mars 2012

På toget til Larvik

Hei! Nå sitter jeg på toget til Larvik, har vært på tog siden kl 10, og nå er det bare litt mer enn én time igjen! Mistet akkurat toget på Oslo S, siden toget vi var på var forsinket... Men nå er det ikke lenge igjen!!

Late night update

Hei dere! Var flink blogger og tok bilder osv idag, men så funket ikke blogg.no og etterpå sovnet jeg... Våknet rundt elleve, og nå legger jeg meg igjen, haha! Goodnight!

Little Red Riding Hood

Beklager for at det ble utrolig sen blogging idag og, har bare ikke fått "tid". I går skrev jeg at det skulle være karneval på skolen idag, og her er det jeg hadde på meg :-)
 


Til å finne på det igår, og lage det til igår kveld, så synes jeg det ble litt bra :-)

Hva synes du? 

Kostyme!

Hallo! Nå sitter jeg hjemme med Oda og prøver å finne kostyme til imorgen! Da er det nemlig karneval på skolen. Før har vi hatt "Crazy hair day" men i år blir det karneval! Har ca funnet kostyme, må bare fikse litt ting :-D Legger ut bilde imorgen! 


Wiii, søte ♥

Antrekk 260312

Dagens:


Ikke le av håret mitt.

Skjorte, hals GINA T - Bukse CUBUS - T-skjorte H&M

Har tenkt litt på at jeg bare har outfits for tiden, men føler liksom at det er det som funker best. Peace out

Outfit 250312


Hoho, så ikke ut på bildene, så redigerte fjeset liiitt..

T-skjorte, shorts (laget selv) BIKBOK - Jakke, belte H&M - Sko CONVERSE

Var sol idag og, herlig! :-D Hva har du gjort idag?

Sunshine

Åh, sitter ute på verandaen og koser meg i sola, jobber med bloggdesign og hører på musikk! Livet ♥ Skal ta meg en tur på butikken og kjøpe is tror jeg, har syyyykt sommerfølelse nå! 

:-D:-D:-D:-D Haha, måtte ha på hals siden jeg har vondt i halsen... Mustlovemoms

Hvordan er været hos deg?

Fredag igjen

Denne uken har gått så utrolig fort! Føler det bare var noen få dager siden det var fredag sist! Skal innrømme at det er utrolig deilig og ikke måtte opp og stresse om morgenen for å rekke bussen! Så nå skal jeg kose meg  med cola, og prøve å finne noe godt i skapet! 


Var forresten en liiiten tur på moa igår. Synes egentlig det er litt flaut å skrive det på bloggen, for jeg føler jeg er ute og shopper mye, altfor mye! Selvom jeg som oftest bare går og ser på ting og spiser bigbite... Men så er det mye bedre å være på shoppingsenter og se på det som interreserer meg enn å sitte hjemme i sofaen hele dagen og være smådeprimert over livet mitt. 


Kjøpte denne veska, har sett på den lenge, og genseren jeg har på. + to andre ting, men de orket jeg ikke ta bilder av. Kan legge ut bedre bilder av alle tingene imorgen, nå er det uansett mørkt ute :-)

Har nå jobbet endel med det nye designet, og er ganske fornøyd! Tror det kommer i løpet av kvelden eller morgendagen!

Ha en fantastisk fin fredagskveld videre, og god helg!

Outfit - favourites?

Beklager for den dårlige bloggingen i det siste- holder på å flytte :-)

Siden det ikke har skjedd noe spessielt blogginteressant idag, og siden jeg har vært flink til å poste outfits i det siste, så tenkte jeg å lage et innlegg med mange outfits, også velger dere favoritten!

Noen av de har ikke vært på bloggen, siden jeg ikke alltid rekker å poste...

Nr. 1

Nr. 2

Nr. 3

Nr. 4

Nr. 5

Hvilken er din favoritt?

Moving out

Åh, må er jeg sykt sliten! Har pakket og pakket i hele dag, siden vi skal flytte. Er fortsatt ikke ferdig, altfor mye igjen!

Hadde egentlig tenkt meg på Jesus

Fant disse ørevarmerene som jeg fikk i julegave av Nina, hahahahah

Hva gjør du i kveld?

TGIF

Hei dere! Kom nettopp (for to timer siden) hjem fra min nesten ukentlige bigbite-date med Oda! Nå skal jeg slappe av, har vondt i hele kroppen etter igår, trynet på vei opp i trekket og hang etter.. Er så deilig med helg nå, skal sove lenge i morgen! 

Holder forresten på med nytt design, er litt smålei det jeg har nå, haha! Synes det er litt "mye" liksom..

Hva skal du idag? :)

Skiing1. Hoho, meg 2. Meg og min venn (ja, faktisk) Oda 3. Min venn Martine som har skadet hånden, som medfører nye matvaner 4. Maria og Martine klar for action!

Var på skidag med skolen, hadde det utrolig gøy! Trodde det kom til å bli kjedelig siden jeg bare skulle sitte på varmestua, men neida! Ble overtalt til å sitte på ryggen til Sondre i trekket, sykt skummelt! Men det var egentlig skikkelig gøy, så vi gjorde det flere ganger! :-D

Nå skal jeg finne klær til imorgen, dusje og så legge meg, så for min del sier jeg god natt!

Video - Outfit


Genser H&M | Skjorte, bukse, hals GINA T

 ÅH, flink blogger må jeg si? Heh. Imorgen er det ihvertfall skidag, skal sitte på varmestugo hele dagen, gøy! :-)

Antrekk

Uff, er ikke så flink til å oppdatere bloggen nå, ser jeg! Saken er at vi holder på å flytte, så jeg er ganske opptatt! Har tatt outfitbilder da (som om ikke det er det eneste på bloggen fortiden, hehh...) Så nå skal jeg snart legge meg, også satser vi på bra bloggdag imorgen!

Skjorte BIKBOK | Topp H&M | Bukse CUBUS | Hals GINA-T


Hoho, cutieee!

Hva synes dere? God natt! ♥

InspirationMy purchases

Åh, dagen idag gikk så fort! Har ikke rukket å blogge! Hadde avtalt å dra med Nina på moa, (eller skulle egentlig gjøre det i forrige uke, men sånn ble det ikke) også ble Anna også med! Og da vi skulle hjem, mistet først Anna bussen, så jeg og Nina, og tilslutt ble vi hentet. Kom ikke hjem før i 8-tiden! Så spiste jeg med familien, tok bilder og nå sitter jeg her og blogger. Innkjøpet;
 
Vero Moda 169kr

H&M 99kr

H&M 199kr

Lagde denne selv, men kjøpe buksa til 49kr på BIKBOK

Men nå må jeg hoppe i seng, god natt!♥

Videoblogg - Outfit


Hva synes dere, gøy med outfit på video? Eller skal jeg helst ha bilder?


Trøtttt

Outfit 080312

Sorry, sovnet så fikk ikke blogget...
 
Skjorte BIKBOK - Bukse CUBUS - Hals GINA'T

Synes? God natt!

Innkjøp 060312


BIKBOK 99,-  & 149,- 

Vita 75,-

Hihihih

Ojojo, seint! Godnatt♥

Feeling trøtt

Etter skolen idag, dro jeg på moa og spiste bigbite os. Litt senere møtte jeg mamma og da dro vi til byen og spiste! Nå er jeg så utrolig trøtt, så legger ut innkjøp senere, må bare sove litt!

Zzzzzzzzz

På bedringens vei

Føler meg mye bedre idag, hoster bare litt... Fikk antibiotika igår, men siden jeg må ha tatt den i to dager før jeg kan være med folk, ble det null skole på meg idag... Idag hadde jeg, Oda, Martine og Maria planlagt å dra på sånn konsert på moa → cupcakes hos Maria → Charge → Overnatte med Oda... Også får ikke jeg være med :-(( 

Thumbs up'n'down

Snakkkkkes

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits