjøre
Dette varierer egentlig ganske mye. Noen dager bare sover jeg, mens andre dager drar jeg og møter venner, drar på kafè, shopping etc. Kommer helt an på hvordan jeg føler meg og hva jeg har gjort dagen før. Du må gjerne tenke flere dager i èn, sånn at du har litt å gå på om du finner på noe krevende. Jeg går ikke på skole, har ikke jobb og går ikke på noe sport (nei serr), siden det bare er helt uaktuelt. Skole pleier å variere ganske mye tror jeg, jeg gikk jo på skole i tiende, siden da fikk jeg det til.

Hvordan kroppen føles
ME er jo en diagnose du får hvis legene ikke finner noe feil med kroppen din- i tillegg til at du må være innenfor rekkevidden på et par symptomer. Derfor er det jo ganske varierende fra person til person, jeg får for eksempel sjeldent problemer med lys og lyd. Og som sagt varierer det også fra dag til dag. Av og til føler jeg at kroppen er sinnsykt sliten, sånn at jeg ikke orker å røre på meg, lukke munnen osv, men hodet er helt klart. Andre ganger er jeg sliten i både hodet og kroppen, og avogtil er jeg ikke så sliten. Noen ganger er jeg trøtt, andre ganger er jeg utmattet. Ofte kan jeg ha sovet hele dagen og våkner om kvelden, også er jeg trøtt igjen om natten.. Føler at hele greia er litt influensa-ish med ekstra trøtthet.

Greit å ha i bakhodet,

Håper du fikk svar på spørsmålene dine, også ønsker jeg deg god bedring og lykke til!


Tar meg en liten pause i noen dager. Er litt ting som skjer og orker ikke å blande bloggen inn i det ennå.

Stukket

Har vært på sykehuset idag, og tatt noen prøver. Prøvde å ta antrekkbilder etterpå, men bildene ble så stygge at jeg tror jeg beholder de for meg selv.. Hehe! Er sinnsykt trøtt nå, så skal ta meg en liten powernap, søvnen har ikke vært helt 100% awesome i det siste...

January, baby

Update. Har snudd meg så sykt i døgnrytmen, og nå har den kommet rundt og gitt meg et skikkelig slap i trynet. Har basically sovet de siste dagene og vært våken nettene, og det begynner å bli skikkelig frustrerende siden jeg verken rekker verden mens den er våken, eller mat, eller blogging. Så mens folket har sovet har jeg vært våken og hørt på musikk, sett på klær og redigert bilder. Delte noen over, siden jeg ikke akkurat er i form til å stille meg foran kameraet, er faktisk overrasket over at jeg ikke har sovnet allerede. Skal prøve å få orden på den ikveld. (haha, har sagt det i noen dager) Så ja, sofaen next, med k.o.f.f.e.i.n. $nAkk?s 

(Hvis vi ikke snakkes før imorgen kveld, har jeg feilet)

5 inspiring outfits

@ lookbook.nu

Favoritt

Har overnattet med Oda, spist frokost og sett på film, How to lose a guy in 10 days. For de som ikke har skjønt det (haha) så er det favorittfilmen min! 

Har du sett filmen? Hva er din favorittfilm?

Outfit: WhateverlandGenser Gina Tricot (fra Oda)
Bukse Cubus
Jakke Ebay
Veske Hellas
Sko DNA
Solbriller Bikbok

Har vært rundt på endel ærender idag, og dette var det jeg hadde på meg! Fikk genseren av Oda i julegave (visste ikke at jeg skulle få den he-he-he). 

Syns om antrekket?

Outfit; greyscale

Blazer Gina Tricot
Genser H&M
Bukse Cubus
Veske Hellas
Hals Mamma

Tok 16793 antall bilder av antrekket idag, og det  var bare de to over som "funket", haha! Men jeg tenker dere ser hva jeg har på meg. Etter jeg kom hjem fra sykehuset har jeg prøvd å ta bilder og sovet. Har også vært på Bibliotekt og lånt den første Harry Potter-boka siden jeg ikke rakk å lese den ferdig. 

Men nå skal jeg straks legge meg, god natt! Hva syns du om antrekket?

@hospital

Skal sove over på sykehuset inatt, skal ta diverse tester. I helga har jeg vært helt utslitt, så derfor har jeg ikke fått blogget, og idag gikk turen hit. Har det ikke så ille her da, siden de har et rom med mange filmer og bøker! Har valgt meg ut den først Harry Potter-boka og Letters to Juliet, hihi!


Mamma og søss kom med godteri og kaffi til meg, wii!

Men nå skal jeg sove, god natt!

Nattmat

Har vært helt utslitt de siste to dagene, så har ikke gjort annet enn å sove og slappe av. Ikveld var vi på besøk med noen venner, og på vei hjem stoppet pappa og jeg innom Burger King. Ingenting er bedre enn mat sent på kvelden, haha! 

 

Innkjøp over jula

Må bare advare om at igår var en sånn dag da hår og fjes bare ikke funker. Så ja, tenker dere skjønner


Fra Bikbok 349kr


Fra Bikbok, 149kr (kjempedeilig!!!)


Fra Sorbet, vet ikke hvor mye den kostet


Genser: H&M 99kr    Bukse: Gina Tricot, 149kr


Fra H&M, 79kr


Fra Gina Tricot, 199kr

Fra Gina Tricot, 199kr

Fra H&M, 75kr

Var en tur på moa i romjula, med Nina, var vel da jeg kjøpte mesteparten. Resten har vært sånt som jeg har kjøpt mens jeg kjøpte julegaver! 

Good night

Idag har jeg vært produktiv, og har fått tatt bilde av alle klærne til innkjøp-innlegget. Okei, det var ikke så veldig stort, men måtte ta alle på nytt siden de første ikke ble bra... Så nå skal de bare redigeres, før jeg legger de ut imorgen! 

Har forresten nettopp sett ferdig The Dark Knight som gikk på tv, Heath Ledger altså♥♥♥♥♥♥♥ 

Nå går jeg og legger meg, god natt!♥

Yesterdays outfit

Jakke  Bikbok
Veske, belte, genser  H&M (Beltet er egentlig veskereimen, følte for å være kreativ haha)
Bukse  Cubus
Hals  Mamma
Sko  DNA 

Dette hadde jeg på meg igår, da jeg skulle spise pizza med jentene. Våknet ti minutter etter vi avtalte å møtes, så ble full panikk da jeg sto opp! Men jeg kom tilslutt, også satt vi og spiste og pratet før Martine og Maria måtte dra. Så dro jeg og Oda innom Gina Tricot en tur før vi dro hjem til henne og så på film! Hadde det utrolig koslig igår, er veldig heldig som har så gode venner! ♥

Tenker at jeg legger ut det jeg kjøpte senere idag, med litt plagg jeg har kjøpt fra før jul og sånt som jeg ikke har fått lagt ut! 

Hva synes du om antrekket?

Outfits through the year - 2012

Her har dere alle antrekk fra 2012 som jeg har tatt bilde av! Synes det er ganske morsomt å se tilbake, føler også at jeg har forandret meg mye? Håper det, haha! 
Happy New Year!

Hei dere. Nå er det nytt år, nye muligheter som man sier. Skal ta det som en mulighet til å begynne å blogge ordentlig igjen, kan ikke skryte over den siste uka, hehmphh. Føler egentlig at jeg har gått inn i det nye året som et vrak. De siste dagene har blitt tilbrakt på sofaen med filmer og kakao, helt uten energi, inkludert igår. Så kort fortalt sto jeg på verandaen i pysj med stjernskudd. Har kost meg da, har sett film med familien og spist god mat!

Holder forresten på med et innlegg med alle antrekkene mine fra dette året, de som er tatt bilde av, selvfølgelig. How's that? 

Godt nyttår!!

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits