Redigering

let that hair fly

Hei. Idag har jeg faktisk vært ute, blandt annet på legen. Prøvde å ta bilder av antrekket idag, men bildene ble så stygge at jeg nesten ikke tør å legge de ut... We'll see

Angels

Jeg elsker dette bildet, og jeg elsker måten vingene stikker ut på. Jeg elsker alle små detaljer, jeg elsker redigering. Jeg elsker følelsen jeg får når jeg blir fornøyd, og jeg elsker at jeg ble fornøyd. Jeg elsker at jeg er god i det, og jeg elsker at jeg har det jeg trenger for å gjøre det. Jeg elsker at jeg kan gjøre det uten særlig fysisk anstrengelse

Boredom

Lagde dette bildet igår, og nå skal jeg på ukens legetur. Jippi

Are we humans?

Du vet du kjeder deg når du lager ... dette... Nå er det ut en tur til legen, før jeg skal ta bilder til dere og gjøre meg klar, kanskje i omvendt rekkefølge.

Spam

Let's travel the world

Jeg vet ikke hvor mye det har kommet frem på bloggen før, men jeg  elsker  å redigere. Jeg elsker å leke meg med fargene og jeg elsker den følelsen man får når man har skapt noe fra nesten ingenting. 

Desverre har denne uka har vært dum, så da har det blitt mye tid i senga, men igjen mye tid til å redigere. 

What do you think?

Colour it

Har blitt litt slapp på bloggingen de siste dagene, har ikke skjedd så mye liksom. Så ja, flink blogger. Idag har jeg heller ikke gjort noe viktig. Sett på tv, spist og sovet. Nå skal jeg drikke en kopp te, og etterpå legge meg :-) Pratast imorgå!


Hvor kult, hehee

Hva synes du om redigeringen?

Et bilde, tre redigeringer

Hei dere! Siden jeg kom hjem fra skolen har igrunn ikke gjort noe, utenom å lese all over blogg.no om fineværet og alle sommeroutfitsene... Skulle gjerne lagt ut outfit jeg og, men sølte på buksa mi, så nå er den til vask og jeg sitter i joggebukse :-)

Anyways, tok noen bilder i photobooth isted, og redigerte de forskjellig.  
1.

2.3.


Btw, på det bildet til venstre så setter jeg håret i en hestehale, bare sånn at dere ikke tror jeg leker modell liksom

1, 2 eller 3?

Redigering

Er ufattlig dårlig idag og, helt svimmel og hoster hele tiden... Kjeder meg skikkelig, så sitter og redigerer bilder. Var innpå en blogg og så at hun hadde tatt et bilde og gjort det svart-hvitt og så lagt på farger, så jeg bestemte meg for å gjøre det samme!

Det første er originalbildet, det andre har jeg lagt på farger selv! :-D

Syns?

Bursdag

Dette er tredje gang jeg skriver dette innlegget, har syyyyykt blogglyst, noot.

Skal i bursdag om én time og tre kvarter, så stikker i dusjen om to sek. Gidder ikke å ta et bilde av meg selv, late som om jeg er sinnsykt glad for å legge det ut, såeh, legger ut noen bilder som jeg har redigert i helga :-))


Originalbildet

 

Hva synes du om bildene? 

Filippa CH
Filippa CH

19, Ålesund

Hei og velkommen til min blogg! Her blogger jeg mest om min lidenskap for mote, men også mye om hverdagen min med ME, kronisk utmattelsessyndrom. Enjoy!

hits