mars 2013

easter

God påske!

On its way to meee


Fra Ebay

Små gleder i hverdagen, haha! Idag hadde jeg egentlig ikke noen planer, men skal visst ut med familien på et par ærender. Formen har vært veldig dårlig den siste måneden (nei serr :Pp) så dette blir sånn første gang på over en uke at jeg skal ut! Nå skal jeg se litt How I met your mother, og spise litt. Snakkes!

Hva syns du om klærne?

Long time no see

#mitt liv er fantastisk

Har ikke vært ute av huset siden forrige innlegg (liar!!! var ute på verandaen i fem min) så har egentlig ikke gjort annet enn på bildet. Har begynt på sesong tre av 24 da, og oh my, det er fantastisk.

Yesterdays

Turtleneck, belte, veske H&M
Bukse ONLY
Jakke BIKBOK
Sko DNA 

Følte for å dele det jeg hadde på meg igår, siden jeg faktisk fikk tatt bilde av det! Har ikke lagt ut antrekk på lenge, siden jeg bare har vært korte turer ute, eller ikke hatt lys, eller vært dårlig. Enten eller, haha.

Hva syns du?

Angels

Jeg elsker dette bildet, og jeg elsker måten vingene stikker ut på. Jeg elsker alle små detaljer, jeg elsker redigering. Jeg elsker følelsen jeg får når jeg blir fornøyd, og jeg elsker at jeg ble fornøyd. Jeg elsker at jeg er god i det, og jeg elsker at jeg har det jeg trenger for å gjøre det. Jeg elsker at jeg kan gjøre det uten særlig fysisk anstrengelse

Curly


Hadde i blomsterhårbånd i forbindelse med pappas bursdag (gratulerer verdens beste) og fikk skikkelig søte krøller av det! Hva syns dere?

i det siste

Ble visst verken bra blogging, eller noe blogging, de siste dagene. Helt ærlig, det er ingenting som skjer, bortsett fra at jeg har vært på besøk og shopping. Har jo ikke kjøpt klær på lenge, så det var jo gøy. Har desverre ikke energi til å ta bilde av det da, så vi får se hva jeg gjør. Ellers har de siste dagene bare blitt brukt på redigering, idol, og sjokolade!

Akkurat nå sitter jeg i min faste sofakrok (ye) og ser på house. Skulle ønske jeg kunne vært med som pasient, og blitt frisk i slutten av episoden... Hadde virkelig vært noe.

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits