august 2012

Outfit- denim, denim, white, white


Jakke, genser ZARA | Bukse H&M | Lue BIKBOK | Sko DNA

Dette hadde jeg på meg idag. Sluttet 11:40 på skolen, og etterpå dro jeg og Anna på moa og handlet litt og spiste bigbite. Kjempekoslig! Viser innkjøp imorgen, siden det ikke er mulig å få tatt bilder nå... Kjøpte verdens deiligste genser i sennepsgul, eelsker den!

Atm sitter jeg og drikker snapple og ser på tv. Kommer ikke helt over at det er helg! Men vi snakkes imorgen, god helg! ♥ Hva synes dere?

Want - shoes


1. HER   -   2. HER   -   3. HER   -   4. HER   -   5. HER

Blir helt forelsket, skulle gjerne kjøpt alle.. 

Sisterlove


Koslig kveld med lillesøster! Spist Ben&Jerry's og sett på disney channel! ♥♥

Outfit; hint of mint

Hint of mintGårsdagens som jeg glemte å poste... Tenkte jeg skulle prøve noe nytt, så lagde antrekket på polyvore!
Burde jeg fortsette å lage outfit på nett?

Long time no see

Kort oppsummert:
lørdag dro vi (familien) ut i byen på matfestivalen, og senere på Herlighet og kjøpte systoff og skinnstoff.
søndag dro jeg hjem til Oda på ettermiddagen, og så The Hunger Games. Ble selvfølgelig hentet midt i filmen, så lånte den med meg hjem! Mandag var jeg utrolig sliten, og idag har jeg vært på skolen.
Nå skal jeg spise middag, og så se resten av filmen! 


Søndag


Hehe, bilder fra skolen idag

Kommer til å legge ut outfit senere, så stay tuned people!

Birthday gifts


Sko, klær, kort og penger! Kjempekjempekjempefornøyd med skoene!! 

Gårsdagens antrekk


Jakke ZARA | Genser, hals GINA T | Bukse, belte H&M | Sko DNA

Her var da antrekket for i går (helt fullstendig forelsket i skoene), fikk ikke blogget, fordi jeg var ganske sliten. Idag var jeg ikke på skolen, heller, siden jeg var så utmattet og varm i dag tidlig... Nå er det helg, og jeg har ingen planer - deilig!! 

Hva skal du i helgen? Synes om antrekket?
 

Lovely day

Dette har vært en super dag! Etter skolen dro jeg, Oda, Martine og Maria på Dolly og 'feiret' meg! Og senere dro jeg ut og spiste middag på Fellini! En av favorittresturantene mine i Ålesund! Det er så koslig der :-) Har fått mange fine gaver, som jeg viser imorgen! Loveit♥ Nå blir det sengen om to strakser! 

Vel, nå er det 7 minutter til jeg ikke har bursdag lenger, og da er det et år til neste, så nå sier jeg hade og koser meg med resten av den tjueandre august!

16 yearsDa var jeg også seksten år! Nå skal jeg ut på cafè med jentene mine, og senere skal familien og jeg på resturant! Wii! 

First day of school

Første skoledag. Sliiiten


1. Some kind of outfit; pants ZARA / sweater H&M  2. My beloved one  3. Me after a looong day

Var litt nervøs da jeg kom meg inn på skolen idag. Lille meg på VGS! Men det gikk egentlig ganske bra, og kom i klasse med flere jeg kjente. Etter skolen ble Oda med meg hjem, og vi slappet av og så på tv. Så tok vi turen for å kjøpe litt stuff til skolen. Og en pysjamas-shorts. Og en neglelakk. Hehe. At the moment sitter jeg og drikker te, og skal snart legge meg. 

Og dere, gjett hvem som blir 16 om to dager da? ;-)

Jugendfest

Nå sitter jeg og Oda på tribunen på Color Line Stadion, rettere sagt på jugendfesten! Maria Mena står på scenen akkurat nå! Og senere er det Mikael Paskalev, Roxette, LidoLido osv :-)

Todays Outfit

God morgen dere! 


Genser, belte H&M - Shorts LEVIS - Jakke ZARA - Ring CMYK - Veske GINA T

Hva synes du?


Skiftet til bukse rett før vi skulle dra, siden det begynte å regne. Ble basically seende sånn ut:
Bukse BERSHKA

Back to reality

 Nå er det bare fire dager til skolen begynner igjen.. Hvor ble sommeren av? Føler liksom at alt har gått så sinnsykt fort! Alt jeg hadde planer om å gjøre, alt jeg og veninnene mine skulle finne på, det fikk vi plutselig ikke tid til? Har jo hatt det kjempegøy, men alt har gått så altfor fort! 

I tillegg kjenner jeg at jeg gruer meg skikkelig til å begynne på vgs. Nå blir det ingenting som heter "ikke grunnlag for karrakter", og jeg blir pent nødt til gå om igjen hvis jeg ikke greier å få karrakter i fagene. Jada, alle sier at jeg må ta den tiden jeg trenger, men ærlig talt; hvor gøy er det at klassen din skal bli russ og du fortsatt er stuck i første? 

Når starter du på skolen?

Girls Night

Hey allaihopa! Idag, eller rettere sagt om 30min, skal jeg ta buss til Sykkylven til Martine. Senere skal jeg og en del flere bort til Lovise, på avskjedsfest! Hun flytter nemlig nå til høsten! :-( Så da skal vi ha det utrolig koslig ikveld! Så blir det til at jeg, Oda og Maria skal overnatte med Martine. Blir utrolig koslig, men nå MÅ jeg gå!Vi snakkes da!

Batman: The dark knight rises

Nå sitter jeg og Oda i kinosal 3 på Moa Kinosenter. Vi skal se batman!!!

Oda, haha, bildet ble ganske mørkt

Men nå begynner den! Snakkes

Å sove i sin egen seng

Er noe av det beste i verden! Skal straks legge meg nå, er drittrøtt og utmattet. Kom til Oslo igår og til Ålesund idag. Så dro vi på kaffe til noen vi kjente som nettopp har giftet seg! Imorgen skal jeg sove hele dagen!

Siste dagen

Imorgen drar vi til flyplassen. Idag er siste hele dagen vi er her! Kom tilbake til Skiathos igår, etter noen dager i Volos med bestemor og bestefar! Idag skal vi bade, men tror det blir om en stund siden alle er slitne! Igår var vi på Mamma Mia utendørs kino! Det var kjempekoselig!

Litt bilder fra iphonen:

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits