juni 2012

Fever and nightmares

Hei dere! Dette er tredje dagen med feber, og i natt var det bare dritt. Først våknet jeg og sovnet flere ganger, og så begynte jeg å fryse sinnsykt... Etter en stund begynte jeg å få mareritt, om at jeg var med i Hunger Games osv. Helt sykt.. Så idag tidlig kom mamma med febernedsettende og en klut, og nå føler jeg meg litt bedre :-)

Legger med bilder jeg tok på klasseturen med mobilen. Er liksom ikke helt tilgjengelig til å bli tatt bilde av nå...

Bieberfever minus bieber

Jeg har altså fått feber... Ble dårlig en stund etter at jeg kom hjem til Nina, så pappa kom og hentet meg. La meg med en gang jeg kom inn døren. Frøs skikkelig, og våknet helt våt rundt øynene. Nå tror jeg det har gitt seg litt da, siden jeg orker å blogge osv. Nå skal jeg straks legge meg igjen, må bare spise litt :-)

Yeye.

Har forresten fått kjolen jeg bestilte fra Ebay for en stund siden. Har ikke prøvd den enda, men skal gjøre det imorgen. Kosta rundt 80kr, og har en utrolig knæsj og fin rosafarge! Gledings! 

Vi snakkes i morgen, hvis jeg orker :-)


Forrige innlegg (som nå er slettet) var forresten Nina som skrev, haha. Bloggrape sier jeg bare!

Going to Nina

Nå skal jeg straks besøke Nina, har nettopp dusjet og venter på at pappa kommer! :-)


Brukte faktisk en topp og et skjørt! Skjørt fra BIKBOK, topp fra H&M

Nå må jeg stikke, snakkes!

Attending birthdayparty

Nå har jeg vært i bursdag til søskenbarnet mitt, Anna! Hadde ikke med kamera, tok heller ingen med telefonen... Vi spiste kaker og bare pratet :-)

Ålesund by night


Jeg og papps dro ut i byen rundt tolv i kveld for å se Slinningsbålet, men de hadde tent det mye tidligere i år, så vi fikk bare sett slutten. Så vi dro i stedet opp på fjellstuen og tok bilder og sånt av utsikten! Etterpå kjøpte vi is i en kiosk! Har igrunn hatt en koselig kveld, selvom jeg ikke fikk med meg bålet.

Innkjøp 220612

Gårsdagens innkjøp! Glemte å smile, haha #fokusert

Vest CARLINGS 149kr - Skjørt BIKBOK 175kr - Skjortebluse VERO MODA 200kr

Syns?

Antrekk 220612


Cardigan, t-skjorte H&M - Bukse, solbriller CUBUS - Veske DIY

Kjøpte tre plagg, viser i morgen - God natt!♥

Black/white

Hei søtinger!
Igår var det helt sleeping modus on/off hele dagen. Sto opp ganske tidlig for å være med til flyplassen og si hade til mamma og etter det sovnet jeg i bilen og hjemme osv. Avtalte å dra på kino med Martine og Oda. Sovnet i senga en stund og fikk sykt panikk for at jeg hadde forsovet meg, men hadde heldigvis en time på meg :-) Vi så Snow White and the huntsman. Kan skrive et innlegg om den, hvis dere vil, haha

Idag var planen å være med Nina, men gjett hvem som sovnet? Nå skal hun i bursdag, så jeg tror jeg tar en tur på moa, kjøper litt is og bigbite. Kommer med outfit senere idag, tenker jeg :-)

Etter  at jeg fikk 600d-kameraet, så har jeg liksom fått mye mer lyst til å ta bilder, også er det jo enklere også siden det er fjernkontroll til! Elsker det!

Outfit- birthday


Skjorte BIKBOK - Bukse ZARA - Belte H&M

Kjøpe forresten buksen på klasseturen :-)

Synes? 

Hjemme igjen!

Kom hjem fra klasseturen i går, men orket ikke å blogge. Idag skulle vi på skolen og spille volleyballfinalen og få vitnemålet, men jeg orket ikke. Senere skal jeg i bursdag til Sondre, legger sikkert ut bursdagsoutfit :-) Tok veldig mange bilder på klasseturen, her er litt av det vi gjorde! 

Grillet
Vi kjørte gocart


Vi var nede i Olavsgruven
Vi køddet med guttene og satte opp 500 plastkopper med vann utenfor døren deres om natten!
Spilte paintball


Spiste på Egon i TyholttårnetDette var ikke alt vi gjorde da, men det var dette jeg fikk tatt bilde av :-)

Synes om bildene?

Skoletur next

Nå stikker jeg på skoletur, beklager for at jeg ikke har fått sagt fra før nå. Kameraet blir selvfølgelig med, også får jeg se om det kommer noen blogginnlegg. Vi skal til trondheim, og vi skal være der til tirsdag! Så ja, vi blogges!

Happinessss

Åh, dere gjetter ikke hva jeg har kjøpt meg nå! Kan bare si at jeg er overlykkelig, glad og fornøyd! 
KAN GI DERE ET HINT DA HEH

 

CANON EOS 600D!


Måtte teste ut litt

Test#2

ooooog den har fjernkontroll!!

hhihihihihhiihihih

Eksamen, blogg, header, osv...

Var 'syk' igår, og idag har jeg vært hjemme fra skolen. Jeg skal ikke ha muntlig eksamen, og det er ganske lite vits i å dra på skolen når klassen ikke er der. Så idag har jeg slappet av, sett på film og sånt. Holder faktisk på med ny header, er ikke så altfor glad i den jeg har, så nå kommer det snart en ny! Kan også hende jeg kommer med flere alternativ også får dere se de. Well seeeee


Bladde litt tilbake i arkivet, min første header folkens! Hva kan man si? Pentttt

Hva gjør du idag?
Skal du ha muntlig eksamen? 

Sweet sunday

Ah, idag har jeg ikke gjort NOE. Følte meg gankse slapp i dag tidlig, så droppet å dra til Sykkylven på Sykkylvsdagene. Så har slappet av på sofaen, lest blogger og drukket cola! Nå er det biff og fløtegratinerte poteter! Snakkess


NAM


Skulle postet  dette for to timer siden, heh, men kom aldri så langt...

Grilling

Heihei! Har nettopp grillet og spist kylling hos Sondre, sammen med Oda, Maria, Martine og Heljar! Nå sitter jeg og Oda i sofaen, mens de andre lager telt eller noe ute, haha!

Videoblogg- today

Heihei! Har laget et liten film fra dagen, men tok lang tid å laste opp, så den kom desverre ikke før nå. Enjoy!

Gratisdesign?

Hei! Blogget ikke igår, var dårlig. Senere på kvelden dro jeg til Oda, vi skal feire bursdag på fredag så måtte vi bestemme litt. Dro på skolen idag, følte meg helt tappet av energi på vei hjem. Imorgen er det idrettsdag på skolen. Skal dra, men har ikke planer om å gjøre noe. 

Men dere? Er det sånn at dere vil at jeg skal lage gratisdesign? Har veldig lyst, men det tar jo litt tid, så da gjør jeg det bare hvis dere vil :-)


Vil du ha gratisdesign?

Outfit&innkjøp 04.06.12

Var på skolen idag!! Føltes som om jeg ikke hadde vært der på lenge, siden jeg var hjemme både torsdag og fredag i tilleg til helg... Men kom meg opp idag! Etter skolen skulle jeg møte pappa og lillsøster på moa. Gikk innom Vero Moda, og fant denne blazeren på 30%. Det var 42'størrelse, men siden det var den eneste igjen, og siden fargen var så fiin, så kjøpte jeg den :-)

SERR, elsker den! Også er den kjempedeilig å ha på seg! 210kr

Tok også outfitbilder i prøverommet;

Cardigan, hals, t-skjorte, belte H&M - Bukse, veske CUBUS

Nå sitter jeg og hører på musikk, og slapper av. Leser litt blogger og sånt :-)

Hva synes du om innkjøpet og outfit'en?

Innholdsrik dag

Idag har jeg:

1. Laget invitasjoner

2. Sovet 

3. Spist pizza som er sunn

(Håper&tror jeg ihvertfall)
 

Nå skal jeg legge meg, så jeg får meg opp imorgen! Goodnight

Hey sleepyhead

Er så sykt trøtt, men slenger inn et lite innlegg for å være hyggelig. Var i bursdag igår, kjempekoselig! Tok ingen bilder, men er vel like greit, hadde bare blitt bilder av mat uansett... :-)

Filippa CH
Filippa CH

20, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits