november 2012

Christmas wishlist


Ønskelista 2012. Kåpe og kjole fra Nelly her og her, kåpe fra Ellos her, T-shirt fra Choies her, Klokke fra Daniel Wellington her, Canon EF 50mm f/1.8 II, sko fra Topshop her

Da har jeg også laget meg ønskeliste, med de tingene jeg ønsker meg mest. Ønsker meg også gavekort og morgenkåpe, og et helt uaktuelt Acne-skjørt (helt uaktuelt fordi jeg ikke kan få kjøpt det noe sted) Så ja, eeelsker den plommefargede kåpen, og klokka. Love

Outfit: knittts


Genser VERO MODA
Bukse CUBUS
Lue BIKBOK
Sko DNA
Veske HELLAS 

Ganske enkelt antrekk idag. Genseren kjøpte jeg da jeg var i byen med Nina, og er den varmeste jeg har. Det er det sånn svær hals på den, så man kan brette den over ansiktet, haha! Kjempedeilig! 

Like it?

An awesome outfitDette er så perfekt! Ladies and gentlemen, Mia Groeng.

Headchain

Syns dette er så stilig! Liker spessielt den nede til høyre, ønsker meg den i julegave! Hot or not?


Har kommet ut av søvnrytmen min, så da får jeg bare blogget sent på dagen/kvelden.... Ikkje lett

I could wear this

 

Hvor nydelig? Elin Kling har fantastisk stil!
Sofa-dag idag, har bare slappet av og sett på inspirerende personer på nett. Koslig det da

Kunne du gått med antrekket over?

The sunday outfit


Genser, belte, jakke H&M
Bukse BIKBOK
Cuff LINDEX 
Sko DNA 
Veske HELLAS

Syns egentlig det er litt kleint å gå rundt i fake designerveske, men det falt meg ikke inn før etter jeg kom hjem fra Hellas. Og nå er den jo betalt.

Idag har jeg vært og sett lillesøster danse, på "balldans". Kjempekoslig, også var det kaker etterpå, hihi! Nå sitter jeg her og ser på film på FEM, Love Happens! Skal prøve å legge meg tidlig ikveld, så kommer jeg meg tidlig opp imorgen! 

Hva syns du om antrekket?

An old one


Jakke ZARA 
Genser, hals GINA T 
Bukse, belte H&M 
Sko DNA

En gammel outfit. Har vært en travel helg, selvom det bare har kommet til Lørdag. Igår var jeg på frisøren for å klippe litt. Har alt i samme lengde nå, før hadde jeg lang bob. Senere ble det barnepassing, og idag var jeg i byen en tur med Nina. Nå skal jeg bort til Oda en kjapp tur, også skal jeg hjem, haha! Busy woman. 

Hva gjør dere denne lørdagskvelden? ♥

Twilight breaking dawn II

Nå stikker jeg straks og møter Oda og Marty, skal bare spise litt først! Kan legge ut outfit imorgen, blir kjempedårlige bilder hvis jeg skal ta de ikveld, og ikke minst blir det sent! Så ja! 

Hva gjør dere ikveld?

Good night

Dagen startet ganske dritt, men ble ganske bra da pappa kom hjem med en litt godteri og desemberutgaven av ELLE.Imorgen blir det Twilight med Martine og Oda, så nå skal jeg straks legge meg slik at jeg våkner! Igår sovnet jeg faktisk før tolv!! Amazing! 

Godnatt! Har du sett twilight?

SO inspired


HERFRA

Beklager at jeg ikke har vært helt god på bloggfronten, sover for mye, til feil tid. Sover på formiddagen, ettermiddagen, før middag og etter middag, til det ikke blir noe søvn igjen til natten. Og nå er jeg lei. Lei av Ålesund, leiligheten, senga, sofaen, søvnbehovet mitt og meg selv. Jeg vurderer å bare sette meg på et fly vekk, til Oslo, København eller Stockholm. Bare komme meg vekk og gjøre noe nytt. 

Nå må jeg hoppe i dusjen, etterpå skal jeg møte mamma for å dra innom eplehuset. Mobilen min er klikkings, greier ikke å oppdatere i appstore. Hvis noen vet hvorfor det kanskje er sånn, skrik ut! Vi snakkes!

Let's travel the world

Jeg vet ikke hvor mye det har kommet frem på bloggen før, men jeg  elsker  å redigere. Jeg elsker å leke meg med fargene og jeg elsker den følelsen man får når man har skapt noe fra nesten ingenting. 

Desverre har denne uka har vært dum, så da har det blitt mye tid i senga, men igjen mye tid til å redigere. 

What do you think?

Outfit- turtleneck

Bukse Bikbok
Skjerf Cubus
Sko DNA
Resten H&M

Gikk kledd sånn igår også, men var bare innom butikken og legen, så da følte jeg for å ha det på idag også! 

to blogger

Ble til slutt ganske mange å velge imellom, men jeg syns de to nedenfor var de beste! 


>www.ttsoml.blogg.no>www.heddak.blogg.no

Har du vært innom bloggene før?

Anbefale din blogg?

Orker ikke å finne frem kameraet, eller inspirasjonen, så istedet anbefaler jeg en eller to blogger! Skriv din egen eller en blogg du syns burde bli anbefalt i kommentarfeltet, så sjekker jeg ut! Lykke til!


Juni'12

Perfection


Isabel Lucas, i love you 

Movies

Søndag er virkelig filmdag. Har ikke gjort noe annet, bare sett film og drukket kakao. Mr. and Mrs. Smith, What happens in Vegas, Made of honor, Crazy stupid love er alle filmene jeg har sett så langt idag. Fikk ikke sove inatt (igjen), så tenkte jeg skulle prøve å snu døgnet. Ingen god idè, har mistet følelsen i øyelokkene...


Trøttingen96

Nå skal jeg vel se enda en film, før jeg faller om og sovner. Hva pleier dere å gjøre på søndager?

Innkjøp innkjøp innkjøp

Her er det jeg kjøpte på mandag, og det som jeg kjøpte i dette innlegget (utenom den strikka genseren, fant den ikke) Kos dere


Genser H&M 99kr, Skjørt GinaTricot 125kr


Skjerf Cubus 149kr, Skjørt Bikbok 49kr


Skjorte Bikbok 49kr


Genser Vero Moda 159kr


Leppestift 19kr, Eyeliner 39kr, Fliseklemmer 19kr > H&M


Ca sånn ser leppestiften ut!

Beklager for den dårlige kvaliteten, hadde forandra på en innstilling, men fant det ikke ut før etter jeg hadde tatt bildene... Men dere overlever tenker jeg! Nå skal jeg se reprisen av Senkveld med Thomas og Harald, og spise kylling! Hva syns du om innkjøpet?

 


OG forresten! Har laget facebook-page for bloggen, haha! Har aldri følt meg kleinere enn nå... Det er ihvertfall link til den i sidemenyen, så hvis du føler for det, så er det bare å trykke!

Please,

Idag skal jeg en liten tur på legen, ellers har jeg ingen planer as usual. Innkjøpsinnlegg kommer snart, har bare ikke fått tid til å ta de, mangel på energi er mye mer avgjørende enn man skulle tro

Awake but not alive

Jeg orker ingenting og senga er min beste venn. Har begynt å flytte meg litt mellom senga og sofaen, ettersom jeg begynner å legge merke til en utdypning der jeg ligger. Jeg ligger for mye. Kan ikke si at jeg sover for mye, kun i det meste laget. Men hovedsaklig ligger jeg bare her. Teller planker i køya over meg og stirrer på gardinene til jeg begynner å legge merke til dagslyset som kommer sivende igjennom.
Enda en søvnløs natt

Jeg ligger her helt alene, dømt til å se verden leve. Livet mitt er satt på pause, jeg lever ikke. 
jeg finnes bare,
jeg er bare

Det er slitsomt å bare være

Et stk sliten pike

Kan ikke huske sist jeg gjennom alle butikker jeg hadde lyst til! Har ikke kjøpt meg så mye, men bare det å gå rundt og samle inspirasjon - det gjør noe med meg! Viser det jeg kjøpte imorgen, siden det har blitt mørkt ute... Er ihvertfall utrolig sliten nå, men det gjør ikke noe. Sitter innpakket i ullklær, joggebukse og teppe! Skal straks se Forbrytelsen, og etter det, Miss Marple. Jeg er krimperson, elsker krim! 


I prøverommet

Haha, sovnet mens jeg skrev dette... Uansett, ha en fin kveld!

Ut

Hei! Er på vei ut, men tankte å oppdatere her først! Skal på moa, fikk ikke gjort det på torsdag som jeg hadde planlagt (pga soving, haha). Men nå går bussen om to strakser, så må løpe! 


Bruker lue altfor ofte

Hva gjør dere idag?

Bloggfri jeg da

Har ikke blogget på noen dager, fordi jeg for det første ikke eier døgnrytme, og for det andre, så har jeg bare ikke orket. Hele helgen har egentlig gått til småsoving hele tiden. Overnattet også hos Oda på fredan, og lørdagen ble dedikert til kringler med sjokade og film, The Switch! søt film!


Gamle bilder av meg og Oda! Hadde ingen brukbare bilder fra helgen, haha!

Har du en film å anbefale? Have a nice day!

All about the greyscale

hola mi amigos! Igår var jeg til legen en tur, og etterpå sluknet jeg og sov omtrent resten av dagen, null blogg. Ikveld skal jeg bort på ungdomskolen min. Det er elevkveld, som niendeklassen arrangerer. Så da kommer også de som gikk ut av tiende ifjor, altså meeg. Skal også en liten tur på moa senere idag, for å kjøpe litt småting som lipsyl osv! Men anyways, dette har jeg på meg idag! 


Jakke, tshirt, bukse H&M - Skjerf ZARA - Lue BIKBOK - Sko DNA - Veske DIY - Votter Søstra mi

Ganske mye fra HM idag! Nå skal jeg slappe av med varm kakao og et eller annet på tv-en!

Hva syns dere om antrekket? Ha en fin dag videre søtinger!

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits