april 2013

sovende

Idag har jeg sovet hele dagen, og det var ganske koslig igrunn.

grey dress

Kjole Gina Tricot
Cardigan, tights, veske H&M 
Sko DNA

Orket ikke å pynte meg særlig idag og fordi jeg skulle på fysioterapaut måtte det være noe behagelig. Det endte med at jeg tok på meg dette, og jeg tror dette har vært ukas mest komfortable antrekk!

Navy maxiskirtKjole Bikbok
Veske Gina Tricot
Sko DNA
Belte Cubus
Resten H&M 

Hadde på meg klær idag, for en gangs skyld! Har også vært på fysioterapaut og spist is. What do you think?

en tegning

Jeg er som en tegning. Som en liten jente på et stort ark. En liten jente på et stort ark, som gråter. Tårene renner og renner, og til slutt er ikke strekene sterke, men svake og utydelige. En liten, svak og utydelig jente på et litt for stort ark.

Jeg er som en veldig fin tegning, men som kun henger oppe fordi den ble tegnet

Roadtrippin

Det er et eller annet med kombinasjonen Filippa, søvnløse netter og Molde. Så som dere sikkert skjønner, er jeg nå i Molde. Var igrunn litt spontant, bestemte meg nemlig for å bli med pappa idag tidlig.dvale

Ojojoj, glemte å si ifra at jeg har gått i dvale etter helgen. Har sovet, hatt vondt i hele kroppen, og snudd døgnet fullstendig. Igår bestemte jeg meg for at jeg skulle snu døgnet da, fordi jeg skulle på fysioterapaut idag. Så fant jeg ut at det er imorgen, så da feiret jeg ved å være oppe hele natten og se på how i met your mother yay life

Hvilke serier ser dere på?

it's silver

Genser H&M
Skjørt Bikbok
Cuff Lindex
Kåpe Selected Femme
Sko DNA

Idag er jeg veldig sløv. Er så glad jeg ikke har noen avtaler, skal sove hele dagen, haha.
Over ser dere antrekket jeg hadde på meg igår på bursdagen. Følte for å ha det veldig enkelt, så sånn ble det.

Yesterdays blacknwhite

Genser, bukse, skjerf, veske H&M
Jakke Bikbok
Belte Cubus
Sko DNA 

Gårsdagens, med altfor sær innstillig på kameraet. Senere idag skal jeg i bursdag til Nina, som ble 17 år på tirsdag ♥ Er fortsatt litt usikker på hva jeg skal ha på meg, men kan sikkert få til et innlegg med det endelige resultatet!

let that hair fly

Hei. Idag har jeg faktisk vært ute, blandt annet på legen. Prøvde å ta bilder av antrekket idag, men bildene ble så stygge at jeg nesten ikke tør å legge de ut... We'll see

Dagens antrekk

Genser, smykke Ebay
Bukse Cubus
Jakke Zara
Sko DNA
Veske CMYK 

Fikk genseren og smykket etter bare èn uke, så hadde på meg begge deler idag på konserten til 1MU! Er helt forelsket i genseren (som gir mening, hehe)

Hva syns du om antrekket?

insp

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits