august 2011

Våken igjen

Sovnet kl 6 og nå er jeg våken. Flott.. Har forresten drukket opp is-teen min :-(

Home from school

HEI

Nå sitter jeg i sofaen (as usual, heheh) og kjeder meg. Leksene frister IKKE, så prøver å dra ut tiden før jeg gjør de. Haloo? Jeg jo se på tv, sitte på dataen, drikke is-te, osv? Jeg liker å være serriøs, ja. 

Siden jeg nå ikke har noe å blogge om får dere nyte noen bilder fra dagen. Ja ok, jeg vet, de bildene tok jeg på vei fra busstoppet og i sofaen, men det er jo fortsatt fra dagen min?
Kan forresten ha "dott/dusk" i håret selvom jeg har kort hår :-D

Har ikke noe spessielt på meg idag, men kan legge ut outfit senere likevel. Ha en fin dag videree :-)

Chilleeer

Hey, "god morgen"

Nå sitter jeg i sofaen og ser på gamle episoder av Frustrerte Fruer og drikker Iste (namnamnam). Har ikke gjort noe fornuftig sålangt idag, og har heller ikke tenkt å gjøre det.. Lenge leve soffaliv ♥♥

Skal du noe nyttig idag? :-p

I'm saved!

Hææærligt!

Jeg er syk, hva er din unnskyldning? :)

Grunnen til at jeg ikke har blogget idag, er fordi jeg har vært syk, slapp og feber ogsånt... Ble bedre utover kvelden, så nå sitter jeg og leser blogger. 

Ha en fin fredagskveld videre! :-)

Gjort idag?

 

Har ikke noe å blogge om idag,

så jeg gidder ikke å blogge ;)

Hva jeg fikk til bursdag

Sko, converse i skinn

Peeengeer

På kortet også :-)

Gavekort

Besøk av bestiiiie<3

Martine var med meg hjem idag :-D

Har nettopp kommet hjem fra moa , måtte bytte noen øredobber ;-)

Gjort idag?

Et stk trøtt bursdagsbarn

Heia, har hatt en kjempefin bursdag sålangt! Frokost på sengen, spist middag ute, fått muffins på skolen..! Fikk is med stjerneskudd på Fellini, resturanten vi spiste middag på også :-D

Nå er jeg sykt trøtt og sliten, holder på å lese "Peer Gynt" i lekse, funfunfun, og etter det skal jeg legge meg, tror jeg ;-D Og ettersom det mest sannsynlig ikke kommer noe innlegg senere, sier jeg bare godnatt!

Legger ut bilde av gavene imorgen!

Birthdaykid

Familieselskap

Heyhey, skal ha familieselskap idag! Akkuratt nå, i dette fantastiske sekundet, sitter jeg å venter på pappa sånn at vi kan dra på butikken... Men han er treig..

Har ikke noe å blogge om, så det blir litt sånn idagharjeggjortdette-innlegg...
Ikke det at jeg får så mye inspirasjon av null kommentarer...

Gjort idag? :-)

Første skoledag

Hei, og beklager for lite blogging...

Kom nettopp inn døren etter å ha vært på Charge, og er så sinnsykt trøtt at jeg må bare legge meg etter jeg har skrevet dette innlegget!

På torsdag begynte skolen igjen, og kul som jeg er har jeg satt et mål om å spise knekkebrød og andre sunne ting til frokost, lunch og kvelds, noe som mange ler av ettersom de kjenner "den ekte" meg.. Men jeg har faktisk satt meg inn i det, andre skoledag idag, og jeg spiser fortsatt sunt(!!!!!!)! Eller, etter skolen dro vi på is-buffè, spiste ostepop, pizza, smurf og drakk brus... Nå føler jeg meg som en skitten dritt på insiden.. For fem minutter siden takket jeg faktisk nei til cola. S T O L T


Diett. hahah

Hadde egentlig tenkt å blogge både i forgårs og igår, men jeg fikk aldri tid! Etter skolen på torsdag dro jeg, Oda og Martine hjem til Maria og badet i boblebad og grilla. Rett før vi skulle bade fant jeg ut at jeg hadde glemt veska på bussen med lommebok og mobil i, fikk helt panikk!! Så vi ringte rundt til diverse bussfolk ogsånt. Fikk tilslutt vesken min tilbake, med alle ting i, men likevel; går det ann å være så glemsk?!

Imorgen skal jeg på Robyn-konsert i byen, og på mandag er det noeeeeen som haar buuursdaaag :-D:-D:-D

Hva har du gjort idag?

Ønsker alle en god natt, nå skal jeg sove- overochut

Leser du bloggen min?

Heija :-) 

Jeg bare lurte på hvem som leste bloggen min?

16.aug.2011

Har ikke noe å blogge om idag, skal ikke noe spessielt, gjør ikke noe spessielt, osv..

Har heller ikke noe blogglyst, men kommer kanskje et innlegg senere idag ;-)

Orker ikke blogge idag...

Er så sliten, så idag kommer det ikke noe inlegg utenom dette.. Har bare tenkt å slappe av, spise is, og overtale pappa til å kjøpe McDonalds til middag. Hvis du ser dette pappa; Meekkeeern, please? :-)


n.a.m.

Seljetur; bildedryss :)

Da er jeg hjemme! Har sett gjennom alle bildene og valgt ut noen som jeg synes var fine, eller som var "informasjonsrik" eheh.. På vei ned til Selje stoppet vi innom Hakkaligården, om noen har hørt om den, og var der i to timer, eller noe sånt! Etter det dro vi videre og kom frem til plassen vi skulle overnatte på. En halvtime senere dro vi til stranden og badet, og Oda hadde det veeeldig gøy med å kaste sjøgress, sand og gjørmesandkaker (!!) på meg... Idag dro vi på et kunstgalleri og et fotogalleri, før vi dro hjem igjen...

Kos dere med bildene da! :-)
Sykt kul!

Fornøyd jente 1

Måtte ta bilde, lignet sånn på Harry Potter-treet!

Fornøyd jente 2
 

Og dere? Har dere sett grusomme meg? Ihvertfall, i den filmen er det ei lita jente som gjør sånn ting på kinnene sine, og på vei hjem satt jeg og Odis og prøvde å få til det samme.. Det endte med at jeg var en smule stoltere og Oda lagde promplyder, flott :-)

Yeah, hei liksom..

De siste dagene har jeg bare ikke orket å blogge. Har koblet hjernen helt ut, og bare hatt dritkoslig kveld med jentene mine! Tok ikke med kameraet, men vet at Oda har noen bilder på kameraet sitt. Kan legge de ut om jeg får de :-) Vi lagde pizza i pizzaovn, så film, og strødde søppel (potetgullposer, dippbokser osv) rundt oss og sovnet på gulvet. Så våknet vi og la oss der vi egentlig skulle sove. Men da kom en sånn bille-edderkoppekkeldritt i taket rett over Oda, også fikk vi helt panikkanfall.. Heehh.. 

Imorgen skal vi dra en sånn plass og overnatte, men Oda sin familie! Det blir kjempekoslig! Skal ta med kamera, loooovæær

Akkurat nå sitter jeg i senga og ser igjennom de bloggene jeg leser, og irriterer meg sterkt over at naboen skyter opp rakketter (!!!), griserhyl og so on.. UMULIG å få sove?! Og nå skriker de også... 


Good night♥

 

Filippa

Innkjøp 09.08.11

Idag var jeg og Oda på moa, og dette er det jeg kjøpte:


Skjorte / Cubus 49,-

Neglelak / Vero Moda 29,-

Genser / BIKBOK 29,-

 

Synes?

Outfit 09/08/11


Topp BIKBOK / Singlet Cubus / Bukse GinaTricot / Jakke och hals H&M

Håret mitt

Før frisøren:Etter frisøren:


Kortkortkort! :-D

Synes?

Våken faktisk?!

Nå ligger jeg i senga og lurer på om jeg skal stå opp eller sove litt lenger med tanke på at jeg og min fantastiske døgnrytme sovnet kl 5 inatt... Men jeg er ikke så veldig trøtt,så jeg tror jeg står opp. Filippa (1) vs senga (0)

God natt! :-)

Nå skal jeg legge meg, god natt til alle dere som fårhåpentligvis leser bloggen min. Imorgen skal jeg klippe meg, mest sannsynlig kort ;-D Blogger sikkert før jeg drar :-)

From this:

To that:

Då seier eg god natt!

Ro, ro til fiskeskjær

Nå har jeg, pappa og Penni vært og fisket, det ble ikke noe fisk desverre. Skulle ta maaange bilder med kameraet, men det streiket og det gikk bare ann å ta ti, så jeg tok bilder med mobilen ;-)

Hvilken skal jeg velge?

Heei♥     Idag har jeg sto jeg opp rundt fem, faktisk. Er sinnsykt sliten og har slappet av i hele dag ;-) Har også fått somlet meg til å lage noen header-alternativer, men jeg veit ikke hvilken jeg skal velge så dere får "stemme".. 

Det er igrunn samme bilde, men på den ene er det ikke skygge bak teksten, på den andre er det skygge bak teksten og på den siste er det en slags hvit "kant" ... Jaa, jeg er sinnsykt opptatt av detaljer, ehhe..

Nå skal jeg gå og stappe i meg noe pizza, junkfood4life<3

Hvilken likte du best?

Kakaaoo!


Fristende?? :-))))

Nå sitter jeg og venter på at Oda skal komme seg bort hit så vi får sett Harry Potter 1, 4 og 7del1 :-D
De er så søøte i de første filmene!

Åhh, så søte!! ^^

Hva skal du idag?

Jeg vil lese bloggen din! ;-D

Jeg har kort sagt ikke noe spessielt mye å gjøre på, og begynner å bli lei av å gå innpå de samme bloggene hvert femte minutt, så hvis jeg skal begynne å lese din blogg så kan jo du skrive i kommentarfeltet? :-)Peppes next!

Nå skal jeg ut med familien :-) snakkes senere!

Overskrift.

Jeg får ikke sove.

Ville bare si ifra

Om at nå er jeg våken :)

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits