juli 2012

Kalimera

Hei! Nå sitter jeg på en resturant, faktisk! Har ikke internet der vi bor, men vi får kanskje fikset det! Uansett, idag var vi på achladias beach, som er en av de nydeligste strendene jeg vet om! Har badet og solt meg!

Legger ut litt bilder fra idag og sånt jeg, så har dere noe å se på! :-)

Fant nettopp ut at jeg ikke hadde tatt så mange bilder med telefonen.. Haha!

Jaja, vi blogges.. en gang :-)

Gardemoen

Nå sitter jeg, pappa og lillesøs på gardemoen. Vi har spist på pizza hut, sett i butikker, og vært på do, så nå er vi helt klar for boarding!

Haha, glemte å legge det ut, men nå sitter jeg på flyet, skal straks skru av telefonen :-)

On da plane

Èn dag igjen

til Hellas! Haha, vet jeg har skrevet det i nesten hvert innlegg, men er så sykt gira! Vi dro ikke dit i fjor, så det føles så lenge siden.. Nå skal jeg ta meg en dusj, så dra på butikken :-)


Hva skal dere ikveld?

Vblog - Outfit


Genser ZARA - Bukse, veske CUBUS - Belte H&M - Ring CMYK

Hva synes dere? Btw, 3 dager igjen til Hellas wiii

Busy woman

Åh, de siste dagene har vært skikkelig stress! I dag feks, dro jeg rundt hele moa, for å finne bikini! Fant til slutt på hm (og litt til, hihi), men det tok jammen tid..! Nå er det bare 4 dager til jeg drar til Hellas!
Sol, sjø, souvlaki, tzatziki og milko! OPA!

Så her sitter jeg og pakker! Skal straaaaks putte alt i kofferten! Hva gjør dere på denne tirsdagskvelden?


Har forresten lagt ut innleggene om ME, Om meg, og følg meg under menyen!

22.juli

Hei! Idag føler jeg meg ganske nummen i kroppen, har sett på minnesmarkeringen i hele dag. Følelser har vellet opp, og ansiktet har vært ganske hovent i hele dag. Jeg vet ikke hva jeg skal si, eller skrive. Lillesøsteren min har besøk idag, og senere skal vi alle på kino og se Istid 4, igjen. Blir nesten deilig å ta pause fra alt det triste. 


/Google

Moldejazz

Nå er familien og jeg på vei til Molde! Skal møte Oda og selvfølgelig dra på jazzfestivalen! Har med kamera, så dere får sikkert bilder og outfit når jeg kommer hjem/imorgen!

Atm #bk #yeah

Sitter på Burger King, og spiser (noshit)! Tenkte bare å oppdatere litt! Hyggelig at dere likte headeren! Etterpå skal jeg på butikken og kjøpe sånn oreokake123-ting!

Ny header, endelig

Har endelig fått tatt bilder og redigert header og profilbilde! Lagde de igår, men skrev ikke noe på bloggen om at jeg holdt på med det, i tilfelle jeg somlet det bort, haha!

Gamle:

Lagde den sånn i hastverk, fordi designet ikke var så fint uten header... Nydelig

Nye:

Men denne derimot, ble jeg ganske fornøyd med! Fargene, bildet av meg- likeit

Profilbildet som jeg hadde før gidder jeg ikke engang å legge ut, det var noe jeg hadde for lenge siden, forrige design osv. Bildet var fra åttende, og jeg har forandret meg liitt siden da...
Det nye kan du se der borte ━━━━━━▶

Har også endret arkiv-og kategorimenyen! Nå kommer listen nedover når du trykker! :-)

Hva synes du om headeren og profilbildet?

Colour it

Har blitt litt slapp på bloggingen de siste dagene, har ikke skjedd så mye liksom. Så ja, flink blogger. Idag har jeg heller ikke gjort noe viktig. Sett på tv, spist og sovet. Nå skal jeg drikke en kopp te, og etterpå legge meg :-) Pratast imorgå!


Hvor kult, hehee

Hva synes du om redigeringen?

Antrekk og innkjøp


Bukse, genser H&M - Ring CMYK - Sko BIANCO - Veske MORRIS

Idag var vi en liten tur på båtfestivalen, fordi 1) det var siste dagen og 2) vi dro ikke i bodene forrige gang. Så vi gikk litt i gågata og på tivoli-delen. Kjøpte sukkerspinn, et mobildeksel og to ringer! 

100kr


80 og 135kr, men fikk begge til 180kr!


Syns?


Skulle postes igår, menmen

Ten fun facts

1. Jeg har aldri sett titanic. Har aldri blitt noe av.. Men det er kanskje like greit, har hørt hvor trist den er!

2. Jeg er skikkelig fan av House og Sherlock Holmes. Hva kan jeg si? Digger dem

3. Jeg har et ganske bra forhold til mamma. Kan snakke med henne om alt! Og det er ganske deilig å tenke på, spessielt når jeg hører om folk som har problemer med å kommunisere med foreldrene...

4. Jeg elsker mat! Har brukt feks 2500kr på bigbite. Også er jeg veldig glad i kjøtt. Ekstremt liksom

5. Jeg missliker Pretty Little Liars-serien. Har nemlig lest bøkene, og føler de har forandret så mye av handlingene...

6. Jeg er halvt gresk. Mamma er fra Hellas, også bor bestemor og bestefar der!

7. Glad i å lese. Skikkelig lesehest! Har jeg funnet en bra bok, så går jeg og leser på den til det ikke er mer å lese! Ofte går jeg tilbake og leser om igjen de beste delene osv

8. Hater når folk tar mobilen min! For å se på et bilde, ringe eller søke opp noe- haterhaterhater det. Har sånn avansert kode, og jeg er den eneste som vet om den. Selvom jeg ikke har noe hemmelig på den, så takler jeg ikke at folk låner den...

9. Jeg greier ikke å følge med på serier! Greier aldri å f.eks. huske på når det går, osv. Er ganske fan av Gossip Girl, men hadde skikkelig problemer med å få med meg hva som skjedde. Eneste jeg har greid ca å følge med på var da Sherlock Holmes gikk på NRK3, og House!

10. Elsker Franklin! Har sikkert elleve dvd-er med episoder og to langfilmer! Føler liksom en connection til han, hahah. Veet, freak

Noe du visste?
 

Yesterdays outfit


Cardigan H&M - Bukse CUBUS - Genser ZARA - Veske DIY - Blomsterbånd ACCESSORIZE - Sko BIANCO

Dette var altså det jeg hadde på meg igår, rakk ikke poste det, desverre. Kjenner jeg at jeg er ganske sliten, så idag har ikke planer om å gjøre noe. Ha en fin dag, folkens! :-)

Syns?

Båtfestival

Nå sitter jeg på Lyspunktet med Oda og familien hennes! Skal snart gå litt i butikker, og når mamma kommer så skal vi sikkert gå litt i bodene og sånt! Legger ut outfit når jeg kommer hjem!

Bilder fra dagen

Innkjøp OSLO


1. MONKI 200kr      2. ZARA 200kr       3.GINA T 125kr


4. VERO MODA 100kr       5. GINA T 99kr

Kjøpte også noen nye sko, og en veske, men de tok jeg ikke bilde av. Det ene skoparet ligger nedpakket, så det kommer sikkert ikke på bloggen før jeg bruker de i Hellas. Glemte å fortelle, men skal til Hellas 28.juli! Gleder meg kjempemye! 

Har også kjøpt meg en levis shorts, bestilte den på ebay (sjokk, haah). Var litt redd for at den ville komme etter jeg hadde dratt til Hellas, siden den ble sendt fra Amerika, men kom kjempefort frem og passet perfekt! Har "910"modellen i størrelse 3, eller det sto 27w på ebay.

In love. 240kr

Watcha think?

God morgen!


Sto opp for to timer siden, nå sitter jeg og drikker sjokomelk og ser på disney channel, kos!

Senere ikveld skal jeg på kino med Oda og se Istid 4! Skal også legge ut innkjøpene fra Osloturen :-)

On my way home

Må først og fremst si at det har vært utrolig deilig å ha en minipause fra bloggen! Nå er vi på vei hjem til Ålesund. Det er ganske deilig igrunn, for jeg kjenner at det begynte å ta på. Har jo vært kjempekoselig i Oslo, har kjøpt en del og sett litt mer, spist god mat og sånn! Anywayss, her er noen bilder fra dagene som har gått!

Lom

I natt overnattet vi i Lom, også skal vi dra videre mot Oslo idag!

Nå skal jeg spise frokost, så blogges vi senere!

De siste dagene

Har ikke hatt feber i dag, hadde litt igår. Dere har sikkert fått med dere at jeg ikke har blogget på noen dager, men hadde jo egentlig ikke noe å blogge om, i tillegg til at jeg ikke har orket.

Jeg, mamma og lillesøster skal kjøre til oslo imorgen, så det blir sikkert sånn blogging som de siste dagene hvis det ikke er nett på de stoppestedene vi skal stoppe på.

Men nå skal jeg spise oreo-is, snakkes!

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits