desember 2011

Home alone

Som sikkert mange vet så har det vært storm/orkan i Ålesund og andre plasser- igjen... Så igår rundt syv-tiden gikk strømmen, og så kom den og gikk flere ganger til ca to om natten. Og da forsvant selvfølgelig internetten, som gjor at jeg ikke fikk blogget. 

Nå sitter jeg og lillesøster alene hjemme og ser på "Hjemme Alene", haha. Vi spiser litt julebakst, juleskinke, og drikker kakao! :-)
Lilsis ♥

Moi

Jeg har laget et juledesign, men skulle ta kodene inn på bloggen på lillejulaften, men da fikk jeg ikke tid, og på julaften kunne jeg ikke sitte så mye med data, og igår gikk strømmen, så nå skal jeg gjøre det ;-)

 

God jul!

Endelig er det julaften! Åh, som jeg har ventet på dette! :-D 

Nå sitter jeg, som sikkert hele Norge, og ser på "Tre nøtter til Askepott". Ingen jul uten!♥ Senere skal jeg i kirken og så er det ♥julematen♥ og til slutt gavene!

Drikker kakao♥

God jul, søtinger!♥

Stygg dag

Dagen idag er så stygg at jeg kan dø. Vi fikk karakterboken, siden det er siste dagen før jul, og den består av 3-ere, 4-ere og IG. Sistnevnte står for ikke grunnlag. Det er hele åtte fag som jeg ikke har grunnlag i, men til gjengjeld kan jeg trøste meg med at det ikke er min feil. Ikke at det gjør det noe bedre, men det er alltid greit å ha noen andre å skylde på. Hater ME, så syyyyyyyyyykt.

Ellers har jeg vært på butikken, fikk med meg hjem både cola, marsipan, julebrus og ostepop! Lenge leve juleferie♥

Liker å ta fine bilder av meg selv i Photo Booth

Sexy and I know it!

Har du juleferie? Fikk du bra karakterer?

BTW: Måtte ta meg en uoffesiell bloggpause siden jeg har vært så sliten for tiden, men prøver å blogge når jeg har overskudd og sånn ;-)


Skulle poste dette innlegget for ca lenge siden, men sovna osv,,

Julebord

Har ikke blogget de siste dagene, fordi jeg har vært så sliten, og ikke har hatt tid...

Hei! Igår var det julebord, og det var kjempegøy! Håper resten synes det også! :-) Idag er jeg utrolig sliten, har vært på skolen hele uken, i tillegg til å dra på shopping etter sko, og noen andre småting. Når vi er inne på sko; jeg la av noen til julebordet som jeg skulle hente dagen etter, men da jeg kom og skulle betale de, var de borte... Gøy? Nope. Men mamma fant noen sko i siste liten, som var kjempesøte! :-) 

Bildene er tatt fra KS på fb!

Meg, hehehehe.

Ivar og meg, haha

Maria B og Hallvard

Maria♥

Martine R

Meg og Odaa♥ Pene osv

Hanne-Line, Martine F, Oda, meg og KS! :-D♥

Nå skal jeg snart legge meg, god natt! 

Wedensday

Hey

Den siste uken har vært utrolig slitsom, heldigvis er det bare to dager til helg og julebord! (Skolen min har julebord i stedet for ball, og det er tiende, klassen min, som arrangerer. Pengene vi får inn skal brukes til klasseturen til sommeren!) Og så er det bare noen dager til med skole, før det er juleferie! 

Nå holder jeg på å redigere designet, endelig... Og siden jeg ikke er i moodet til å ta bilde av meg selv, så slenger jeg med noen bilder av lillesøster, som jeg tok for en-to uker siden :-)Søtsøtsøt

Hva synes du om bildene? Skal du noe idag?

Sportsdrill

Idag dro jeg for å se Penelope opptre/fremføre sportsdrill! Hun var superflink, mistet bare drillstaven noen få ganger! Hennes gruppe hadde nisselue, og de var kjempesøte!♥ 

Skal ta kvelden nå, siden det er skole imorgen. ♥Gleder meg♥♥


Nattaa♥

TGIWFY

Thank God It Was Friday Yesterday- for da har jeg fri idag :-)

Mattetentamenen gikk overraskende bra igår, håper på noe over 4+/5-! Da jeg kom hjem sov jeg i fire timer før jeg dro i bursdag til Marie! Ganske koselig :-) Derfor fikk jeg ikke blogget... 

Oda♥


Moi


Maria♥


Dette innlegget skulle jeg egentlig poste før jeg, mamma og lilsis dro og byttet noen ting på Moa... Men rakk det ikke, heh. Så dro vi på konsert med Respons! Og etterpå spiste vi kvelds med Oda og familien! Nå skal jeg legge meg, sånn at jeg kan være med på drillgreia til lillesøster imorgen :- ) God natt♥

BTW: Noen som vet hvor lang tid det tar å få noe fra nelly.com???? Tar det 2-6 dager eller færre/flere dager??

Grauthaud

Sitter her med Blåfjell og grøt, kos♥ Krekling har nettopp blitt født, og guuriimalla så søt han er?!

Grøøt! :-D

Skal straks gå tilbake til matteøving, har nemlig mattetentamen imorgen!!! Så jeg kommer nok ikke til å blogge mer ikveld... 

Snakkes søtinger!

Tannlegebesøk

Heia ♥

Har nettopp kommet hjem fra tannlegen, ikke noe skummelt, tok rønken og la på en slags "lakk"... Så nå er det èn time til jeg kan spise... Yeah.

Er litt sliten, så jeg orker ikke blogge mer akkurat nå, snakkes ♥

.

Bloggfri idag, syk.

Engelsk tentamen

Hei dere!
Idag har jeg prøvd å øve til tentamen, men det er sinnsykt vanskelig, skjønner ikke noe, orker heller ikke skjønne det. Siden det gikk så dårlig på de andre tentamenene, gruer jeg meg skikkelig!! Har ikke lyst å dra derfra med blanke ark ihvertfall...

Oppturen er at jeg fikk Hunter-støvler av mamma og pappa idag, en slags "tidlig julegave" siden jeg trenger de nå. Har ikke de høye, men noen litt lavere, siden jeg er så lav :-)

Nå legger jeg meg, er utrolig utslitt, har faktisk begynt på min fjerde uke uten fravær på skolen!

God natt!?

Hvordan bli dumpet på 10 dager!

Idag er det andre søndag  advent og jeg skulle egentlig på adventsfest, men orket ikke. Så nå sitter jeg her, og ser på "Hvordan bli dumpet på 10 dager", en av favorittfilmene mine! :-D Skal straks gå å fylle på mer brus og chips, og så se ferdig filmen!

Yeye, legger ut to lys, siden det er advent!

Hva gjør du ikveld?

Hos pappa

Fikk ikke blogget igår, skjedde så mye! Måtte hjelpe Oda å finne en nisselue, så hjem og pakke, se blåfjell, dra til paps, og tilslutt Charge!

Idag er jeg helt kjørt. Tre uker med skole, hver eneste dag, er så fjkejskad stolt! Har hatt to tentamener, som jeg ikke skrev en dritt på, men jeg kom, og prøvde! Så idag skal jeg bare slappe av, ikke gjøre en noe ;-)

Snakkes :-)

Barnepassern

Barnevakt for lillesøster! Nå skal vi se "Narnia - Reisen til det ytterste hav", og drikke julebrus, koos

Hva skal du ikveld? :-)

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits