november 2011

Sorry

Sorry for null blogging. Tentamenstider og utmattelse, u see.


Btw; Første desember om tre minutter!! Gooood juul

Today


Dro til skolen - Kom hjem - Slappet av - Drar på butikken - Spise - Sove.

Dagen idag, så snakkes vi imorgen!

Snow in Aalesund

Det var senest igår jeg klagde over at snøen aldri kom, men idag tidlig kom lillesøster og vekket meg tidelig; "Filippa, se ut av vindue!!!! De har snødd!!!!"


Okeida, det er ikke  mye, men det er en begynnelse :-DD Hagen til naboen btw! 

Snør det hos deg? :-)

SleepyheadHejhallå. 

Skal igrunn ikke noe spessielt idag, så det blir nok tv og chips-kveld :-)

Fredag

Endelig helg! Har vært på skolen de to siste ukene HELE dagene! Overgår meg selv! Etter skolen idag dro jeg, mams og Penni på skeidar for å se på rullgardin til rommet mitt, men vi fant ikke noen "fine", så da kjøpte jeg heller ei pute :-)

Vet ikke helt hva jeg skal i kveld, men det blir kanskje en tur på Charge, eller hjemme ;-)

Hva skal du i kveld? God helg♥

Wordfeud

Add meg; filippach! Sykt gira!

Innkjøp


Det jeg kjøpte på fredag♥

Idag har jeg vært på skolen, sovet, spist pizza, og facebook. Fint liv.. Men nå skal jeg hoppe i dusjen og prøve å legge meg tidlig :-)

Har forresten lagt merke til at forrige outfit var for to måneder siden... Savner dere outfitinnlegg, eller er det ikke så interresant?

Innocence


Avril Lavigne - Innocence

Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg vært på sofaen. Hele siste uken har jeg vært på skolen hver dag, og er så utrolig stolt! Men når jeg kommer hjem er jeg på lik linje med et slakt. På skolen kommer lærerene bort én etter én og forklarer at jeg ikke kan få karakter i det og det faget, fordi jeg har vært for mye borte og hatt for få prøver. Jeg hater ME.
 

Også dere? Har fått laga meg et design, her (VET at bloggadressen eier, heh)! Se på det og fortelle hva du syntes? :-D Skal endre liitt på det, tekst og overskrift, og sånn

Skolen

Stikker på skolen!

Hektaa

Twilight

Jeg stikker på kino om 10min, skal se twilight breaking dawn! Har stoore forventninger!! :-D De siste dagene har det vært litt hektisk, men når jeg kommer hjem tenker jeg at jeg får lagt ut både innkjøp og nytt design ;-)

Innkjøp 16.11.11Idag har det igrunn ikke skjedd noe spessielt, var på skolen, kom hjem, that's it. Imorgen skal jeg og Oda dra på moa igjen fordi jeg måtte forte meg hjem igår, og fikk ikke kjøpt alt jeg skulle :-)

Fraværende

Hei, de siste dagene har ikke bloggingen vært på topp. Har nettopp flyttet inn hos mamma, holder på å komme igang her, altså. Mamma liker heller ikke at jeg sitter så mye på dataen, men hva kan jeg egentlig finne på? Føler meg ganske så handikappet, selvom jeg sikkert virker som en energifull jente på mange. Ville egentlig bare si ifra at jeg lever. Snakkes imorgen. Da legger jeg også ut bilde av vesken og blusen jeg kjøpte med lillesøs, Martine og Oda idag :-)
Loveyouall♥@Weheartit
 

Snart nytt design

Hei søtinger!♥

Idag var det frost på bakken!? Snaart kommer vinter'n!


Søt#1


Søt#2

Holder på  å lage meg nytt design, så kommer snart nytt! :- )

Miss my hair

Home again! Var utrolig gøy i bursdag, spiste pizza og kakoor! Også så vi "Hodejegerne", skikklig bra film! Nå skal jeg legge meg, snakkez imorgen ♥

Tusen takk for de fine kommentarene på forrige innlegg ♥

Bursdag

Dette er tredje gang jeg skriver dette innlegget, har syyyyykt blogglyst, noot.

Skal i bursdag om én time og tre kvarter, så stikker i dusjen om to sek. Gidder ikke å ta et bilde av meg selv, late som om jeg er sinnsykt glad for å legge det ut, såeh, legger ut noen bilder som jeg har redigert i helga :-))


Originalbildet

 

Hva synes du om bildene? 

Danseforestilling

I kveld dro jeg på danseforestillingen til Maria og Martine, eller balletskolen da, men for å se Maria og Martine danse. De var kjempeflinke, og nå er jeg supertrøtt. Skal legge meg snaaaart, må bare se ferdig James Bond!


Søt XDXD, neida.

Blogges imorgen♥

Sykingen

Det er så sykt kjedelig å være syk, eneste man gjør er å se på tv, kjede seg, se på tv, sitte med dataen, se på tv, lese noe, se på tv, spise, sove. Kjedeliiig


Arkivbilder er kult.

Snakkes når jeg har noe bedre å gjøre..♥

Edit: Har forresten bestilt den julekalenderen fra femelle som du finner overalt på blogger på topplisten ^^

Dagen idag

Hei! Beklager bloggfraværet, har vært "lost" siden mandag, helt utslitt av hospitering... Men idag dro jeg på skolen, og så har jeg vel egentlig bare slappet av etter deet :-)

Mariell gikk rundt og solgte pepperkaker til folk, som gikk til klassen eller noe? Kjøpte en boks, og nå er det syyykt julestemning her! Hihi♥Jolemonn♥

Men nå skal jeg legge meg, sånn at jeg greier å dra på skolen i morgen også :-) Snackhez 

VGS

Var på sånn VGS-ting idag, husker ikke hva det heter, men er ihvertfall helt dau etter det... Sovna flere ganger i "timene" og på bussen. Men serriøst, nå må jeg slutte å blogge, for jeg er så sykt sliten. Snakkes forhåpentligvis...

AAFK VANT!

LYKKE! :D:D:D 

Butikken next

Stikker på butikken for å kjøpe litt snacks til ikveld :-D


HEHE

Jaaa, det er irriterende..

...når folk kommenterer uten at det har NOE med innlegget å gjøre? Jeg tror du selv vet at jeg sikter til deg. Just sayin.

Greys Anatomy

HELG. Har nettopp komt hjem fra skolen (for to timer siden, eheh).

Og nå sitter jeg og ser på Greys Anatomy, syyykt spenandes! Er egentlig sånn skikkelig "trøtt" eller kroppen er det, men ikke hodet, så jeg føler meg som en zombie liksom, orker ikke snakke :-S


For ca 2 timer siden :-)

Så nå skal jeg bare slappe av og så får jeg se om jeg skal noe i kveld.

Hva skal du i kveld?

Hjelp!

Hva synes dere om designet på denne bloggen; fch096.blogg.no?
Jaa, jeg er litt stolt fordi jeg greide å lage det helt selv, heheheeh...
Menne, hva synes dere? :-D

Må meddele dette koselige bildet som nina sendte idag

Så jeg sendte dette tilbake

Før vi til slutt sendte litt sånne

Lol, snackes

Jeg er litt sånn derre

DRITLEI. Jeg spydde etter skolen fordi jeg hosta............... :s:s Nå må jeg bli bra, for jeg er syyyykt lei.

Lillesøster tok med seg en krabbe hjem og lagde akvarium til den, men den døde dagen etter :-/

R.i.p. Andreas :-(

Snart tilbake

brb - sover


hihi, littsøteda?

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits