Outfits

Dagens antrekk

Cardigan, bukse H&M
Genser, smykke EBAY
Sko DNA

Har på meg dette idag! Nå skal jeg ut og kjøpe shampo, og så forhåpentligvis kræsje på sofaen. Ha en fin helg alle sammen!

grey dress

Kjole Gina Tricot
Cardigan, tights, veske H&M 
Sko DNA

Orket ikke å pynte meg særlig idag og fordi jeg skulle på fysioterapaut måtte det være noe behagelig. Det endte med at jeg tok på meg dette, og jeg tror dette har vært ukas mest komfortable antrekk!

Navy maxiskirtKjole Bikbok
Veske Gina Tricot
Sko DNA
Belte Cubus
Resten H&M 

Hadde på meg klær idag, for en gangs skyld! Har også vært på fysioterapaut og spist is. What do you think?

it's silver

Genser H&M
Skjørt Bikbok
Cuff Lindex
Kåpe Selected Femme
Sko DNA

Idag er jeg veldig sløv. Er så glad jeg ikke har noen avtaler, skal sove hele dagen, haha.
Over ser dere antrekket jeg hadde på meg igår på bursdagen. Følte for å ha det veldig enkelt, så sånn ble det.

Yesterdays blacknwhite

Genser, bukse, skjerf, veske H&M
Jakke Bikbok
Belte Cubus
Sko DNA 

Gårsdagens, med altfor sær innstillig på kameraet. Senere idag skal jeg i bursdag til Nina, som ble 17 år på tirsdag ♥ Er fortsatt litt usikker på hva jeg skal ha på meg, men kan sikkert få til et innlegg med det endelige resultatet!

Dagens antrekk

Genser, smykke Ebay
Bukse Cubus
Jakke Zara
Sko DNA
Veske CMYK 

Fikk genseren og smykket etter bare èn uke, så hadde på meg begge deler idag på konserten til 1MU! Er helt forelsket i genseren (som gir mening, hehe)

Hva syns du om antrekket?

Yesterdays

Turtleneck, belte, veske H&M
Bukse ONLY
Jakke BIKBOK
Sko DNA 

Følte for å dele det jeg hadde på meg igår, siden jeg faktisk fikk tatt bilde av det! Har ikke lagt ut antrekk på lenge, siden jeg bare har vært korte turer ute, eller ikke hatt lys, eller vært dårlig. Enten eller, haha.

Hva syns du?

Oversized

Genser Mamma
Bukse Only
Sko DNA
Veske Hellas 

Dagens antrekk. Har vel egentlig en regel om å ikke bruke store klær med hverandre, men idag syntes jeg det faktisk var stilig! 

Hva syns du?

Outfit: jeans'n'tee

Tee, cuff H&M
Jeans Cubus
Kåpe Selected Femme (her)  
Sko DNA
Solbriller Bikbok

Har ikke lagt ut antrekk på lenge, så legger ut det jeg hadde på meg idag. Kjørte det ganske enkelt siden jeg bare skulle på legen, og hjem til Oda. Har forresten fått meg ny kåpe, den jeg hadde på ønskelista til jul! Imorgen skal jeg ut på sykehuset kl 9, for å ta en test med intravenøst(?) GLEDINGS

Hva syns du om antrekket?

Outfit: WhateverlandGenser Gina Tricot (fra Oda)
Bukse Cubus
Jakke Ebay
Veske Hellas
Sko DNA
Solbriller Bikbok

Har vært rundt på endel ærender idag, og dette var det jeg hadde på meg! Fikk genseren av Oda i julegave (visste ikke at jeg skulle få den he-he-he). 

Syns om antrekket?

Outfit; greyscale

Blazer Gina Tricot
Genser H&M
Bukse Cubus
Veske Hellas
Hals Mamma

Tok 16793 antall bilder av antrekket idag, og det  var bare de to over som "funket", haha! Men jeg tenker dere ser hva jeg har på meg. Etter jeg kom hjem fra sykehuset har jeg prøvd å ta bilder og sovet. Har også vært på Bibliotekt og lånt den første Harry Potter-boka siden jeg ikke rakk å lese den ferdig. 

Men nå skal jeg straks legge meg, god natt! Hva syns du om antrekket?

Yesterdays outfit

Jakke  Bikbok
Veske, belte, genser  H&M (Beltet er egentlig veskereimen, følte for å være kreativ haha)
Bukse  Cubus
Hals  Mamma
Sko  DNA 

Dette hadde jeg på meg igår, da jeg skulle spise pizza med jentene. Våknet ti minutter etter vi avtalte å møtes, så ble full panikk da jeg sto opp! Men jeg kom tilslutt, også satt vi og spiste og pratet før Martine og Maria måtte dra. Så dro jeg og Oda innom Gina Tricot en tur før vi dro hjem til henne og så på film! Hadde det utrolig koslig igår, er veldig heldig som har så gode venner! ♥

Tenker at jeg legger ut det jeg kjøpte senere idag, med litt plagg jeg har kjøpt fra før jul og sånt som jeg ikke har fått lagt ut! 

Hva synes du om antrekket?

Outfits through the year - 2012

Her har dere alle antrekk fra 2012 som jeg har tatt bilde av! Synes det er ganske morsomt å se tilbake, føler også at jeg har forandret meg mye? Håper det, haha! 
Friday Night Outfit

Sorry for fraværende, men hadde en dum dag på  fredag men dro meg opp på Galla likevel. Angrer ikke, var utrolig koslig! Antrekk:

Kjole Warehouse (fått av fadderen min!)
Jakke Bikbok
Clutch Badeglæder
Sko Eurosko (?) 

Igår dro jeg, Maria, Martine og flere hjem til Sondre, siden vi skulle lage middag. Maria skulle lage pizzamuffins (?) og jeg skulle kjøre greek-style. Jeg og Sondre lagde koteletter til alle sammen, samtidig som vi så Pitch Perfect, fantastisk film (har omtrent lastet ned hele soundtracket!)! Anyways, inatt fikk jeg feber osv, sykelig mageknip og hodepine. Skikkelig dårlig med andre ord. Idag skal jeg bare hente meg fullstendig inn etter inatt. Drikke Cola og se på film, nothing but the usual

Syns om antrekket? Har du sett Pitch Perfect?

Woolen coat


Genser, skjerf, clutch H&M
Bukse Cubus
Sko DNA
Kåpe Mamma 

Dagens antrekk. Kåpen jeg har på har faktisk mamma sydd, og er litt midlertidig til jeg får meg en selv. 

Idag har jeg vært på adventsfest med familien, spist mye mat og kaker! Nå sitter jeg og ser på Marley and Me med pappa. Kos!

Hva syns du om antrekket?

Outfit: knittts


Genser VERO MODA
Bukse CUBUS
Lue BIKBOK
Sko DNA
Veske HELLAS 

Ganske enkelt antrekk idag. Genseren kjøpte jeg da jeg var i byen med Nina, og er den varmeste jeg har. Det er det sånn svær hals på den, så man kan brette den over ansiktet, haha! Kjempedeilig! 

Like it?

The sunday outfit


Genser, belte, jakke H&M
Bukse BIKBOK
Cuff LINDEX 
Sko DNA 
Veske HELLAS

Syns egentlig det er litt kleint å gå rundt i fake designerveske, men det falt meg ikke inn før etter jeg kom hjem fra Hellas. Og nå er den jo betalt.

Idag har jeg vært og sett lillesøster danse, på "balldans". Kjempekoslig, også var det kaker etterpå, hihi! Nå sitter jeg her og ser på film på FEM, Love Happens! Skal prøve å legge meg tidlig ikveld, så kommer jeg meg tidlig opp imorgen! 

Hva syns du om antrekket?

An old one


Jakke ZARA 
Genser, hals GINA T 
Bukse, belte H&M 
Sko DNA

En gammel outfit. Har vært en travel helg, selvom det bare har kommet til Lørdag. Igår var jeg på frisøren for å klippe litt. Har alt i samme lengde nå, før hadde jeg lang bob. Senere ble det barnepassing, og idag var jeg i byen en tur med Nina. Nå skal jeg bort til Oda en kjapp tur, også skal jeg hjem, haha! Busy woman. 

Hva gjør dere denne lørdagskvelden? ♥

Outfit- turtleneck

Bukse Bikbok
Skjerf Cubus
Sko DNA
Resten H&M

Gikk kledd sånn igår også, men var bare innom butikken og legen, så da følte jeg for å ha det på idag også! 

All about the greyscale

hola mi amigos! Igår var jeg til legen en tur, og etterpå sluknet jeg og sov omtrent resten av dagen, null blogg. Ikveld skal jeg bort på ungdomskolen min. Det er elevkveld, som niendeklassen arrangerer. Så da kommer også de som gikk ut av tiende ifjor, altså meeg. Skal også en liten tur på moa senere idag, for å kjøpe litt småting som lipsyl osv! Men anyways, dette har jeg på meg idag! 


Jakke, tshirt, bukse H&M - Skjerf ZARA - Lue BIKBOK - Sko DNA - Veske DIY - Votter Søstra mi

Ganske mye fra HM idag! Nå skal jeg slappe av med varm kakao og et eller annet på tv-en!

Hva syns dere om antrekket? Ha en fin dag videre søtinger!

Yesterdays outfit or something


Bukse LINDEX | Genser ZARA | Lue BIKBOK

Kjøpte denne buksa for en stund siden, 50kr! Den er litt dress-aktig, men jeg synes den er ganske kul!

Dette gikk jeg altså med igår! Hva synes du?

Dagens antrekk


Genser ZARA | Skjørt, lue BIKBOK | Veske MORRIS | Sko CONVERSE 

Dette er altså dagens antrekk. Trodde egentlig det skulle være mye kaldere ute enn det var, men det gikk helt greit med tyynn strømpebukse! Idag har jeg vært en tur på legen, og måtte pappa innom Moa, så da gikk jeg innom bikbok. Kjøpte en skjorte, et skjørt, og en strikket topp. Alt kostet 49kr per plagg! Etter det har jeg egentlig bare vært hjemme og sovet og sett på tv osv. Nothing but the usual. Nå blir det straks senga, god natt! Det er forresten veldig stille fra dere nå for tiden, hadde vært så koselig hvis dere hadde kommentert litt mer... :-)

Hva syns du om antrekket?

Outfit- stars

T-skjorte, belte H&M | Bukse, lue BIKBOK | Sko Vet ikke

Har vært på kafè med mamma idag! Var kjempekoselig, spiste tacolefser og drakk kaffe! Hadde på meg denne strikkacardigan fra H&M og veske/lommeboka som jeg har laget selv, men de ble bare ikke med på bildet.. Må også beklage for at bildet er så dårlig som det er, men kameraladeren min har gjemt seg... 

Hva synes du om antrekket?

Antrekk; maxi


Genser GINA T - Skjørt BIKBOK - Veske MOMMYS - Sko DNA


Merker virkelig at det er høst nå, var kjempekaldt med tynt skjørt... Snart kommer vinteren... Etter Bohus og Skeidar osv, dro jeg og mamma på kafè-resturant og spiste. Jeg bestilte biff-wok og det var sinnsykt godt!


Serriøst godt

Nå skal jeg og mamma se film. Snakkes imorgen! 

Hva synes dere om antrekket?

Outfit; run dmc


Tee GINA T - Bukse CUBUS - Jakke ZARA - Belte VERO MODA - Veske MAMMAS - Sko DNA 

Skulle poste outfit tidligere idag, men dagen ble prioritert med powernapping og kino med fatter'n, Kon Tiki! Råbra film, anbefales virkelig! Nå er jeg sinnsykt trøtt, så legger meg om to strakser! God natt! zzz

Mustard Outfit

Heihei! Innkjøpene blir desverre ikke lagt ut idag, for jeg sitter på Orreneset. Som er oppi fjellet. På leir. Skal bare være her til imorgen da, så da får jeg sikkert lagt de ut da. Her er iallefall dagens kledning. Genseren og buksa kjøpte jeg igår, så dette blir jo igrunn delvis innkjøpsinnlegg, haha!
Ble bare et bilde, siden pappa desverre ikke er så flink fotograf... 


Genser H&M | Bukse CUBUS | Belte VERO MODA | Sko DNA

Genseren er fra h&m mann, 99kr
Buksa er fra cubus, 199kr

Må bare tipse om at buksene på Cubus er helt fantastisk! De koster bare 199kr og passer perfekt! Har opplevd så altfor mange ganger at bukser er vide i beina, men på Cubus er de skikkelig trang på leggen! Så ja, dette er den tredje svarte buksen jeg har kjøpt, men den første som faktisk passet ordentlig. Kommer sikkert til å klippe opp de andre til shorts :-)

Hva synes du om antrekket? Hvor kjøper du buksene dine?

Outfit- denim, denim, white, white


Jakke, genser ZARA | Bukse H&M | Lue BIKBOK | Sko DNA

Dette hadde jeg på meg idag. Sluttet 11:40 på skolen, og etterpå dro jeg og Anna på moa og handlet litt og spiste bigbite. Kjempekoslig! Viser innkjøp imorgen, siden det ikke er mulig å få tatt bilder nå... Kjøpte verdens deiligste genser i sennepsgul, eelsker den!

Atm sitter jeg og drikker snapple og ser på tv. Kommer ikke helt over at det er helg! Men vi snakkes imorgen, god helg! ♥ Hva synes dere?

Outfit; hint of mint

Hint of mintGårsdagens som jeg glemte å poste... Tenkte jeg skulle prøve noe nytt, så lagde antrekket på polyvore!
Burde jeg fortsette å lage outfit på nett?

Gårsdagens antrekk


Jakke ZARA | Genser, hals GINA T | Bukse, belte H&M | Sko DNA

Her var da antrekket for i går (helt fullstendig forelsket i skoene), fikk ikke blogget, fordi jeg var ganske sliten. Idag var jeg ikke på skolen, heller, siden jeg var så utmattet og varm i dag tidlig... Nå er det helg, og jeg har ingen planer - deilig!! 

Hva skal du i helgen? Synes om antrekket?
 

Todays Outfit

God morgen dere! 


Genser, belte H&M - Shorts LEVIS - Jakke ZARA - Ring CMYK - Veske GINA T

Hva synes du?


Skiftet til bukse rett før vi skulle dra, siden det begynte å regne. Ble basically seende sånn ut:
Bukse BERSHKA

Vblog - Outfit


Genser ZARA - Bukse, veske CUBUS - Belte H&M - Ring CMYK

Hva synes dere? Btw, 3 dager igjen til Hellas wiii

Antrekk og innkjøp


Bukse, genser H&M - Ring CMYK - Sko BIANCO - Veske MORRIS

Idag var vi en liten tur på båtfestivalen, fordi 1) det var siste dagen og 2) vi dro ikke i bodene forrige gang. Så vi gikk litt i gågata og på tivoli-delen. Kjøpte sukkerspinn, et mobildeksel og to ringer! 

100kr


80 og 135kr, men fikk begge til 180kr!


Syns?


Skulle postes igår, menmen

Yesterdays outfit


Cardigan H&M - Bukse CUBUS - Genser ZARA - Veske DIY - Blomsterbånd ACCESSORIZE - Sko BIANCO

Dette var altså det jeg hadde på meg igår, rakk ikke poste det, desverre. Kjenner jeg at jeg er ganske sliten, så idag har ikke planer om å gjøre noe. Ha en fin dag, folkens! :-)

Syns?

Antrekk 220612


Cardigan, t-skjorte H&M - Bukse, solbriller CUBUS - Veske DIY

Kjøpte tre plagg, viser i morgen - God natt!♥

Outfit- birthday


Skjorte BIKBOK - Bukse ZARA - Belte H&M

Kjøpe forresten buksen på klasseturen :-)

Synes? 

Outfit&innkjøp 04.06.12

Var på skolen idag!! Føltes som om jeg ikke hadde vært der på lenge, siden jeg var hjemme både torsdag og fredag i tilleg til helg... Men kom meg opp idag! Etter skolen skulle jeg møte pappa og lillsøster på moa. Gikk innom Vero Moda, og fant denne blazeren på 30%. Det var 42'størrelse, men siden det var den eneste igjen, og siden fargen var så fiin, så kjøpte jeg den :-)

SERR, elsker den! Også er den kjempedeilig å ha på seg! 210kr

Tok også outfitbilder i prøverommet;

Cardigan, hals, t-skjorte, belte H&M - Bukse, veske CUBUS

Nå sitter jeg og hører på musikk, og slapper av. Leser litt blogger og sånt :-)

Hva synes du om innkjøpet og outfit'en?

Stranden - outfit

Da stikker jeg på stranda med Nina, snakkesss!


Topp, belte, cardigan H&M - Shorts BIKBOK - Veske CUBUS
 

Outfit; Lace shorts

Lillesøster har bursdag idag! 10år! Gratulerer sweetie♥

Nå er jeg hjemme med Oda. Senere skal vi sikkert småfeire Penni og se på Grand prix (eller Eurovision som det egentlig heter)! Synes Sverige var ganske bra i år, så heier mest på de, egentlig. Vil også å meddele dagens antrekk;


Shorts EBAY - Genser BIKBOK - Belte H&M - Veske, solbriller CUBUS

Skrev jo på bloggen for en stund siden at jeg hadde kjøpt en blondeshorts fra ebay, og igår kom pappa hjem med den. Den var ikke så stor og "løs" som det var gjort intrykk for, men jeg liker den likevel :-) Den kostet rundt 86kr til de som lurer.

Hva synes du om antrekket? Og shortsen? 

Outfit; skirt


Skjørt BIKBOK - Vest CARLINGS - Singlet, belte H&M

Her har dere dagens, beklager for dårlig kvalitet.. Nå skal jeg ut i sola, er kjempevarmt selvom klokka snart er åtte! Sykt! Men vi snakkes!

Hva synes du om antrekket?

Antrekk 220412


Genser VERO MODA - Skjørt GINA T

Egentlig et ganske "enkelt" antrekk, synes?

Outfit 190412

Sånn, da for dere endelig sett hvordan jakka så ut! Kjøpte den for 210,- på Ebay, loveittt

Cardigan EBAY - Bukse CUBUS - Singlet H&M - Sko CONVERSE - Hals GINA T

Hva synes du? :-D

Stikkord:

Antrekk 260312

Dagens:


Ikke le av håret mitt.

Skjorte, hals GINA T - Bukse CUBUS - T-skjorte H&M

Har tenkt litt på at jeg bare har outfits for tiden, men føler liksom at det er det som funker best. Peace out

Outfit 250312


Hoho, så ikke ut på bildene, så redigerte fjeset liiitt..

T-skjorte, shorts (laget selv) BIKBOK - Jakke, belte H&M - Sko CONVERSE

Var sol idag og, herlig! :-D Hva har du gjort idag?

Outfit - favourites?

Beklager for den dårlige bloggingen i det siste- holder på å flytte :-)

Siden det ikke har skjedd noe spessielt blogginteressant idag, og siden jeg har vært flink til å poste outfits i det siste, så tenkte jeg å lage et innlegg med mange outfits, også velger dere favoritten!

Noen av de har ikke vært på bloggen, siden jeg ikke alltid rekker å poste...

Nr. 1

Nr. 2

Nr. 3

Nr. 4

Nr. 5

Hvilken er din favoritt?

Video - Outfit


Genser H&M | Skjorte, bukse, hals GINA T

 ÅH, flink blogger må jeg si? Heh. Imorgen er det ihvertfall skidag, skal sitte på varmestugo hele dagen, gøy! :-)

Antrekk

Uff, er ikke så flink til å oppdatere bloggen nå, ser jeg! Saken er at vi holder på å flytte, så jeg er ganske opptatt! Har tatt outfitbilder da (som om ikke det er det eneste på bloggen fortiden, hehh...) Så nå skal jeg snart legge meg, også satser vi på bra bloggdag imorgen!

Skjorte BIKBOK | Topp H&M | Bukse CUBUS | Hals GINA-T


Hoho, cutieee!

Hva synes dere? God natt! ♥

Videoblogg - Outfit


Hva synes dere, gøy med outfit på video? Eller skal jeg helst ha bilder?


Trøtttt

Outfit 080312

Sorry, sovnet så fikk ikke blogget...
 
Skjorte BIKBOK - Bukse CUBUS - Hals GINA'T

Synes? God natt!

Grand prix!

Heidere! Klokka seks skal jeg på Grand Prixen til Spjelkavikskolen, blir kjempegøy! Skal slappe av en stund, sånn at jeg har energi til senere. 
Genser - Kappahl | Bukse, skjerf - Cubus | Cardigan - H&M

Hadde ingen til å ta bilde av meg, så brukte photo boot... Snakkes!

Syns?

Favorittcardigan

Åh, idag er en sånn dag, da man nesten ikke orker å dra på skolen, men gjør det, slenger på seg en tjukk strikkacardigan(den-aller-beste-i-skapet), og kjemper seg gjennom skoledagen. Også kommer man hjem og da bestemmer man seg for at idag skal det ikke bli en sånn dag der man bruker hele dagen på å skrive et blogginnlegg, men tilslutt innser at det har blitt forsent å blogge, og legger seg istedet. Ikke idag, idag er det blogging!
Åh, kjærleik, denne er så sykt deilig å ha på ♥


Yeah

Seinere skal jeg på elevkveld som niendeklassen arrangerer! Underholdning, mat♥♥ og lovsang! Men vi snakkes senere! Ha en fiin dag videre!

Innkjøp, outfit

Det har visst bare blitt kveld/natt innlegg i det siste, skjerpings!

Idag var jeg en tur på moa og kjøpte endel klær som jeg "trengte", og nå sitter jeg i sofaen og ser på tv! Skal snart legge meg, om 2sek!

Innkjøp:

Skjerf 19,- Bukse 199,- CUBUS | Skjorte 99,- Cardigan 75,- H&M

Outfit:

Genser H&M | Bukse CUBUS | Hals GINAT

Ojoj, seent! Goodnight

Outfit- bigsizecardigan


Top BIKBOK / Cardigan H&M / Bukse CUBUS   

Så var det en sånn dag idag da, der jeg blir så sinnsykt sliten av ingenting, og alt bare er feil. Har bare lyst å legge meg ned og gråte. Alt er bare elendighet, og det er urettferdig.

Yesterday

Hei! For å ramse opp gårsdagen på kortest mulig måte sier jeg bare

Mamma bursdag -> Moa med Oda og Martine -> Hjem til Oda och eta pizza og kakerr -> Sove

Jeg dro altså på moa med jentene, kjøpte meg en cardigan, mascara og øredobber. (Skal gå å ta bilde nuu, hihi) Så satt jeg på med mamma siden hun også var på moa, og tok like gjerne en powernap i bilen med åpen munn og greier. ♥Sexyy♥ Og etter en halvtime dro vi bort til Oda og familien hennes og spiste pizza, kaker og ostepop! Og etter deet, dro vi hjem, og jeg la meg. Også våknet jeg etter et par timer, og her er jeg nå. 

Og nå skal jeg bort til Oda og Martine for å se "Over Hekken" og spise pizza, is og brownies! :- D

Meg og Oda på Dolly

Martine på Dolly

Pizzaen på Dolly

Bukse BIKBOK / Skjerf BIKBOK / Cardigan H&M / Singlet H&M / Armebånd KAPPAHL / Veske LINDEX

Hva skal dere idag?

Soffadate (ogenlitenoutfit)

Hei dere! Idag har jeg ... vært på skolen! Lol, dagens høydepunkt liksom... Ellers har tiden min blitt brukt til bloggdesign, lookbook og MonsterHotel på iPhonen. Ikkenoe nyttig idag heller, menmen. Over til outfiten; hadde faktisk på meg skjørt idag!! 

Genser H&M / Skjørt GINATRICOT / Skjerf CUBUS / Tights ANERIKKE


Nå skal jeg slappe av og spise litt potetgull osv, sunn sa du? :-) 

Outfit 170911

Cardigan H

Outfit 050911

Ja, jeg vet bildekvaliteten er shitdårlig, men det var ikke dagslys og da blir det ikke noen bra bilder med iphone..

Genser og bukse H&M / Skjerf BIKBOK / Armebånd" KAPPAHL

 

Synes?

Outfit 02/09/11


Singlet BIKBOK / Jakke H&M / Bukse CUBUS / Socks VETIKKKKE

Outfit 09/08/11


Topp BIKBOK / Singlet Cubus / Bukse GinaTricot / Jakke och hals H&M

Outfit 08/07/11

Dagens outfit :
Bukse & Hettegenser - Bikbok 

 

Gått i dette i hele dag. Er sykt sliten..

Outfit 04/07/11

Veit at innlegget er hundre år forsent, men appen klikket max og lot meg ikke poste bilder...

Singlett og jakke - cubus
Bukse og hals - h&m


Sko - Enellerannenskobutikk

 

Filippa

Film og outfit

Hei! Nå sitter jeg og ser på film, Vantage Point, og drikker cola♥ Den er skikklig spennende! Idag har jeg vært på sann kaffebesøksting som folk har etter konfen.

OUTFIT

sorry for dårlig bilde, men tok det sånn kjapt med telefonen :p

Cardigan - Bikbok
Bukse - Only
Singlet - Bikbok
Singlet (under) - Gina Tricot  

Men nå må jeg se på filmen, snakkes!

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits