desember 2012

God jul!

Åh, har hatt utrolig koslig julaften. Maten var kjempegod, og i motsetning til alle andre år, så stoppet jeg rett før jeg trillet av stolen. Så åpnet vi pakker, og jeg tror ikke jeg har vært så fornøyd. Fikk kamerastativ (ENDELIG), og klær og gavekort osv! Og idag har hele familien sett film og spist stor frokost. Deilig! Har tatt bilde av det jeg hadde på meg igår, men så ikke før etterpå at de var helt grusomme, så skal ta nye imorgen. 

Hadde du en fin julaften?

Juledesign

Før:

Etter:Følte for å gjøre bloggen litt mer "julete". Begynte å gå tom for brukbare bilder da, så ble ett der jeg ser helt alvorlig ut.. Får enten bytte det når jeg forhåpentligvis tar nye bilder, -eller bare beholder det. Time will show. 

Hva syns du?

Halv ti på en lørdagskveld

Og jeg er sinnsykt trøtt. Har hatt tre kjempetravle dager, har nesten kjøpt og fått til alt jeg skulle av julegaver. Så idag etter jeg hadde vært og kjøpt litt julegaver, så var jeg med Oda på Julelyd. Der var det sånn åpen scene og kaker. Det var kanskje ikke kjempesmart av meg å være med, siden jeg ikke fikk sove inatt. Det endte med at småsov gjennom mye av programmet og dro tidlig hjem, haha! 
Haha, jeg vet...

Men da sier jeg god natt dere! Nå er jeg jo nesten ferdig med stressdagene, så kommer sterkere tilbake før julaften. Har også flere ting å vise dere som jeg har bestillt + jeg har laget meg et juledesign. Også skal jeg vise dere hva jeg skal ha på meg på Christmas Eve. MEN, god natt. Kommer meg ikke i seng hvis jeg ikke stopper nå.!

Julestress

Åååå. Har prøvd å komme meg ut av huset de to siste dagene, men jeg har bare ikke orket. Har sovet hele dagen, sovnet på sofaen når jeg egentlig skulle dusje osv. Så det vil si at jeg ikke har fått dratt og kjøpt julegaver enda. Det er fire dager til julaften, begynner å bli litt stressa nå... Bloggen har heller ikke blitt prioritert, men hva kan jeg si, det skjer ikke noe spessielt uansett. Nå går jeg og legger meg, er så trøtt. Godnatt

Update

Hei! Har brukt dagen til å komme helt til hektene, er endelig selverklært frisk! Jeg bestemte meg for å dra til Nina igår, og jeg er ganske glad jeg gjorde det. Har ikke ledd så mye på lenge! Vokste opp med Mariell og Nina, så vi har såååå mange morsomme minner! Haha! Idag var jeg ganske sliten da, så har lagt på sofaen hele dagen. Sett på Disney-filmer og spist pepperkaker fra igår! 


Nemo, all-time favorittfilm!! 

Imorgen skal jeg mest sannsynlig ut og kjøpe julegaver, siden jeg bare har fått kjøpt èn (og den var det noen andre som kjøpte) haha! Så ja, blogger imorgen. Nå går jeg straks og legger meg, god natt!

One week

Endelig. Endelig begynner det å lyse smått i tunnelen. Endelig er jeg på bedringens vei! Dette har vært en utrolig lang, hard, kvalmende, slitsom og vond uke. For å ikke glemme utmattende. Igår smilte jeg til meg selv i speilet for omtrent første gang på en uke, rett og slett fordi jeg ikke har orket. 

Men nå smiler jeg igjen, ofte, kanskje ikke et smil som når helt opp og rundt, men det er en god begynnelse.

Igår skulle jeg egentlig til Maria, og idag skulle jeg egentlig til Nina. Igår ble ikke noe av, uansett hvor lyst jeg hadde til å dra. Planen var å gjenta suksessen fra forrige helg, vel, uten å bli syk igjen da. Idag var det meningen å møte Nina og Mariell og bake julebakst. Sjansen er ikke stor for at jeg orker å komme. Men vi får se. Fikk ikke sove inatt

Yeye, hva gjør resten av verden idag? 

God natt!

Eller god morgen, jeg vet ikke. Jeg våknet for ca to timer siden, døgnrytmen er snudd total-oppned. Men jeg er faktisk trøtt igjen, så går sikkert snart og legger meg!

De som har lest bloggen en stund, eller kjenner meg, vet at jeg hadde en stoor obsession for iste for en stund siden. Drakk det hele tiden. Guess what, den er tilbake. Kan ikke si annet enn at jeg ble helt slått ned over hvor godt det er.


Liker du iste? God natt!

Feel like a princess

Må bare skirve et lite innlegg tildelt Angelica Blick og hennes fantastiske, mindblowing stil. Har lest bloggen hennes en god stund, og jeg bare diggerdiggerdigger henne! Så jeg tenkte å vise et antrekk jeg har falt helt fullstendig head over heels for; 
Som dere sikkert skjønner så var ikke dette et hverdagsantrekk, men til et galla. Men jeg må bare si at jeg beundrer henne så utrolig mye.
Så pen, så stilig, så kul.

Åh så syk

Har vært sengeliggende siden søndag, etter at jeg fikk kjempemye feber igjen. Har sovet og drukket og sovet og vært på do, i, er ikke sikker på hvor lenge, hvilken dag er det idag? Men nå er jeg heldigvis på bedringens vei, har ikke hatt feber på to døgn! Men det dumme med å ha ME er at jeg blir utslitt av å ha vært utslitt, kommer ingen vei!! 

Heldigvis har pappa tatt opp kjempemange episoder av Keiserens nye skole (fordi det er lekker-lekk-lekkert), og kjøpt Ben&Jerrys til meg, skal virkelig slappe av de neste dagene! 

Nå er jeg ferdig med å skrive kjempelangt om hvor syk jeg er, så avlutter med "kommer sterkere tilbake senere i uken" og et bilde som beskriver humøret mitt! 12:12 12.12.12

Friday Night Outfit

Sorry for fraværende, men hadde en dum dag på  fredag men dro meg opp på Galla likevel. Angrer ikke, var utrolig koslig! Antrekk:

Kjole Warehouse (fått av fadderen min!)
Jakke Bikbok
Clutch Badeglæder
Sko Eurosko (?) 

Igår dro jeg, Maria, Martine og flere hjem til Sondre, siden vi skulle lage middag. Maria skulle lage pizzamuffins (?) og jeg skulle kjøre greek-style. Jeg og Sondre lagde koteletter til alle sammen, samtidig som vi så Pitch Perfect, fantastisk film (har omtrent lastet ned hele soundtracket!)! Anyways, inatt fikk jeg feber osv, sykelig mageknip og hodepine. Skikkelig dårlig med andre ord. Idag skal jeg bare hente meg fullstendig inn etter inatt. Drikke Cola og se på film, nothing but the usual

Syns om antrekket? Har du sett Pitch Perfect?

Are we humans?

Du vet du kjeder deg når du lager ... dette... Nå er det ut en tur til legen, før jeg skal ta bilder til dere og gjøre meg klar, kanskje i omvendt rekkefølge.

Innkjøp innkjøp innkjøp
Var og handlet litt igår. Med 30% på ytterjakker på Bikbok, så kjøpte jeg en jakken over som jeg har hatt lyst på veldig lenge! Var også innom Gina Tricot som nettopp har kommet med et sammarbeid med motebloggeren Gala Gonzalez og jeg falt rett og slett for et par bukser. De er veldig dress-ish, og de var kjempefine på!! Også ble den lille neglelakken med hjem også. Jakken kostet 489kr, buksa 199kr, og neglelakken 39kr!

Imorgen skal jeg på Galla på Fila (kristent ungdomsmøte), og denne gangen er det juleavslutning, så vi skal være pyntet! Viser dere hva jeg skal ha på imorgen, gleder meg!

Hva syns du om innkjøpet?

Nowhere

Tenkte jeg skulle tipse om dette merket som jeg har lagt mine øyne på, Nowhere! Det er serriøst fantastisk og jeg elsker det! Hadde det vært opp til meg og ikke lommeboka, så hadde alt over allerede vært i skapet! 

Favorittene, Fury turtleneck, Concious pants, Padded sweatshirt, og Fuzzy knit

Har du hørt om dette merket før? Hva syns du om det?

Spam

Woolen coat


Genser, skjerf, clutch H&M
Bukse Cubus
Sko DNA
Kåpe Mamma 

Dagens antrekk. Kåpen jeg har på har faktisk mamma sydd, og er litt midlertidig til jeg får meg en selv. 

Idag har jeg vært på adventsfest med familien, spist mye mat og kaker! Nå sitter jeg og ser på Marley and Me med pappa. Kos!

Hva syns du om antrekket?

1st of December

God første desember! Idag tidlig (ti på ti) kom jeg hjem til Oda, for å være med Martine og Oda. Søsteren min hadde overnattet der, og hun skulle bake julemenn, så da satt vi rundt kjøkkenbordet og snakket i flere timer! Har hatt en så utrolig koslig dag! 

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits