oktober 2012

"look into my eyes

 and hear what I´m not saying, for my eyes speak louder than my
voice ever will"

Lazy sunday

Haha, sikkert en av de mest brukte overskriften på hele bloggfronten. Anyways, har slappet av i hele dag. Våknet først halv tre og etter det har jeg  godt rundt i morgenkåpe, spist litt og sett på klær (all the time)... Nå har jeg endelig somlet meg til å sette på film, Bride Wars. Jaja, lenge leve jentefilmer. Hva har du gjort idag? Har du sett denne filmen?

Dagens
Dagens film: Tingeling - Vingenes Hemlighet

Var på kino med lillesøster og så denne idag! Søt film!
Dagens innkjøp: Frozen yoghurt fra 7/11

Nam!

Dagens søting:

Min fantastiske lillesøster! Søta!!

Dagens outfit: Måtte sensurere alt rotet bak meg, desverre. 
Jakke, t-shirt, belte H&M | Bukse CUBUS | Veske DIY | Skjerf ZARA | Sko DNA Dagens blogg: Mija

Har sånn ca nettopp oppdaget denne bloggen, blir så inspirert!

Dagens sang: Is anybody out there? - K'naan

Hørte den på 7/11, ble dilla utover dagen

Dagens inspo: Turtlenecks

Elsker!

Hva synes dere? Vet innlegget er lagt ut veldig sent, men fikk ikke tid tidligere...
Nå legger jeg med, god natt!

Yesterdays outfit or something


Bukse LINDEX | Genser ZARA | Lue BIKBOK

Kjøpte denne buksa for en stund siden, 50kr! Den er litt dress-aktig, men jeg synes den er ganske kul!

Dette gikk jeg altså med igår! Hva synes du?

A good day

Idag våknet jeg faktisk så tidlig som halv seks, helt av meg selv! Rundt kvart over åtte dro jeg på skolen med mamma og pappa. Så dro jeg hjem og bare slappet av. Tok litt (mange) bilder av meg selv, og snøen og snapple'n min. Så sloknet jeg på sofaen, og ble vekt tre timer senere av at vi skulle ha biff!!! til middag. Og nå sitter jeg her sammen med lisjesøster og snacks. Vi har leid Barbiefilm, prinsessen og popstjernen for de som måtte lure, og er helt klar for å kose oss!
Biff, snacks og ute av senga, denne dagen kan ikke bli bedre!Hva gjør du ikveld?

5 kjoler under 500


 HVIT 199,- | BURGUNDER 349,- | SVART 149,- | ROSA 189,- | TURKIS 249

Jeg bare elsker den turkise, hvite og rosa! Og den svarte. Og den burgunderfargede...♥ 
Noen du syntes var fine? 

Ut på kafè, aldri sur

Fikk for meg at jeg skulle dra ut på kafè idag, så jeg gjorde det. Var også innom to butikker osv. Sier egentlig alt på videoen, så ja.. Enjooy!

Trykk på hjulet og velg 720!

Hva syns dere?

Behind the scenes

Hei! Har nettopp våknet og sitter og spiser. Det er ikke noe som heter døgnrytme lenger, jeg kommer og går som jeg vil. Skolen står ikke i min avtalebok lenger. Først og fremst fordi jeg ikke har en avtalebok, men også mest fordi jeg har sluttet. Sykmeldt meg. Som er så utrolig lettende, men samtidig så utrolig deprimerende. Nå er det garantert at jeg ikke får bli russ med de andre. Yess

Sitter bare og venter på at det skal bli jul. Det er ikke stort annet å gjøre. ME handler igrunn bare om venting. Man venter på at man skal bli frisk her, og jammen venter man på at man skal bli frisk der også. Jeg venter også litt på neste måned, for da får jeg penger igjen. Jeg venter på mitt månedlige løfte om ikke å bruke alt med en gang, og jeg venter på å bruke alt sammen med en gang, nøyaktig slik jeg bruker.

Jeg sitter egentlig bare her, med for mye fritid. Hører på musikk 25 timer i døgnet, tar med meg musikken overalt i leiligheten. På do også, må ha soundtrack til all denne dritten ikkesant 

Frågestund

Hei dere! Tenkte å ha en spørsmålsrunde, siden jeg ikke har hatt det på eeevigheter! Så still mange spørsmål, så svarer jeg på video, ok? :-)Hva lurer DU på?

Pakke i posten

Skinnjakke fra Ebay! Ble utrolig fornøyd i forhold til at den bare kostet 130(!!!)kr! 

Ble ikke noe blogging igår, første jeg gjorde da jeg sto opp var å stelle meg og dra til Oda. Satt parkert  i sofaen nesten hele dagen, med disney channel, brus og sjokolade! Så blogging ble det ikke... Idag er jeg bare sykt trøtt, har sett på film hele dagen! :)

Nå blir det straks middag, snakkes! Hva synes du om jakka?

such a babe

#Denfølelsen når du finner gamle bilder av deg selv som poserer. Hadde faktisk blogg da disse bildene ble tatt, så dette var en photoshoot med Oda. Minner!

LOL, THAT'S ME

Vel, dette er sånn ca meg. Kjenner meg igjen i omtrent alt fra den tumblren! >lolthatsme

Dagens antrekk


Genser ZARA | Skjørt, lue BIKBOK | Veske MORRIS | Sko CONVERSE 

Dette er altså dagens antrekk. Trodde egentlig det skulle være mye kaldere ute enn det var, men det gikk helt greit med tyynn strømpebukse! Idag har jeg vært en tur på legen, og måtte pappa innom Moa, så da gikk jeg innom bikbok. Kjøpte en skjorte, et skjørt, og en strikket topp. Alt kostet 49kr per plagg! Etter det har jeg egentlig bare vært hjemme og sovet og sett på tv osv. Nothing but the usual. Nå blir det straks senga, god natt! Det er forresten veldig stille fra dere nå for tiden, hadde vært så koselig hvis dere hadde kommentert litt mer... :-)

Hva syns du om antrekket?

Hvilken? Hjelp meg


1, 2 eller 3? Har tenkt å bestille en av de, k
larer ikke å bestemme meg? Fra Topshop og River Island

Hvilken ville du tatt?

Videoblogg

Har omtrent tilbragt det siste døgnet i senga, har sovet mye mer enn jeg nesten trodde var mulig, kameraet har vært utladet, og jeg går rundt i joggebukse. Da blir det ikke bra blogging. Så jeg satte sammen noen få, av maaaange photobooth videoer jeg har av meg selv, og fikk frem en 1.30min brukbar film. Enjoy!

Dream outfit

Chick Flicks


How to loose a guy in 10 days.
Jeg elsker denne filmen, handlingen, skuespillerne, alt! Favorittfilm#1


10 things I hate about you.
Så den ikke før for en stund siden, men elsker den. Heath Ledger er aksjkhnabfefg..ubeskrivelig


Step Up (1).
Tatums, enough said.


No strings attached. Såå søt


P.S. I love you.
Gråt gjennom hele filmen, haha


The ugly truth.
Jeg elsker denne filmen, bare elsker den


The notebook.
Tipper omtrent alle har hørt om/sett denne? Så trist, men så vakker


A walk to remember.
Har ikke ord, den er så rørende, så akjfjks fin


Remember me.
Jeg synes denne er fin, men rotete, men på en trist og fin måte. 


Wild child.
Synes egentlig ikke at det er så bra historie i denne, men det er et eller annet utrolig jentete og fint over den, så ja. 

Vil ikke anbefale disse filmene til de som ikke tåler kyssing, gråting og jentelus, haha!

Har du sett noen av filmene over?

Surpriseparty

Igår var den beste dagen på lenge! Var med på Surprise-overstått-bursdag til Maria! Først var det bowling med jentene, som var planen for å få Maria ut av huset. Så dro vi på McDonalds, og med èn gang hun ble hentet etterpå, dro vi også! Fikk med foreldrene på dette, så de dro innom butikken osv. Var sinnsykt godt gjennomført i forhold til at det ble planlagt kvelden før! Hjemme var det flere som lagde tacogryte og kake, og når hun endelig kom hjem sto vi klare med ballonger og konfettipistoler(?)! Desverre er jo kameraet mitt utladet, så det tok jeg ikke med, så fikk heller ikke tatt noen bilder. Låner bildet som ble lagt ut på instagram:

@stineholstad sitt!

Hva synes du om bildet? Har du vært med på Surpriseparty før?

(forhåndsinstilt innlegg, ligger sikkert og sover nå, zzz)

Outfit- stars

T-skjorte, belte H&M | Bukse, lue BIKBOK | Sko Vet ikke

Har vært på kafè med mamma idag! Var kjempekoselig, spiste tacolefser og drakk kaffe! Hadde på meg denne strikkacardigan fra H&M og veske/lommeboka som jeg har laget selv, men de ble bare ikke med på bildet.. Må også beklage for at bildet er så dårlig som det er, men kameraladeren min har gjemt seg... 

Hva synes du om antrekket?

Four Red Fruits Tea

Hei dere, nå sitter jeg i sofaen og bare.. sitter her. Idag har det vært en stygg dag, så har bare sovet, sett på filmer og drukket te. Har blitt helt dilla på te, har jeg fortalt det? Te-te-te. Drikker flere kopper om dagen, sikkert ikke så sunt når man har et lass med sukker i da, men men.

Den beste!!


Gladjenta

Men nå skal jeg se enda en film, 500 days of Summer, før jeg legger meg! God natt! Hva har du gjort idag?

Sisters on shopping

Hei kjære søte! Igår hadde jeg faktisk en kjempefin dag, var på handletur med lillesøster! Hun har nettopp feiret bursdag, fikk litt mye ca$h og sånn, så da måtte (og ville) jeg bli med henne! Fikk endelig kjøpt stjernebuksa mi, happy! Og litt andre ting. Kjøpte også den gråe t-skjorta som er på bildene, men bildet av den ble så stygt at jeg ikke vil legge det ut, haha


Synes egentlig den er litt styggfin, men heller mest for fin! Var på 50%, så det ble 300kr Bikbok


129kr Cubus


79kr Cubus


79kr H&M


49kr H&M


59kr HåEm


120kr Lindex

Lil'sis ville også vise hva hun hadde kjøpt!


Genser fra Cubus


Earcuff fra H&M

Hva syns du om innkjøpet?

Good morning

Hei. Er faktisk våken, men er ikke helt i form. Har ikke lyst å legge meg, så egentlig sitter jeg bare og ser ut av vinduet på alle bilene som kjører forbi og himmelen som skifter sakte fra mørkeblå til lyseblå. Klokken er bare 07.53 og dagen har allerede begynt å fly forbi. 

Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg

Yesterday

Igår dere! Da greide jeg det! Var på skolen for første gang på tre uker! Etter skolen dro jeg en liiiten tur og spiste bigbite og så på klær, siden bikbok hadde kjempemye på salg! Ble ganske sliten etter skolen, og det høres sikkert rart ut at jeg dro på Moa etter det, men jeg har sittet inne i over to uker og stirra i veggen, så da måtte jeg bare dra en tur. Uansett, det var en skikkelig fin bukse der, boyfriend-style med stjerner på. Ombestemte meg i siste sekund, så jeg kjøpte den ikke. Angrer litt (veldig)..Nå blir det tacopastagryte med familien! Hva gjor du igår?

New, again

Var så lei av designet. Har bare hatt det siden mai, men likevel. Organic tabs - burgunder - grått. Tror jeg kommer til å ha dette en stund, siden det er så utrolig enkelt! Kan jo også bare bytte ut bildet i headeren når jeg føler for det. Jepp.

Før


Kommer til å bytte ut profilbildet, passer liksom ikke helt inn, haha

Hva synes dere?

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits