september 2012

Wishlist


Fuskepels fra Zara, Jeffrey Campbells, rottweiler fra Givenchy, skjortekjole og strikkagenser fra Monki, suit Filippa K, Cheap Monday kjole, Acne shore, H&M outfit, sølvcardigan H&M, spacegenser fra BIKBOK, Dr. Martens

Elsker alt på bildet, serriøst. Noe du likte?

Sleeping over

Heihei! Inatt overnatter jeg hos Nina! Vi har spist taco og godis, og nå skal vi snart legge oss (mamma og pappa leser bloggen...) Så ja! Good night sweeties

Hva gjør dere inatt? Heheh

On the radio


#Funfact Jeg elsker FM-radioer! Så det tristeste med å kjøpe iphone var at det ikke var FM på. Hadde heller ikke vanlig radio hjemme, så nå kjøpte jeg en liten, lilla og søt en fra Europris! 

Idag har jeg vært på legen. Var der bare for å snakke litt, siden det er nesten tre uker siden jeg sist var på skolen. Blir litt sprø av å sitte inne uten å gjøre noe så lenge. Blir ingenting å gjøre på, men samtidig orker jeg ikke så mye om jeg går ut en tur heller. Var helt sovevrak etter legen, så sovnet ganske fort med pcen på fanget. Har et lite prosjekt om å ikke sove om dagen, sånn at jeg får sove ordentlig om natten, men failet allerede nå. Er sinnsykt trøtt nå, så blir nok til å legge meg nå snart.   Skal   på   skolen   imorgen

Sleep, sleep, sleep

Hei alle fantastiske! Ble ikke skole idag heller. Sliter veldig med meg selv nå for tiden. Alt fraværet, alle spørsmålene om å ta halvt år, og selvfølgelig, leksene. Vet ikke hva jeg skal gjøre, alt er bare dritt. Alt jeg gjør er å ligge i senga, sove, ligge på sofaen, og sove litt til. 

Søvnen er ikke å finne noe sted, ettersom jeg sov i hele dag. Hadde taco til middag da, et lite lyspunkt. Har også fått en god bedring-gave fra mamma for noen dager siden, "Sy om med Jenny Skavlan". Fantastisk bok.
 Imorgen er det aktivitetsdag på skolen, så det er ikke så farlig hvis jeg ikke kommer. Kan jo ikke være med uansett

Da sier jeg godnatt, og fortsetter å leite etter drømmeland, good luck liksom

Favourite blogs

AnnaisHeddaTrieutran

Mia Groeng - Silje - Maren Bore

De absolutte favorittene: Love Aesthetics - Stylezebra - Vanillascented

Love Aesthetics blir skrevet av en 23 år gammel jente som bor i Amsterdam. Hun er rågod på på å kle seg, og legger ut utrolig mange DIY's! Jeg elsker denne bloggen, og jenta.

Stylezebra er en utrolig bra blogg, som jeg kom over for noen måneder siden! I tillegg til å være utrolig pen, har hun sinnsykt bra stil. Blir helt forelsket i alle antrekkene hun legger ut. Elsk!

Vanillascented. Har ikke ord. Fantastisk pen, og flink med klær. Bor i NY, og går på designskole. Kan ikke si annet enn at jeg digger henne!

VEL verdt å ta en titt, ihvertfall de tre siste.

Pleier du å være innom noen av disse?

UnpublishedUpubliserte bilder fra iphonen

Ironisk?

Ny uke = nye muligheter? Ja særlig. Har ikke kommet meg på skolen enda, denne uken. Er like utslitt som forrige uke. D-r-i-t-t. Også er jeg så inspirert i klesveien nå, men å kle på seg for å ligge på sofaen; er jo ingen vits i dèt. Blir så sint, frustrert og lei meg. This fucking shit

One week

Nå er det èn uke siden jeg blogget. På syv dager har jeg vært sengeliggende i fire dager, slappet av i to, og vært på skolen, èn. Så har rett og slett ikke orket å blogge. Så ja. Imorgen er det ny uke og det betyr nye muligheter, ikke sant? Ikveld skal jeg slappe av, kanskje se en film på tv. Håper alle får en fin søndagskveld!
Blogging in progress

Lykke til med uken!

inspiration overload

Antrekk; maxi


Genser GINA T - Skjørt BIKBOK - Veske MOMMYS - Sko DNA


Merker virkelig at det er høst nå, var kjempekaldt med tynt skjørt... Snart kommer vinteren... Etter Bohus og Skeidar osv, dro jeg og mamma på kafè-resturant og spiste. Jeg bestilte biff-wok og det var sinnsykt godt!


Serriøst godt

Nå skal jeg og mamma se film. Snakkes imorgen! 

Hva synes dere om antrekket?

Going out

Skal på noen ærender, blandt annet Bohus osv! Kan legge ut outfit senere når jeg kommer hjem, hvis noen er interessert?

Hva skal du idag?

Outfit; run dmc


Tee GINA T - Bukse CUBUS - Jakke ZARA - Belte VERO MODA - Veske MAMMAS - Sko DNA 

Skulle poste outfit tidligere idag, men dagen ble prioritert med powernapping og kino med fatter'n, Kon Tiki! Råbra film, anbefales virkelig! Nå er jeg sinnsykt trøtt, så legger meg om to strakser! God natt! zzz

livet går imot

Har ikke vært på skolen idag, var så utrolig sliten, etter igår. Og jeg er egentlig ganske flau over meg selv, for jeg vet mine  grenser, hvor mye jeg  orker, og hva som skal til for å  slå meg ut. Men jeg var likevel på Moa mye mer enn det jeg trengte, som  selvfølgelig  gikk utover skoledagen idag. Men samtidig føler jeg at det var bra jeg gjorde det, ellers blir det så grått, når det eneste du gjør er å være på skolen, være hjemme, sove.  Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, er så vanskelig å  forklare  uansett

Innkjøp fredag


H&M Mann 99,-


H&M 149,-


CUBUS 199,-


CUBUS 149,-

Dette var altså det jeg kjøpte på fredag med Anna! Måtte ta bildene med iphonen, siden kameraet mitt er utladet, men skal fikse det idag!

Mustard Outfit

Heihei! Innkjøpene blir desverre ikke lagt ut idag, for jeg sitter på Orreneset. Som er oppi fjellet. På leir. Skal bare være her til imorgen da, så da får jeg sikkert lagt de ut da. Her er iallefall dagens kledning. Genseren og buksa kjøpte jeg igår, så dette blir jo igrunn delvis innkjøpsinnlegg, haha!
Ble bare et bilde, siden pappa desverre ikke er så flink fotograf... 


Genser H&M | Bukse CUBUS | Belte VERO MODA | Sko DNA

Genseren er fra h&m mann, 99kr
Buksa er fra cubus, 199kr

Må bare tipse om at buksene på Cubus er helt fantastisk! De koster bare 199kr og passer perfekt! Har opplevd så altfor mange ganger at bukser er vide i beina, men på Cubus er de skikkelig trang på leggen! Så ja, dette er den tredje svarte buksen jeg har kjøpt, men den første som faktisk passet ordentlig. Kommer sikkert til å klippe opp de andre til shorts :-)

Hva synes du om antrekket? Hvor kjøper du buksene dine?

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits